Vendetta

Vendetta, avagy a társadalmi szemétlerakás önszabályozása.

Friss topikok

  • abandi: Úgy hallottam visszajött!!! Ha ez igaz, akkor: Brávóval megtoldott gratula a határőrökkel megerősí... (2008.01.20. 14:02) Kié a Blaha????

Archívum

HTML

A kezdetek

2008.01.12. 11:04 | The Godfather | Szólj hozzá!

Régóta zavar már, hogy olyan emberek rohangálnak közüttünk, akiket nem Ausztráliába, hanem a Holdra kellene száműzni. Hogy nem merem elővenni a város bizonyos részein a telefonom, és ha baj van nem ment meg senki.
 
Elegem van abból, hogy azoknak akiknek be kellene tartattni a törvényt, kiváltáságaik vannak, és nem kötelességeik.

Az Ő barátaik pedig bármit megtehetnek. Minden csak pénz, és nem jószándék kérdése.  Negatív leszek, de azt hiszem a jelen társadalmi helyzetben nem lehet elég kritikusnak lenni. Nem csak a politikusok hazudhatnak, hanem a bírók, ügyészek is. Nem, nem őket veszik meg közvetlen, csak hát a karrier, meg az elvárások. Nem vagyok rendőrellenes, de néhány magatartási forma zavar amit törvény őrei tanúsítanak. Ezért írok majd olyan emberekről, akiket szabadon engednek, pedig a halálbüntetés intézményének visszaállítása az első gondolatom ami eszembe jut róluk. Olyan esetekről, amikor az emberiesség, a tisztesség már csak távoli fogalom.

A bejegyzés trackback címe:

https://vendetta.blog.hu/api/trackback/id/tr43294358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása