HTML

Kié a Blaha????

2008.01.12. 11:32 | The Godfather | 607 komment

"Akár már újra az utcán lehet az a tizenkét éves, román állampolgárságú, cigány fiú, aki csütörtökön combon szúrt egy 15 éves kamaszt, mert nem adta oda neki mp3-as lejátszóját."

Huhh! Ez azért nem semmi! Nehéz lenne ráfogni, hogy nem előre megfontolt aljas szándékból tette. Szerintem az ilyen ember elmebeteg. Hol élünk, hogy attól kell félnem, hogy nem mehet végig a belváros egyik terén, mert egy cigánygyerek combon döf ha nem engedelmeskedek? Nem lehet tenni semmit...

Tisztelt sokat (inkább sokáig) tanult jogász kollégák! Ezek szerint ha veszek egy cigánygyereket (adok neki pénzt) és leszúratok vele valakit, akkor azért senkit nem ítélnek el????? Persze ha kiderül, hogy én voltam, akkor tudom, nekem felelnem kell, mert hát én ugye már elmúltam annyi idős.

Magyar vagyok, és fehér, tőlem senki sem fél...


Talán az a baj, hogy a rendőrségtől, a bíróságtól, és most már ettől a cigánygyerektől is nekem kell félnem. Neki viszont senkitől sem kell! Se a rendőrségtől, se a bíróságtól, se a gyámügytől.

Rettegj Magyar!

Azt írják hogy a fiú helyzete igen speciális. Már többször elfogták: ilyenkor hivatalból a gyermekvédelmet értesítik, a szakszolgálat elhelyezi egy intézményben, a gyerek azonban szabadon távozhat onnan, így akár néhány óra alatt ismét az utcán van.

Hűha! Nem kellene erre valami szabályozást hozni ahelyett, hogy kirakunk még egy sor passziánszt közalkalmazottként??? Speciális, mert mi hagyjuk hogy az legyen...

A rendőrség szűkszavúan, a gyermekvédelmi intézmény pedig óvatosan fogalmaz az eset kapcsán, csak általánosságban adnak felvilágosítást, ugyanis korábban előfordult már, hogy hasonló eset kapcsán hátrányt szenvedett két ország diplomáciai viszonya. Na nemár! Az én fiam dögöljön meg, mert olyan istenkirály viszonyunk van a Románokkal? Akkor írjuk le szépen, hány embert szúrkálhat meg, vagy meddig kell elmennie, hogy majd a diplomáciai viszonyunkat kockára tegyük. A Külügyminisztérium az elmúlt 18 év alatt, mindig a szürke vesztest játszott. Nem nagy dolog semmit sem csinálva nem nagyot bukni. Tessék elintézni! Ezért vannak! Valljuk be, Románia is nehezen védené meg azt, hogy miért támogat egy késest...

Címkék: cigány késelés vendetta blaha

A bejegyzés trackback címe:

https://vendetta.blog.hu/api/trackback/id/tr78294387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyszerű megoldások 2008.01.12. 18:31:06

Mi lenne ha ilyenkor mikor beviszik, közben kerülne egyet a rendőrautó, valahol tanúk nélkül befognák mindkét kezét satuba és addig szorítanák amíg az összes csont eltörik a kézfejében?

Akkor nem fognak kést hónapokig utána.

Meg aztán fel kellene hívni valamelyik román minisztériumot, hogy a köcsögöt kiutasítottuk, 3 óra múlva átadjuk a határon, gyertek érte... ha nem jöttök akkor is ott hagyjuk...

egyszerű megoldások 2008.01.12. 18:33:59

www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=193447

Ha a két combcsontját eltörik akkor nem szökik sehova... De ha valakinek ez lelkiismereti gondokat okoz, hozza csak ide, eltöröm én neki, nem gond.

AkinekSemmiSemTetszik 2008.01.12. 21:52:17

Nah jah, elég szégyen, hogy nem képesek intézkedni egy ilyen ügyben a magyar hatóságok..
A kiutasítás igen jó megoldásnak tünik, csak elvileg törvényes kereteken belül még nem megoldható.
Viszont az ilyen kéz-comb eltörős akcióval se lehet megakadályozni, mert abból csak az elkövető illetőnek lesz baja.
Ha már más nincs, akkor annyi, hogy valaki ad egy kis pénzt valamelyik Blahás csövesnek, hogy intézkedjenek, aztán ha esetleg börtönbe kerülnének, még talán nekik lenne jó, hogy nem fagynak halálra és még enni is kapnak. /mondjuk az is igaz, hogy a börtönökben más dolog zavarná őket/

Orsi 2008.01.13. 09:44:21

De akkor miért nem változtatnak a törvényeken? Este leszálok a metróról, és megszurkálnak, ha nem adom oda a pénzemet. Bezzeg amikor tüntetőket rugdostak bakkancsban, akkor nem volt problémás a fellépés a rendőrkapitány szerint...

yanchi 2008.01.13. 10:40:23

Nehogy már ne lehessen egy kis koszfészek visszaeső bűnözőtől (legyen akár a bőre fehér, mint a hó!) megszabadulni! Nekem a cigányokkal úgy általában semmi bajom, annál több az akár kiskorú útonállókkal, rablókkal, stb. A rendőrség (felhívnám a t. Szerv figyelmét a saját nevükre: rend, és őrség) a dolgával foglalkozzon, oldja meg, hogy Budapesten, sőt, Magyarországon a nevezett elkövető többet ne okozzon problémát. Mert ha nem a rendőrség teszi meg, hanem az állampolgárok elégelik meg a tesze-toszaságot, és intézkednek, abból nagy baj lesz...

PerverzBabi · http://perverzbabi.blog.hu/ 2008.01.13. 10:40:34

Diplomáciával sokra nem megyünk, mert magyar gyerek esetében megint semmit nem lehetne tenni (nem mintha számítana a nemzetiség).Azt kellene valahogy elérni, hogy az antiszociális elemek ne távozhassanak a nevelőintézetekből felügyelet nélkül, persze anélkül, hogy börtönné alakítanánk az intézményeket. Azért ne legyünk demagógok, ez nem gyakori eset, egy-egy ilyen pedig mindig elő fog fordulni.

andris 2008.01.13. 10:41:33

Ezek szerint, ha a kissrác engem meg akarna szurkálni és véletlenül jól szájba verném, akkor még én lennék a hibás, engem becsuknának, őt pedig kiengednék? Előbb-utóbb ennek az lesz a megoldása, hogy olyanba köt bele, akibe nem kéne és az illető begurul és jól megveri ahelyett, hogy valami javítóintézetben csücsülne. Szerintem nem egy életbiztosítás neki ezentúl a blaha környékén lennie. Biztos van akinek nem tetszik ez az eset...

Janovszki Zsolt 2008.01.13. 10:43:42

Igazándiból így, hogy médiafigyelmet kapott, nem tehet meg a kis genyó akármit, mert ha eltávozik a gyermekvédelmi intézményből, akkor automatikusan szökésben lévőnek minősül, így körözni kell. Az meg, addig, amig pusztánlopkod, nem kerül egy rendőrkapitány fejébe sem, hogy nem tudják elkapni, de azért egy szurkáló rablónál ez már problémát fog jelenteni. Kicsi pluszmunka a zsaruknak, de mostantól nem gondolom, hogy sok bajt fog okozni a kis rohadék. Sajnos gyermekvédelmi intézményből többszázan vannak egyszerre szökésben, úgyhogy addig, amig nem követnek el ilyen súlyos deviáns cselekedetet, senki nem figyel rájuk, mert van más dolguk a rendőröknek, ez valahol érthető.

Krisz 2008.01.13. 10:45:53

Szerintem ezt nem lehet ennyiben hagyni? Meddig mehet el ez a kis köcsög! Félelmetes!
Ésaz is, hogy a hatóságok nem tehetnek vagy nem akarnak tenni ellene!

NobodyBuilder 2008.01.13. 10:46:21

Már keresik a cigut a rendőrök, mert féltik, hogy valami baja lesz, mert úgy hírlik "szélsőséges szervezetek" rendet akarnak tenni... Tegyék, hamár az állam tehetetlen vízfejű akármi...

Sven 2008.01.13. 10:47:13

Az a baj, hogy én nem magamat féltem, mert hát azért különbözőek az erőviszonyok, nekem is van késem, persze szigorúan csak az ilyen esetek miatt, hanem a családtagjaim, rokonaim, barátaim, barátnőim féltem! Akik védtelenek!

Agrár 2008.01.13. 10:47:15

Sok menhelyen éheznek szegény kutyák... Persze előtte ezért lehet, hogy megkínoznám.

Vil0443 2008.01.13. 10:49:09

Igaz, teljesen tehetetlenek vagyunk. Azt hiszitek, hogy a rendőség tenni fog bármit is a kiscigány ellen? Most éppen őt akarják védeni, mert "szélsőséges csoportok" szervezkednek, hogy rend legyen a Blahán.

Ebben a qrvaországban semmi nem az adófizető/diák/nyugdíjas érdekeit szolgálja. Alulfizetett, ingyen túlórázó közalkalmazott vagyok, de ha cigány lennék már Strassburgig mehettem volna, vagy minimum ülősztrájkba kezdhetnék és lakásért folyamodnék méltatlan életkörülményeim miatt. Igaz, még egy gyerekem sincs...

DrJohn 2008.01.13. 10:49:36

A diplomácia ne egy emberen múljon már. Semmilyen diplomáciai kapcsolat nem romlik egy konkrét (bizonyított, nem kérdőjeles, nem jelképértékű) ügy kapcsán. Ez fasság.

Nem kell románozni, olyanokat nyilatkozni, hogy "a románok", meg általánosítani, sőt a nemzetisége se érdekes, nem is kell bemondani. Oszt ennyit a diplomáciáról. Az olaszok megjegyzem elzavarták őket - na az igen, az lehet diplomáciai probléma.

harmincas 2008.01.13. 10:49:51

A blog szerzője az első cikke szerint "olyan esetekről ír majd, amikor az emberiesség, a tisztesség már csak távoli fogalom". Rendben. Akkor a következő cikk szóljon az "egyszerű megoldások" nevű hozzászólójáról, aki nemcsak azt javasolja, hogy egy 11 éves gyerek kéz- és combcsontját tanúk nélkül törjék össze, hanem MÉG FEL IS AJÁNLKOZIK ERRE.

leon, a proli 2008.01.13. 10:51:32

"Ezek szerint ha veszek egy cigánygyereket (adok neki pénzt) és leszúratok vele valakit, akkor azért senkit nem ítélnek el????? Persze ha kiderül, hogy én voltam, akkor tudom, nekem felelnem kell, mert hát én ugye már elmúltam annyi idős."

igen, büntetőjogi szempontból úgy felelsz ezért, mintha te követted volna el (ún. közvetett tettesség), mivel a gyermekkorú (14 év>) bj-i felelősségre nem vonható

ventil 2008.01.13. 10:52:29

Meddig kell még tűrnünk és nyelnünk a tehetetlen rendőrség és kormányzat miatt? Ki lesz az aki végre szembe mer szegülni a gátlástalan cigány bűnözőkkel szemben? Mert ha egy magyar átlagpolgár bántalmazza őket, akár önvédelemből is, vagy csak egy rossz szót mer róluk szólni, az mindjárt a börtöncellában találja magát... Ez nem az első eset és gyanítom nem is az utolsó (lásd: Olaszliszka)

Állóviz 2008.01.13. 10:52:48

Miért jut az "impotens" szó a hatóságok kapcsán az eszünkbe?

Aki állami hivatalnál kezdte életét, általában szereti, mert nem kell semmit se tennie, meleg van, 16:25-kor már a körmét reszelgeti, készül haza.

Bezzeg a piaci szférában.... Nem egyszer este 10-kor is melózunk.


De az állami hivatalokban van néhány alapszabály:
A legfontosabb: nem szól szám nem fáj fejem.
A másik: vegyülj el, ne tégy kirívó dolgot, mert azzal valaki figyelmét felhívod magadra, amely egy picit lehet, hogy jó, de komoly kitúrási veszélyekkel is jár.

Ergó érdemes "csak melegedni" bejárni. Ha pedig számonkéri valami külső szervezet a kreativitás hiányát, a szóvivő ügyes ember, majd semmitmondó mondatok halmozásával kimagyarázza.

Ne szólj szám, nem fáj fejem...

o · http://www.index.hu 2008.01.13. 10:52:50

leszögezem, hogy ellenzem a szélsőgéses eszmék, rasszizmus stb. minden megnyilvánulási formáját, de:
a román kiskorút átküldik szülni Szegedre, mert ott szabin vannak az orvosok.
visszatérhet a román 'kisfiú' - akit az egyik honlap találóan nem is kisfiúnak, hanem orknak becéz - a blahára: nem lehet mit tenni ellene, nem lehet hazatoloncolni, nem lehet bezárni, mert gyermekkorú. hihetetlen, hogy Magyarország nagytételben importálja a külföldi bűnözőket, nevelgetjük meg szeparáljuk őket (már akit lehet) a magyar adófizetők pénzéből; mp3 lejátszóinkkalm, telefonjainkkal és pénztárcánkkal hozzájárulunk az anyagi jólétükhöz. és amikor én a jelenlegi 45 munkaórás hetemből időt szakítok és bejelentkezek rákszűrésre az ott kezdődik, hogy tízezer... ha ugyan eljutok a pénztárcámmal a rendelőig.

ezt jelentené a demokrácia meg a szabad határátlépés?? haza kellene küldeni az összeset, ahogy az Olaszország is megtette, csak félünk a diplomáciai botránytól és itt tehetetlenkedünk.

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2008.01.13. 10:53:30

Én már mondtam több helyen is.

Össze kell fogni páran, megfogni, nagyon megverni, összekötözni, betenni egy kocsiba, és átdobni oda, ahonnan jött. Szerintem az ilyen kis mocskokat felesleges védeni, bár lehet, hogy kicsit erős volt amit írtam, de nem kell több ilyen sem a Blahára sem Pestre.

Terveüdekszi 2008.01.13. 10:55:32

Csak egyszer menjünk 50-nel a 30-as táblánál.... :-SSSS

Muad'Dib 2008.01.13. 10:56:46

harmincas 2008.01.13. 10:49:51
Ne gyere ezzel a 11 éves gyerek szöveggel b+. Arra elég idős, hogy szurkáljon, de ahhoz gyerek ,hogy megbüntessék! Akkor vidd haza magadhoz a te családodhoz, ha ennyire véded barom, de ne nekem kelljen félteni a családomat tőle!

Roquentin 2008.01.13. 10:58:29

Szerintem te meglehetősen szánalmas vagy, kedves egyszerű megoldások.

Már az roppant elgondolkodtató, hogy egy 12 éves gyerektől rettegsz - de legalább tisztában lehetsz a saját határaiddal éppúgy, mint a bátorságod mértékével. Mégis félek, hogy az általad javasolt lépések nem megvalósíthatóak.

Viszont talán megoldaná a problémáidat a lobotómia. Tudod: agyi amputáció. Biztosan csökkentené a félelmeidet picit, mégha lennének egyéb (mellék)hatásai is persze.

Pl. valószínűleg utána nem nagyon tudnád már megosztani magvas gondolataidat senkivel sem. De - azt hiszem - evvel se te, se más nem is veszítene túl sokat.

dermedwe 2008.01.13. 10:58:56

Szerencsétlen alkalmatlan rendőrség. Szolgálunk és védünk. Aha. Nincsen néhány civil kollegájuk véletlenül? Vonat ->bukarest, határig elkisér, országból kitilt. Nos, pofon egyszerű megoldás. Tudom javasolni.

Muad'Dib 2008.01.13. 11:02:51

Roquentin 2008.01.13. 10:58:29
Gratulálok észlény! Tudod van akinek családja van és szeretné, ha nem kéne rettegni ahányszor a gyereke végigmegy a blahán. És szarok arra, hogy a hozzád hasonló nagyon megértő, sajnálkozó szarházik mit mondanak. De tudod mit, szurja le a te gyereked, anyád feleséged és utána oszd az észt! Amennyi eszed van meg is érdemelnéd, hogy ledöfjék az összes családtagod...

Peppone Botazzi 2008.01.13. 11:03:59

Olyan szép nagy a Duna, egy kis szennyezést megér hogy belelőjük ezt a mocskot a haverjaival együtt. Belém kötne, én még eszméletlenül is rugdosnám. Mit képzel ez magáról?
Igen, szélsőséges szervezetek már keresik. Rendőrség ha eddig nem tett semmi, mostmár ne is tegyen, csak csukják be a szemüket és hagyják vagy vagy 10 szélsőséges 15 éves (nem kell idősebb) megkeresse és leszámoljanak vele. Ez így fair lenne, ő is többedmagával szurkál meg másokat...

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 11:05:12

így van, az összes cigányvédő agymosott idióta gyerekét szúrják le a cigányok! attól talán észhez térnek.

Darth WaderTM 2008.01.13. 11:05:28

A magyar törvények szerint nem büntethető 14 év alatt, ha (magyar gyerek szurkált volna, akkor sem lenne az) Viszont, miért nem lehet kiutasítani az országból? Öcsi bogyó elengedünk, mert el kell, de húzzál haza késelj a bukaresti Blahán! Ha ez a román kormánynak nem tetszik, meg kell nekik mondani, hogy küldjük a többit is, olajat exportáljanak ne bűnözőket.

dr. Wilbur Swain 2008.01.13. 11:05:38

nekik mindent szabad, Olaszliszka után már semmin sem csodálkozom :(
kellene egy kis erélyes, határozott civil fellépés, hamár a rendőrség nem képes megvédeni minket

GEM 2008.01.13. 11:07:07

Itt nem a rendőrség, hanem a gyermekvédelmisek hibáztak. Az intézmény ahova el kell helyezni nem börtön, de nem is közlekedhetnek benne szabadon ezek a gyerekek. A felügyeleti jogot az intézményben dogozók gyakoroják. Ez kb olyan, mint amikor a gyereket elviszed az oviba, akkor felügyeleti joggal az óvónő rendelkezik, is nem hivatkozhat arra, hogy a lurkó el akart menni és ez óvóda nem börtön.Tehát a felelősség gyermekvédelmiseket terheli.

Bouncer 2008.01.13. 11:07:31

Az a baj, hogy ritkán járok arra. Már lerúgtam volna a lépcsőn.
Jellemző és szomorú, hogy idáig süllyedt Magyarország, hogy EZ téma, hogy egy tizenkét éves cigány szabadon szúrkálhat.

Yeto 2008.01.13. 11:07:49

Dehát könyörgöm, egy tizenkét évest ha odajön késsel, vagy látom hogy máshoz odamegy, felemel az ember és bedobja a blaha aluljárón az első kirakatba! vagy nem? És ha négyen vannak, akkor a többit is.
Régen jártam arra metróval, de úgy látszik muszáj lesz...

KopaszMercis 2008.01.13. 11:08:02

Igen, en keresgeltem a magyar járda diszes tagjait a blahan a szurkalas perceiben.... de mivel sehol egy RTL klub kamera igy nem voltak ott a nagy ciganyellenes nemzetorok. Pedig lehetett tudni a kis csicskarol itt az Indexen kiraktak mar vagy egy honapja. De hat "rendet rakni" a bekes egyutteles neveben csak kamerak kereszttuzeben lehet.. veszelyes szituban mar nem annyira fontos a haza.

Orsinak van igaza, nem csak a randalirozo molotov koktelokkal bohockodo talaltgyerekeket kell szajbarugdosni, hanem ezeket a kis lopo csalo cigany geciket.. En is azon filoztam, hogy jobb lenne mindenkinek ha kiscsavo ket kezfejet levagnak, es husdaraloba raknak. Egy darabig gondot nem okozna.
Rohej, hogy a kora miatt semmi fele preventiv intezkedest nem lehet ellene bevezetni. Amennyiben ilyen sulyos buncselekmenyt kovet el kiskoru en bevezetnem a "feltartoztatas" jogi kategoriajat, amig nagykoru buntetheto nem rak le 1 guriga ovadekot es vallal "kozvetett felelosseget"
addig "feltartoztatnam" a kiscsavot egy meszesgodorben.

Komolyan mondom borzaszto...

Lukács Antalné · http://ella58 2008.01.13. 11:08:24

Ez a gyerek kb. 2 hete röhögve mesélteaz Indexen,egy haverjával együtt,hogyan kell kizsebelni embereket.Mondta,félnek tőle,nem csak a gyerekek,de a felnőttek, a csövesek is.A rabolt pénzt hazaküldi A jó Édesanyjának,aki már vett egy házat az általa küldött pénzből.Most már a gyilkosság következik?Törvény ide,törvény oda nem igaz,hogy nem lehet valamit csinálni

o · http://www.index.hu 2008.01.13. 11:08:35

Roquentin 2008.01.13. 10:58:29
nem osztok minden véleményt itt, de a rettegésről:
ha vagyok ötvenkilós lány. és eddig nem hordtam magamnál fegyverarzenált mikor naponta 4-szer kereszteztem a blahát, és igenis nem vagyok benne biztos, hogy meg tudom magam védeni, akkor mi a megoldás és kitől várjam? EGYEK TÖBBET???

Roquentin 2008.01.13. 11:09:01

Kedves Muad'Dib ,

rettegni valóban nem jó dolog.

Igen, bizonyára az értelmi képességeim gyatrasága, vagy a fantáziám szükössége miatt lehet, ha nekem ez nem is sikerül egy 12 éves gyerektől.

Különben félreértesz. Nem vagyok különösebben sem megértő, sem sajnálkozó. Bennem csak undort kelt a hitványságotok és gyávaságotok, pedig bizonyára - nagyobb türelemmel - akár még titeket is meg lehetne érteni.

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2008.01.13. 11:09:49

Néhány hónapja az Illatos úti buszmegállóban szállt fel 3 cigánygyerek a 23-as buszra. Elkezdtek baszogatni egy gyereket, aki olvasott. Rájukszólt, hogy hagyják békén, stb. (szép szóval) Ezek után az egyik cigánygyerek (majd mind a 3) a "Magyarok takarodjatok" "Magyarok dögöljetek meg" és a "Magyarok meg fogtok dögleni" szavakat skandálták.

De természetesen ha ezt a népcsoportot már elítélem, nem szeretem, rasszista vagyok. Ohhjeee

b-max 2008.01.13. 11:11:09

Roquentin :

Mondj egy olyan megoldást ami szerinted működne.
Amúgy lehet hogy rajtad végeztek lobotómiát ? Mert az itélőképességed az csökkent ahogy látom. Egyik tizenévesen (egyszerű megoldások) egy szellemi megsemmisilüléssel járó beavatkozást teljesen normálisnak tartasz, mit a mondandód elején egy "kisebb" fizikai bántalmazást elitélsz.

kapi_kuluk 2008.01.13. 11:12:02

Igenis, büntetni kiné ezeket a gyerekeket! Szülők felelőssége? Hehe! És aki lemondott a gyerekéről, vagy netán már nem is élnek a szülei vagy akármi? Zárják őket be egy cellába vagy gumiszobába, hátha akkor megtörik.. Vagy kutyából nem lesz szalonna? Felháborító, és sajnálatos, ami itt folyik..:(

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 11:12:14

az ilyen esetekben a gondviselőt büntetik meg, nem? az ő felelőssége, és ő megteheti, hogy ha kell, minden nap szarrá pofozza a kis bűnöző orkot. ha meg árva, akkor is valaki felelős érte és a tetteiért! hát valakinek csak fel kell pofoznia az ilyet, ha már az állam képtelen rá!
a kis orkot át kell nyomni egy húsdarálón, de azután el kell komolyan gondolkodni azon, hogy ez hogyan történhetett meg!

Muad'Dib 2008.01.13. 11:13:34

Roquentin 2008.01.13. 11:09:01
Képzeld én sem rettegek tőle, de a 60 éves édesanyámat féltem tőle. De ha te ennyit nem vagy képes megérteni... Gondolom neked nincs családod, akit félteni kéne.. Vagy mindenki 20 éves Bruce Lee a családodban ,kezdve a nagyitól, anyuig...

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2008.01.13. 11:14:23

Bukowszky · bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 11:12:14 >>> Hogy járnak utána, ki a gondviselő? Semmit nem tudni róla, papírjai sincsenek, mivel még 12 éves.

b-max 2008.01.13. 11:14:59

De mondjuk ez a topiknak nem erről kellene szólnia.
Hanem alternatív megoldásról, a jelenlegi állapot és a "véletlen baleset" között. Mert azt mindenki tudja hogy milyen jó és hasznos lenne a Dunába lökni.....

kapi_kuluk 2008.01.13. 11:15:07

Mi lenne, ha a régi "Talio-elv" érvényesülne? Szerintem 100x meggondolná az elkövető, hogy érdemes-e..

attilaj 2008.01.13. 11:15:26

téged csuknak le nyilván, ha ilyenre megveszed.
és az fel se merül, hogy a kissrácot kellene védeni. téged nagyon valószínűen nem fog bántani. oké, lehet hogy lesz még egy-két szurkálása, ami elég gáz, azokra nézve, aki. az viszont tuti, hogy a gyereknek szar élete lesz. és erről igazán nem ő tehet, szóval talán ő a legnagyobb vesztese az egésznek.

zsüber 2008.01.13. 11:15:37

Már az index decemberi forraltbor osztásánál is látszott, hogy mindenre képes a "gyermek": index.hu/kultur/eletmod/boroszta/
index.hu/video/2007/12/20/szazhusz_centi_tomeny_eroszak/
Amilyen fekete, koszos keze van, örülhet az áldozat, hogy nem kapott vérmérgezést...

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 11:16:23

én félek tőle. mert ha a közelembe jönne, félholtra verném. aztán én börtönbe mennék, ő meg egy hét múlva ugyanonnan folytatná a bűnözért.

kapi_kuluk 2008.01.13. 11:16:29

b-max: szerinted mi lenne az alternatív megoldás?

KopaszMercis 2008.01.13. 11:16:52

Hu mennyi diszhuszar, aki igy meg ugy elbant volna a kiccsavoval ha latja...
Az a fura, hogy a sok sok ilyen eset tortenik orszagszerte, es ezek a bator "en kinyirtam volna" katonak soha sehol nincsenek a kozeleben.
Legyunk mar oszintek, ha te a blahan egy kis cigany gyereket latnal kessel szaladgalni kaposabb lennel mint a tehenszar felelmedben.. ha nem is a kiscsavotol de a "feltetelezett" par meterre lodorgo rokonsagtol fosva.

Ez a torvenyen kivuli intezkedes elvarasa meg elegge visszas olyan brigadtol akinek nagy resze ki van azon akadva, amikor rajta viszont betartatjak a torvenyt. Nyilvan kell egy prioritasi sorrend, DE ha elvarod, hogy a rendorseg a tobbseg erdekeben fellepjen a torvenyen kivul (amit mellesleg, ha utananeztetek volna meg tett, ott nyilatkoztak az indexen a csovesek, hogy kijottek a rendorok es azzal kezdtek, hogy 5en korbe alltak es jol elvertek a kis buzit, mert tutdtak, hogy megint ki kell engedniuk), akkor ne legy mar felhaborodva ha ugyan ezert veled szembe fellep torvenyesen. (Most itt ne arrol vitatkozzunk, hogy jo-e a torveny vagy sem, mert szerintem sem az)

kalman51 2008.01.13. 11:17:34

Tessék a gyereket kiutasítani az országból, majd egyből elvinni a román határhoz, ott pedig átadni a románoknak.
Biztos vagyok benne, addig nem lesz változás, amíg a suhancok meg nem ölnek valakit. Bár azt is gyanítom, hogy jól kitanítják a gyerekeket, hová szúrjanak (ami még nem halálos).
Ez az eset arra is jó volt, hogy felhívja a szervezett bűnözés figyelmét a külföldi, kiskorúakban rejlő üzleti lehetőségekre.
Ami még nagyon durva az, hogy a rendőrök a napokban CSAK azért keresték a román fiút, mert szélsőséges csoportokok bosszújától akarták megvédeni...
Különben a helyzet nem csak Budapestre jellemző. Az egyik ismerősöm egy veszprém melletti településen lakott (Hajmáskér) és mesélte, hogy fiatal, beszívott cigánygyerekek 100 Forintot kértek azért, hogy beengedjék az embereket a saját lépcsőházukba. Aki nem fizetett, azt megrúgdosták. A rendőrség pedig - szokás szerint - tehetetlen volt.

RichardTouchMe 2008.01.13. 11:20:24

A következő van: egész gyermekkoromban tudtam, hogy lopni, ölni stb. nem szabad. Nem is csináltam soha. Pontosabban volt pár kritkus hónap, amikor járni ugyan már tudtam, de azt még nem értettem, hogy mit jelent az, hogy 'nem szabad lopni'. De akkor a szüleim végig velem voltak. Aki öl, késel, akár lop, az legyen büntethető életkortól függően. De ha ez túl meredek, akkor legalább szállítsuk le a büntethetőségi kort 14-ről mondjuk 10-re.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 11:20:52

szerintem ha már odáig fajulhattak a dolgok, hogy ez az ork-csökevény szabadon garázdálkodhat, mindenképpen valami drasztikusat kell lépni, mert különben a többi cigánybűnöző ivadék is vérszemet kap.

nem üzenheti nekik azt a társadalom, hogy mindent, bármit szabadon megtehetnek! nem nem és nem!

el kell kapni, meg kell kínozni, a videót fel kell tenni a netre, a feldarabolt tetemét meg ki kell szórni a városban, minél látványosabban. ez ment meg minket attól, hogy ne rettegésben éljünk ezek miatt.

VV 2008.01.13. 11:21:18

Hol van ilyenkor a Magyar Gárda? Most kellene tenniük valamit nemcsak masirozni? Vagy ez is csak látszat csapat????

Roquentin 2008.01.13. 11:21:22

Azt rendkívül örömtelinek találom, ha mégis sikerült picit megnyugodnotok, és rájöttetek, hogy egy 12 éves gyerektől nem szükséges okvetlen rettegni. Még akkor sem, ha történetesen rendkívül agresszív az illető.

Felteszem, ebben a tudatállapotban már magatok is képesek vagytok úgy viszonyulni a problémához, hogy nem írtok olyan eszement faszságokat, mint amilyenekkel kezdtétek.

Általában jó dolog megpróbálni egy picit lehiggadni, mielőtt az ember csinál valamit - akár csak egy kommentet ír a neten.

Dr. Stein (törölt) 2008.01.13. 11:21:41

40+ kommentelő nem tévedhet, jó lenne, ha ábrándos széplelkek helyett szakemberek döntenének az egész Európában robbanni készülő migrációs/kisebbségi/bűnügyi kérdésekben.

A (történelmi örökség okán) igen toleráns németek most elégelték meg, hogy a bűnügyek 46%-át fiatalkorúak, 60%-át bevándorlók követik el. Ezek számok, nem rasszizmus. Logikus oka van, persze. Ide (oda) jön valaki pakisztán-alsóról, hogy tejjez-mézzel folyó, aztán szembesül a munkanélküliséggel és végül lopni megy.
A németek táborokat építenek. Érdekes különben, hogy az amerikai különösen szigorított fiatalkorú intézetek ügyében nem tajtékzanak a tisztelt liberális jogvédők, se Texas ügyében úgy általában...

Táborba: a megélhetési drogossal, falfirkálóval, fiatalkorú rablóval, csak hogy érezze a különbséget...

873ujr3rk 2008.01.13. 11:22:54

gratulalok index, gratulalok allatok.

S7i0r 2008.01.13. 11:23:14

Elítélem a gyermekek bántalmazását, (volt részem benne úgyhogy nem tudatlanul beszélek...) de ez az az eset, ahol egyenként eltörném az ujjait mindkét kezén aztán kikötve 1 diófához véresre verném egy nadrágszíjjal. A tv-ben meg: "Hát igen... hogy is mondjam... alulszocializálódott.". Ő? EZ??
Csak szurkolni tudok, hogy 1 kapualjban végezze, késsel a combjában, ne valamelyik körzeti kapitányságon újra meg újra...

b-max 2008.01.13. 11:24:39

kapi_kuluk:
Én sajna nem tudok semmit.
De csak arra gondolok hogy a "rendőrök" tudtak a okt.23-ikai tüntetőkkel szemben alkalmazni "alternativ módszereket".
De pl. "kényszergyógykezelés"? Elmegyógyintézetben ?

zsüber 2008.01.13. 11:24:40

"el kell kapni, meg kell kínozni, a videót fel kell tenni a netre, a feldarabolt tetemét meg ki kell szórni a városban, minél látványosabban. ez ment meg minket attól, hogy ne rettegésben éljünk ezek miatt."
A különféle számítógépe vírusok íróinak kívánatm anno ilyet. De! Nem szabad elfelejteni, hogy az erőszek, erőszakot szül. Akit még nem kaptak el, az egyre durvábban erőszakoskodna, mert a büntetés mértéke nem "fokozatos" és így mindegy mit tesznek ugyan azt kapják. Akkor meg miért apróznák el?

dühös ember 2008.01.13. 11:24:44

az olaszok megmerték lépni,hogy a román söpredéket kitasították az országukból! mi miért nem tesszük meg? romániából eddig is csak a cigányok és bűnözök jöttek ide(tisz. a kiv.)rengeteg cigány érkezik most is...sokan azok,akiket olaszból rúgtak ki,most idejönnek! ébredjenek már fel,akiknek fel kell,mert előbb-utóbb elszabadul a pokol!
mikor láttam 2 hete erről a cigányról a videót,azt mondtam,hogy előbb-utóbb embert fog ölni...majdnem sikerült neki!

KopaszMercis 2008.01.13. 11:25:35

nem a kort kell lejebb vinni, egyszeruen kell egy olyan jogi kategoria, amibe a kis geci belefer, es minden fele extrem ilyen buncselekmeny.
Birosag elvileg targyalhatna az ugyet nem? Csak azert, mert nem vegrehajthato az itelet? Ha bunosnek mondja ki, akkor addig feltartoztatni, ameddig 1) nem valik buntethetove.. es akkor amikor igen akkor vegrehajtani a birosag iteletet, vagy valaki sajat felelossegre ki nem viszi es at nem neveli... tenyleg.

Czigler Zsolt 2008.01.13. 11:25:54

Ez a helyzet az alkalmatlanságról is szól. Adott egy probláma és nincs rá megoldás ,mert nincs meg az a felelős ,aki döntést hozna 12 órán belül ,a köz védelmében ,viszont a köz nem védekezhet ,mert 12 órán belül pár évre sittrevágódhat ,-ha...Nem baj ,lesz újabb áldozat ,és a köz ,tehéncsorda módján bambul tovább ,míg egy éjszaka végre eljő a megváltó egy átlagos maroklőfegyver rendeltetésszerű használója személyeben.Remélem akkor majd hasonlóan ügyesek lesznek a rend őrei ad actá-ba tevés terén ,mint voltak a közelmúltban néhaság.
A romagyerek különben több évnyi zárt intézeti ,egyszemélyi gondoskodás után lehetne valami más-talán- ,de ez se túl valószínű. Inkább azt hiszem ,hogy pár éven belül ölni fog ,vagy őt ölik meg. Hopp:van egy javaslat! Rá kellene szoktatni valami drogra ,aztán segíteni a túladagolásban . Ez valahogy egész szolíd megoldása lehetne szerencsétlen országunk szerencsétlen lakói szerencsétlen által okozott problémájának! No?!

Muad'Dib 2008.01.13. 11:25:57

Megoldás lenne pl. ,ha a drága politikusaink, akik mindig rohannak a nagy USA-ba, ha valamit dönteni kell, hogy kikérjék az okosok véleményét most követnék az ottani példát. Nemrég lehetett olvasni, hogy az USA-ban életfogytiglani börtönre ítéltek egy 12 éves gyereket. Ezt kéne ezzel a patkánnyal is, hamár lelőni nem lehet. Aki elég felnött ahhoz, hogy késsel szurkáljon, az elég érett a dutyira is...

b-max 2008.01.13. 11:26:32

Kiutasitani érdemes. Merthát visszajön.

kis pittyegő barátságos zöld mütyürke 2008.01.13. 11:26:54

20-30 liter tömény salétromsav feloldaná ezt az izét pár óra alatt, utána lassan vízzel higítva mehetne is haza, a csatornába.
a gyermekvédelem az én gyermekeim védelme is.

ezt a kis izét én se gyermeknek, se embernek nem tekintem.

KopaszMercis 2008.01.13. 11:27:18

b-max:
tenyleg nezzel utana a rendorok azzal kezdtek, hogy elagyabugyaltak a kis buzit..
Es ezt senki nem veszi eszre, mert nem akarjak...
szanalmas mar megint az egesz.

GEM 2008.01.13. 11:27:28

Igen MO-n ál-liberalizmus van. Ez a gyerek áldozat.Az élete szart sem ér.De nem azzal segtünk, ha kiengedjük, vagy átdobjuk a határon. Miért nincsenek szigorú intézmények ilyen célra?Drága lenne? szerintem sokkal drágább amit okoz kint az utcán.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 11:28:12

jó. ez igaz. csak az erőszak szerintem sem old meg semmit.
ezért nem vertem meg sosem cigányt, mert oké, ma megverem én, meg is érdemli, de holnap harminc büdös cigány fog megjelenni nálam.. kinek hiányzik ez?

szóval akkor nem csinál senki semmit, pátyolgatjuk tovább és eltartjuk a mi adóforintjainkból ezeket az orkokat. remek! nagyszerű!

b-max 2008.01.13. 11:31:33

Roquentin

Lehet hogy te nem félsz töle, de az TÉNY hogy egy 15 éves embert kis hiíján megölt, csak a szerencsén múlt hogy nem tette, a szándék megvolt. Innentől kezdve elmondható, hogy van egy olyan réteg a társadalomban akik életét veszélyezteti, és ők joggal félhetnek tőle.

kapi_kuluk 2008.01.13. 11:31:34

b-max: naja.. viszont ahhoz módosítani kéne a jogszabályokat.. az meg nem megy olyan gyorsan, főleg, ha nincs is jelenleg napirenden.. sajni elég sokminden el van itt cseszve..:(

egyébként meg a szívem szakad meg azért a 15 éves megszúrt srácért (meg azokért is, akikkel hasonló dolog történt). el tudom képzelni, hogy ő is, és a szülei is most mit éreznek.. egyáltalán hogy fogja tudni kiheverni a történteket, miután felépül? szerintem még pszichológusok is fogják kezelni.. nem is tudom mi lenne, ha lenne gyerekem, és ez történne vele.. rettenetes..

egyébként ugye hallottatok már az ókorban lézető tálió-elvről? mikor tanultam róla, egyes etekben brutálisnak tartottam (főleg a bizonyítások miatt), viszont az tény, hogy eléggé visszatartó erő volt annak idején..

Roquentin 2008.01.13. 11:33:23

Valamelyik baromi dühös, és a csládját rettenetesen féltő kedves kommentelő nem írna egy konkrét összeget is? Arra vonatkozólag, hogy ennyi pénzzel lenne hajlandó támogatni havonta azt, hogy eltűnjenek a Balháról a hajléktalanok, vagy olyan intézményeket építsen ki az állam, ahol az ilyesfajta problémás gyerekeket kezelni, segíteni - és akár a társadalomtól a szükséges mértékben - elzárni is lehetne.

Szóval? Mennyivel lennétek hajlandóak többet adózni ezért havonta?

Imperátor 2008.01.13. 11:33:50

Első dolog: Ti most tényleg egymásnak ugrotok a kis szaros miatt? Akkor tényleg minden várakozást felülmúl az ügy.
Második: Azért van társadalmunk, mert bizonyos normákhoz tartja magát mindenki, ezeket jogszabályokban rögzítik - aki nem tartja be a társadalom kirekeszti - legalábbis kéne. Erre való a rendőrség...
Ne alacsonyodjatok le az ő módszereihez, őrizzétek meg az emberségeteket - ugyanakkor ha a rendőrség tehetetlen, akkor joggal védi meg magát a társadalom tagja a deviánssal szemben magát. Szerintem. Ha belém kötne, pofán lőném gázfegyverrel. Én ugyanis tuti nem nyúlnék hozzá még bottal sem egy ilyenhez. Az élethez meg jogom van! (mint neki)

GEM 2008.01.13. 11:34:47

egy kormányzatinegyednyit!!!

b-max 2008.01.13. 11:35:02

KopaszMercis:

Én is olvastam csak azért annyira nem feltétlen hiszem el, persze lehe igaz is. De egy rendőr ha el akar valakit verni el is veri úgy hogy utána nem rohangál pár napig sehova az tuti.

zorglub 2008.01.13. 11:36:06

Honnan tudják biztosan, hogy a srác romániai?

Lehetséges-e az az eset, amikor egy magyarországi gyerek a hatóságnak bemondja, hogy egy szémszédos országból stármazik, és ezután kieengedik?


Ez alapján:

Recept minden kiskorú bűnelkövetőnek és családjának vagy felbújtójának: a rendőrségen azt kell mondani kisfiam, hogy romániai vagy. Ja, és amikor kiengedtek, ne felejts el hazajönni.


Eredmény: kiskorúak bűntetlenül követhetnek el bűncselekményeket Magyarországon, mert kiskorú és külföldinek vallja magát.


Kiváncsi lennék arra, hogy az elmúlt években hány ilyen eset fordult elő.szó

KopaszMercis 2008.01.13. 11:38:18

b-max:
ebben igazad van, de szerintem mar akkor lehetett tudni (az indexes riport miatt ugye anno), hogy ebbol orszagos botrany lesz, es nem mertek bucira verni a fejet, mert akkor rogton az lett volna a spin, hogy
"meg egy 12 eves kisfiut is megverne ilyen kegyetlenek.. kepzeljek szegeny szabadsagharcosokkal mi tortenhetett okt 23-an"
es ezt nem akarjak.. persze ha ilyenkor, amikor van ok es mod az osszesfogasra azt megtennenk, cinkosan osszekacsint a magyar jardas a rendorrel, akkor nem kene rettegni ettol a fasztol, de amig magunktol egymastol felunk, addig marad a torvenybetuje.

Maximus 2008.01.13. 11:39:14

Érdekes itt jónéhány vélemény, mintha még mindíg a középkorban lennénk.
Kezét levágni, összeverni, stb. Persze.

Emberek, ez egy gyerek. Akármilyen kis köcsög, akkor is egy gyerek.

Azon meg egyáltalán nem csodálkozom, hogy valamelyik hatóság vagy szerv nem tudja megoldani a problémát.
Miért pont ez lenne a kivétel?

Mi tehát a megoldás?
Javaslom, hogy 2-3 tekintélyes külsejű derék pesti állampolgár keresse meg a gyereket, és beszéljék meg vele, hogy ez Magyarország, ne legyen tévedésben, itt nem lehet ilyen csinálni, és ha holnap, vagy azután itt találják, vagy Magyarországon bárhol, akkor ők gondoskodnak a hazajutásáról, csak az fájni fog.
És ha nem veszi az adást, magára vessen.

Ez ilyen egyszerű. A gyereket az utca nevelte, tiszteli az erőt, amit Mo-n eddig senki nem mutatott neki.
Hát most meg lehet mutatni...

b-max 2008.01.13. 11:39:30

Roquentin:
Ez nem pénzkérdés.
100Ft-al több adód mindenki befizetne, ezt te is tudod nagyon jól. Hárommillió adófizetővel számolva ez számold ki mennyi pénz havonta. (300 millió)

Rav Antal 2008.01.13. 11:39:31

Nem kell más, csak egy csapat 13 éves, botokkal, meg minden egyébbel kellőképpen felszerelve, aztán hegyibe'.

zorglub 2008.01.13. 11:39:33

Roquentin 2008.01.13. 11:33:23

Azt az összeget, amit állam bácsi tőlünk beszedett. A beszedés formájának megnevezése: adó.


Gondolom lehet több száz milliárd, ha nem ezer feletti az összeg.

pikula · http://ilovebp.blog.hu 2008.01.13. 11:39:55

Eltuntetik a rendorok a Blaharol, hatalmas sikerkent konyvelik el, majd a cigany felbukkan a Moszkvan/Orson/KoKin es folytatja. Heh, golyot neki.

o · http://www.index.hu 2008.01.13. 11:40:12

GEM, igen, be kéne zárni, de ugye nem korlátozhatod a szabadságjogaiban, plusz felvetődik a kérdés, hogy ha nem magyar állampolgár, akkor ugyan miért te és én fizessük a kényszergyógykezelését/intézeti kezelését/akármilyét.

nem értem egyébként, miért nem adják ki a hazautazási engedélyét és teszik fel egy vonatra. anno nekem egy ember igazolta a konzulátuson, ki vagyok és egy nagy zöld papírral szépen hazarepültem (természetesen nem a főtéren bűnöztem mondjuk).

Muad'Dib 2008.01.13. 11:40:20

Roquentin 2008.01.13. 11:33:23
Már ne haragudj, de ha az adómat nem arra költenék, hogy Afganisztánban ,Irakban meg a faszom tudja hol bohockodjunk a többi debillel,hanem arra ,hogy itthon rendet csináljanak akkor meg is lenne ez oldva ,mindenféle plusz pénz nélkül... De pl. abból a 400millából is jutott volna rá, amit szétszortak a kormányzati negyed terveire...

GEM 2008.01.13. 11:40:50

Roquentin kicsit demagóg, ha tényleg aggódna a gyerkőcért akkor belátná az elkülönítés hasznosabb mintha egyszer az utcán agyonverik, és amúgy nem az itt kommentezők fogják, hanem a saját "barátai".

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 11:41:05

ja, a magyar gárdának nem 12 évesek szarrá verésével kellene hírnevet szeretnie. ez világos. még ha a kis ork meg is érdemelné.

persze, törvényesen kellene megoldani az ügyet, mihamarabb. de ha erre egyszerűen nincs lehetőség, akkor mi van? olyan nincs, hogy ez a kis mocsok szabadon ölheti az embereket!

Peppone Botazzi 2008.01.13. 11:41:41

Azért az is durva, hogy ha be tudják zárni akkor is a mi pénzünkön él ez a büdös román cigány! Mert nem tudjuk kirakni az országból. Amúgy ha magyar lenne és fehér akkor is úgy el kellene verni hogy hátralevő (remélehetőleg rövid) életében csak szívószálon keresztül tudjon enni...

Volt erre egy szervezet anno, akik nem szaroztak, ha csak visszaszóltál pofánvertek. Úgy hívták csendőrség.
Az kéne megint....

kis pittyegő barátságos zöld mütyürke 2008.01.13. 11:42:13

"Szóval? Mennyivel lennétek hajlandóak többet adózni ezért havonta?"

hajszál pontosan annyival támogatom, amennyivel engem is támogat nap mint nap a köz.

tudod, pont annyival, amivel támogatják az utazásom, lakhatásom, kaját, mindent.

tudod, amióta nincs diszkrimináció, azóta nem csak a cigányok, hajlétkalanok kapnak segélyeket, hanem szépen, igazságosan mindenki, így én is, aki mellesleg tettem is azért, hogy ne kelljen az utcán szurkálnom.

no én ezt a teljes összeget az utolsó fillérig felajánlom a nemes célra! mindet!

skipper 2008.01.13. 11:42:13

Ki kellene engetni pár órára a kardos cigánygyereket a börtönből...

Roquentin 2008.01.13. 11:42:59

Én pl. biciklivel járok és utálom az autósokat, mivel miattuk kell állandó életveszélyben élnem.

Ha picit túlozni szeretnék, azt mondhatnám: permanensen rettegek tőlük.

Akkor meg kéne keresnem "2-3 tekintélyes külsejű derék pesti állampolgárral" karöltve mondjuk kedves KopaszMercis urat, és felvilágosítanom, hogy nem kívánatos a kopasz feje és mercije Magyarországon?

hehh 2008.01.13. 11:44:01

Hát bazzeg, lapátot kézbe, gyereket leüt, felrak romániába tartó akármire, és majd basszanak ők vele valamit. Hát a kurva anyját, nincs pesten egy faszkalap se aki már leütötte volna a picsába? szánalmas : D

peetmaster 2008.01.13. 11:44:03

Én nem a rasszizmus szempontjából közelíteném meg a dolgot, az könnyen támadható és eltereli a figyelmet a lényegről, ami szerintem a következő.
1. Jogai csak annak vannak, aki a kötelességeinek is eleget tesz. Akinek nincsenek kötelességei (gyerekek), annak jogai sem (pl. választójog és még néhány)
2. Aki védi a selejteket: nekem (anyámnak, a ti anyátoknak, bárkinek) semmivel sem fáj kevésbé, ha egy elmebeteg (kisgyerek stb.) vágja belém a kést, mintha egy teljesen szabvány, büntethető egészséges fehér férfi tenné (hogy a semmilyen előítélettől nem sújtott csoportot vegyük). A büntetésnek (sajnos csak szerintem) nem igazán az a lényege, hogy megbüntesse az elkövetőt (attól nem támad meg a megölt áldozat), hanem hogy megvédje a normális többséget. A gyilkosokat, veszélyes elmebetegeket, agresszív kiskölyköket akármilyen államból stb. igenis korlátozni kell, tetszőleges durvasággal, ami csak szükséges. (kényszerzubbony, magánzárka, stb.) A normális emberek jogai fontosabbak, mint az abnormálisokéi.

kapi_kuluk 2008.01.13. 11:44:17

pikula: az igaz. ha kint van, megjelenthet bárhol. de lehet, hogy egyszer valamelyik hasonló "társa" ugyanazt fogja vele tenni, mint amit ő, ezzel a fiúval. (mert más nem hiszem, hogy merné) akkor lehet, hogy egy kis időre ki lesz vonva a forgalomból. na de utána??

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 11:44:54

a kormányzati negyedre tudtommal 10 millárdot basztak el azok a mocskos bűnözők, nagy része eddig a máv tulajdonában lévő telekre ment el. szóval eddig is az államé volt. de most az adófizetőkkel még egyszer kifizettették! csak ez az egyetlenegy kis akciójuk minden magyar embernek ezer forintjába került! ezektől várod, hogy megoldja ezt az ork kérdést? ahh! na azt várhatod. hamarabb fogja egy büdös cigány kiirtani a családodat, minthogy a mi szeretett kormányunk tesz valamit. túlságosan el van foglalva ugyanis az ország kifosztásával..

KopaszMercis 2008.01.13. 11:45:55

Bukowszky:
akkor van az, hogy allampolgari osszefogas "citizens arrest" fogod a gyereket, bekurod egy furgonba at viszed romaniaba es kirakud sertetlenul.
Mashogyan CIVILIZALTAN ezt a problemat nem lehet megoldani.

Jelzem vadbaloldaliaktol is azt hallom, hogy "kikene nyirni".. szoval ebben megint osszefoghatna az orszag ket resze. De ugysem fog. Majd mindjart bebizonyitjak, hogy gyurcsany tanitotta keselni meg hazudni a kiccsavot...
Mi huzzuk le sajat magunkat es aztan kenjuk masra

A magyar garda osszes tagjat kicsinalna ez a kis dzsippo, azert nincsenek a kornyeken sem.

Bobby Newmark 2008.01.13. 11:46:28

Legszívesebben én is kremálnám a csókát, de azt ugye nem nagyon lehet megtenni. De nem lehetne-e az a megoldás, hogy egy-egy ilyen alkalom után ne a budapesti gyerekotthonba vigyék, hanem Bukarestre? Vagy ha ez kvázi kiutasításnak tűnne, és az nem pc., akkor mondjuk Nyíregyházára. Nem utasítottuk ki az országból, nem korlátoztuk a szabadságát... De azért jól kibasztunk vele. Persze biztosan hamar visszajutna pestre...

GEM 2008.01.13. 11:47:39

Én amúgy azt sem értem, hogy lehet beköltözni egy aluljáróba?Ez valami alanyi jog? Nálunk Tatabányán építettek elég hajléktalan szállót, oda lehet menni, de kéregetni, meg aluljáróban aludni nem. És ennyi. Nincs bűz, kéregetés , bűnözés

W Joe 2008.01.13. 11:47:45

Roquentin 2008.01.13. 11:21:22

Persze, általában nem kell félni egy 12 évestől, de amint látod a példa azt mutatja, hogy ez a 12 éves combon szúrhat egy 15 évest, vagy bárki mást, és másnap elengedik. Egyébként nem értem miért mondogatod, hogy ártalmatlan, hiszen ha egy 15 éves gyereket meg tudott szúrni, akkor ugyanúgy meg tud szúrni egy 60 éves nénit is, de igazából bárkit. Az emberek többsége nem harciállásban sétál az utcán/áll a villamoson.

Ezek szerint ha minden nap halálra szúrkál valakit, akkor is mindennap elengedik, mert sajnos rossz a törvény és nem tehetnek semmit?

Nem értem, hogy 1-2 óra allatt miért nem tudtak erre diplomáciai megoldást találni. Valamit lehetett volna tenni. A határon átadni a román hatóságnak/gyámvédelemnek. Románia hírnevének se tesz jót ez az eset, nekik is érdeükben állna, hogy gyorsan megoldják a helyzetet. Egyébként szánalmasak a törvények, ha egy egész városnak kell félnie, mert van egy 12 éves, aki minden törvény felett áll, és azt szúr le akit csak akar.

Beautyqueen 2008.01.13. 11:47:54

Talán nem az a megoldás, hogy egymásnak esünk és azon vitatkozunk, hogy az gagyi e , aki fél tőle, vagy miért nem bírod/bírnád leölni a kisköcsögöt, ha beszól a Blahán.
Én nő vagyok, nem is 50 kiló, de valahogy nekem se lenne sok kedvem konfrontálódni vele sehol.
Láttam már villamoson lopást, hárman voltak és mikor észrevettem, mi történik, szólni akartam az áldozatnak, mire az egyik tettestárs elindult felém és megvillantotta a kését. KI keresi a bajt ilyenkor?
A végkövetkeztetés valami olyasmi lenne, hogy vigyázni kell nagunkra, a gyerekeket is fel kell készíteni, hogy ne álljon bambán, hanem kezdjen el szaladni, vagy kérjen segítséget. Én valami ilyesmit tennék.
Jobbat nem tudok és szerintem más sem tud, ha tudnánk, és persze ha a népen múlna, már rég el lenne intézve az ügy.

valuka · http://www.borkem.hu 2008.01.13. 11:48:52

Pesten én is sokkal nagyobb biztonságban éreztem magam azzal, hogy bicóval közlekedtem mindenfelé. Így el tudtam kerülni a koldusakat, a közvéleménykutatókat és a kisbicskával hadonászó kisembereket. De azért az elég félelmetes, hogy ilyen egyáltalán megtörténhet kis hazánkban....

levys 2008.01.13. 11:48:53

Na hát így gerjesztik egymást a dolgok. Én alapvetően egy liberális ember vagyok akinek nem voltak szimpatikusak a szélsőségek. Ha a magyar gárda vagy vkik onnan most megrendszabályozná és ezek után újra nyugodtabb lennék a Blahán, akkor valoszinuleg ugy érezném hogy a magyar gárda jót tett velem. Nem ez a megoldás , de sajnos ebben az impotens országban minden a "normális"-tól eltérően kell hogy működjön.

Satuba a kezét!!!

b-max 2008.01.13. 11:49:07

Roquentin:

Szerinted egyforma a társadalmi hasznossága ennek a kis gyilkosnak és egy a munkáját autóval végző egyén között? Mert ha véleményed szerint igen akkor ismét csak azt bizonyitod, hogy baj van ítélőképességeddel. Ha meg nem akkor hozz fel más példát, mert ez rossz.

mgy 2008.01.13. 11:49:41

Nem örülök , hogy ennek a kis szarházinak a cselekedete elterelte a figyelmet a Vas utcai középiskolás meggyilkolásáról. Az durvább, mivel az kifejezetten cigányok által elkövetett rasszista jellegű gyilkosság - már sokadik az elmúlt években - míg ez egy "egyszerű" rablás, amit más jogállamban egyszerűen tudnának kezelni a hatóságok

KopaszMercis 2008.01.13. 11:49:56

Es tessek... bunkovszki kapcsan mint a svajci ora olyan pontosan kovetkezett be a joslatom.. kar, hogy egy perccel azutan kuldtem el, hogy azt te beteljesitetted :)
Nem akarja senki itt, hogy nyugi legyen a blahan, senkit nem erdekel a hulyegyerek.. csak a sajat politikai "agenda" a fontos. A tobbi le van szarva!

Flingel 2008.01.13. 11:50:15

Hmm.. abszolút jogos minden felháborodás.
Én is egyetértek azzal, hogy nem feltétlenül a korhatárt kell lejjebb vinni, hanem egy bizonyos fokú bűnözés felett igenis komoly büntetésre kell számítani. Tök mindegy, hogy 6 éves, vagy 16.

Roquentin: Én speciel egy 176 cm-es 78 kilós izmos férfi vagyok... DE!
Gondolj csak bele:
Odajön hozzád egy gyerek. (tök mindegy, hogy cigány vagy sem) Először utasít, hogy add oda a lejátszód. Te nem adod..(flegmán, még mosolyogsz is, hogy mit akar ez a kis ****) aztán erőteljesebben fenyeget, hogy add oda a cuccot neki (te erre megvetően ránézel, erélyesen elküldöd a francba, majd elfordulsz, hogy lássa, kár nálad próbálkozni) Erre ő se szó se beszéd belédszúrja a kését... Asszem meglepődnél, nem? És mivel ő így "szocializálódott" nem is érez semmi szánalmat... Sőt! Büszke, hogy ő térdrekényszerített!

Erről beszél itt sok fórumozó, hogy egy ilyen durva, lelkiismeret és gátlásnélküli gyerekkel nehéz NORMÁLIS ésszel bánni. Mert sose tudod mire készül..mert aljas, és minden emberség híján van.
Sajnos az ilyet is el kellene zárni a nyilvánosság elől...örökre.

EhhVazzegh 2008.01.13. 11:50:32

Az a gáz, hogy ebből most van ekkora cécó, miközben a nemlétező cigánybűnözés évtizedek óta éppen ebből táplálkozik.
Gondolom nem mondok újdonságot, hogy a szülők leszállítják a gyerekeket a tett helyszínére és instruálják, hogy mit kell tegyen. Van tanú? És kit érdekel? Lecsukják szerencsétlen Latakatos Pedofíiliát? Egy nagy túróst. És ezzel meg is van, hogy hogyan termelődik újra az a nemzedék aki baszik dolgozni.
Amíg a támogatások csak úgy jártak, hogy a gyereke járt iskolába, legalább volt valami a talán ellensúlyozta a család példáját, és a gyerekeket nem vitték délelőttös műszakba. Most meg. Éljen az alanyjogon, feltétel nélkül járó támogatás.

kapi_kuluk 2008.01.13. 11:50:38

Költői kérés: ha a letelepedése nem valósult meg (nincs állandó lakhelye, vagy tartózkodási helye) elvileg ki lehetne "rakni" az országból, attól függetlenül, hogy Románia is EU-s tagállam?

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 11:51:27

nyíregyházára??? ez valami vicc? vagy te is az a pesti vagy, aki szerint vidéken másod, harmad.. stb osztályú emberek élnek?
te tényleg attól aludnál nyugodtabban, ha ez a kis mocsok gyilkos nem a blahán, hanem nyíregyházán ölné és rabolná az embereket?? na!

Lord_Cica (törölt) 2008.01.13. 11:51:57

Néha félre kell tenni a törvényeket, ha olyan a helyzet ami nem volt figyelembe véve a létrehozásukkor.
Egyébként most is lenne egy csomó lehetőség, pl: pszichiátriára bevitetni, benntartani. A viselkedése és a gondolkodásmódja elég alap rá. Talán ki is gyógyítanák belőle.
Másik lehetőség a kitoloncolás, és nem értem hogy ezt eddig miért nem tették meg. Vagy Schengen miatt már nincs ilyen?

Roquentin 2008.01.13. 11:52:35

Jaj, de hát ne pityeregjetek már ennyire szánalmasan komolyan.

Hát de szörnyű, hogy rettegni kell anyukámnak, meg a szemét bűnözők felhúzták a kormányzati negyedet is, meg nyilván mindenki szívesen áldozna eme nemes célra - de hát azért az új plazmatévéről csak nem mondhatunk már le emiatt...

Kis pittyegő barátságos zöld mütyürke, bizony, én nem nagyon hiszem, hogy te éppen annyira rá lennél szorulva az állam támogatására, mint ez a román srác, vagy a Blaha aluljáróinak lakói. Vagy esetleg éppen a metróbejárat mellől netezel?

Nem vagyok fideszes 2008.01.13. 11:53:19

Nekem van egy rém egyszerű megoldási javallatom:

I.: szerezni egy G heroint,

II.: elkapni a kis gecit,

III.: elvinni egy félreeső helyre,

IV.: belőni neki az egészet,

V.: otthagyni megdögleni.

Én bízom a zsarukban (már hogy lusták mint a dög és örülnének, hogy egy problémával kevesebb), írnának egy jelentést a túladagolásról, oszt' sanyi, ügy lezárva.

magyar 2008.01.13. 11:53:25

Sztem bárki bármit mond, meg kell taposni az ilyet. Legyen az 12 vagy 22 éves. Mindenki gondoljon abba bele, hogy ha a saját gyereke menne haza szétrugott fejjel, vagy megszurkálva akkor Ő mit tenne?? Akkor is a jog szabályit hangoztatná vagy azonnal menne és kitekerné az elkövető nyakát?

kétségbeesve 2008.01.13. 11:53:43

Végigolvastam a cikket. A blogot is. Egy dolog jutott eszembe. Ha most ezt a kis véglényt valaki - Magyar Gárda, akárki - elkapja és péppé veri, annak nagyon nem lesz jó vége. Mert utánna a "kisebbség" (mint ez az izé is) vérszemet kap - lásd fentebb írta valaki - és akkor mindenki kap aki nem egy instant géppuskafészekkel cirkál. Ennek nagyon nem lesz jó vége. Az alapvető gond szerintem az, hogy ha kiutasítják az országból, otthagyják a tajga közepén bármi, pár nap múlva valahol megint "megélhetési bűnöz" és az miért jó? Az, hogy egy javító intézetből, vagy mi a rák ezeknek a gyűjtőneve kisétál a gyerek az nevetséges. Egy koleszból nem mehetsz csak úgy ki - be. Ezek meg lazán??? Ugyanmár. A Magyar Gárda csak tüzijáték, nem lehet tőlük SE megoldást várni.

Ha meg valaki egyénileg megoldja a problémát, kirakatba illesztés, villamos alá helyezés, akármi, magával fog kiszúrni... DE. Egy érdekes dolog. Mi történik, ha a kissrác hirtelen - tádááámm - eltűnik. Nem kell bántani,nem kell semmit se csinálni vele, a feltizenhatodolás szép gondolat, de, ha nyom nélkül eltűnik? Áhh. mindegy. Az egész ország egy rakás... A rendőrök nem tesznek, a "nemrendőrök" meg nem tehetnek semmit. Akkor most mi lesz?

Instant géppuskafészket kajajegyre. Nem tudom.

- bocs, ha nagyon hosszú lett -

GEM 2008.01.13. 11:54:31

Roquentin Ezek a szemét bűnözők nem húzták fel a negyedet,csak a pénzt húzták le!

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 11:56:22

tudod mit, én boldogan kifizetem bármelyik cigánynak az indiába szóló EGYIRÁNYÚ repülőjegyet. és igen, én ettől nyugodtabban aludnék :)

Kincső 2008.01.13. 11:56:34

17 éves lány vagyok, jó célpont vagyok a cigányoknak, ez nem egyszer kiderült már. Elegem van, hogy esténként settenkedve kell végigmennem az utcákon, szinte futva. A buszon bármikor ha akarnának, letaperálhatnának, elvehetnék a pénzemet, mobilomat, stb., mert a kisebbséget nem büntetik! Vertek már meg cigányok, csak azért, mert nem cigiztem a román származású osztálytársnőmmel. Ennyi is elég volt nekik.
Sokszor járok a Blahán, (néha pénz is van nálam), kiváncsi vagyok, meddig mehetek "büntetlenül" az utcán.

Netuddki. 2008.01.13. 11:56:35

Én már semmin nem csodálkozom. Ez is csak a hatóságok tehetetlenségét és a hivatalnokok nemtörődömségét bizonyítja.
Itt sincs másról szó, mint a problémát kellene kezelni, normális emberi módon.

Peppone Botazzi 2008.01.13. 11:56:59

Hát igen, közelítsük meg liberálisan a kérdést. Nem azt kell nézni hogy cigány, meg hogy román. Ő is ember.
Mert ugye cigánybűnözés nincs.
Persze teljesen véletlenül ő is az, meg a Józsika is akit szegényt keresztülszúrt a neonáci szintén cigó Mortimer.
Józsika, egyem a szívét amúgy egy 130 kilós bakcigány, akinek priusza volt már akkor is, most pedig viperával agyalt meg valakit és eljárás indult ellene.
Biztos megrontotta a társadalom, hiszen már akkor is megmondta az édesanyja, hogy szegény Józsika olyan rólavaló gyerek, azok a kocsifeltörések sem azért volta, jó gyerek ő még attól.
Hát az, ahogy ez a román is az. Nincs cigánybűnözés...

Muad'Dib 2008.01.13. 11:57:28

Roquentin 2008.01.13. 11:52:35
Ha neked ua. fontos, hogy Afganisztánban őrizzük a "békét", mint hogy itt rend legyen akkor veled tényleg valami nagy baj van. De mondtam, semmi gond, ha ennyire mwegérted a kis szarházit költöztessük hozzád, majd járjon a gyerekeddel együtt suliba és a kérdés megoldva...

o · http://www.index.hu 2008.01.13. 11:57:47

Roquentin 2008.01.13. 11:52:35
nem hinném, hogy segélyért sírna itt bárki, egyszerűen arról van szó, hogy amiért akár egy percet is dolgoztam, és megvettem belőle a rohadt plazmatévémet vagy a szutyok orionomat, az szeretném, ha továbbra is az enyém maradna.

inkább tényleg arról van szó, hogy egyikünk sincs olyan helyzetben sem szellemileg sem pozicióját tekintve, hogy bármilyen megoldást eszközölhetne.

nem tudom, ha a te kisfiad combjába mártotta volna bele bárki a kését, akkor mennyire tudnál egyébként higgadt maradni.

Flingel 2008.01.13. 11:58:00

JAh,,,mellesleg szerintem csak ennyi (média hírverése) kellett a kissrácnak... Mostantól ha valakinél próbálkozni mer, az simán leszúrja... Aztán a rendőrség is elhiszi, a történtek után, hogy jogos önvédelem volt...

Szóval mi, magyarok is tudunk úgy viselkedni, ha kell, mint a románok, vagy a cigányok... csak mivel EU-ba megyünk, meg nyugat felé..meg minden..próbálunk arrafelé szocializálódni..inkább, mint a balkán felé.

szóval én várom, mikor találják meg a kissrác holttestét valahol... És nem sokan fognak pityeregni érte, az is tuti..

petyusz 2008.01.13. 11:58:01

Roquentin:
Én spec több 100k-t fizetek havonta a magyar államnak, hogy NE legyenek ilyen dolgok.
Bocsi, ha belegázolok a lelkivilágodba, de az ilyen kölkök teljesen javíthatatlanok. Az én anyám gyógypedagógus volt egy intézetben, nála lelkiismeretesebb közalkalmazott szerintem nem volt és nem is lesz. Idegösszeomlás miatt lett rokkantnyugdíjas, mert teljesen szétcseszték szegénynek a lelkivilágát ezek a kis gecik.
Az egyetlen megoldás van az ilyen súlyosan deviáns elemekkel szemben kortól, nemtől, vallási és rasszbeli hovatartozástól függetlenül: ki kell nyírni az összeset.
Mielőt még félreértenél, ez nem "büntetés" és nem "igazságszolgáltatás", ez egy olyan megoldás ami biztosítja, hogy a törvénytisztelő állampolgár ne károsodjon semmilyen szempontból egy bűnöző miatt.
Ha kiengedsz egy bűnözőt, akkor közvetlenül fog kárt okozni neked, ha bezárod, akkor meg el kell tartanod, én egyik verziót sem támogatom...

Mifene 2008.01.13. 11:58:34

A föld másik felés, ha jól tudom brazíliában már a rendőrök, és magukat annak érző "emberek" ölik le az utcagyerekeket, mert nem tudnak velük mit kezdeni.
Lassan így leszünk mi is a cigányokkal. Talán nem kéne addíg eljutni. (szfváron hallottam két cigót "beszélgetni"- igenis fosnak a magyar gárdától- és ismerve ezt a kettőt- közismert bűnöző család oszlopos tagjai- szarjon is be!! Sőt mindegy, hogy ki, de törje el kezüket lábukat. (mondjuk nem egy véresszájú szadeszos fogja, abban biztos vagyok.
Érdekes módon ahol én lakom- szvártól nem messze- nem fosnak a romák. Vajon miért? Talán nincs rá okuk. Az itteniek romák, és nem cigányok- még dolgoznak is, semmi gond velük. Ilyenkor persze senki nem nézi, hogy milyen a bőre színe.

magyar 2008.01.13. 11:59:05

Aszem nem véletlenül nő az oldal látogatottsága:
kuruc.info/
Elég volt a cigányokból rajtunk élnek semmit nem dolgoznak a magyar meg megszakad a munkában + adózik ők meg ingyenélnek: rajtunk élnek mint egy kórokozó , parazita. Takarodjon ki ebből az országból mind vissza Romániába meg Indiába

ui: és még nég nem tartom magamat rasszistának

Peppone Botazzi 2008.01.13. 12:00:31

petyusz 2008.01.13. 11:58:01
Teljesen igazad van. Ezekre egy megoldást találtak még ki nagyon régen. Úgy hívják Taigetosz-módszer...
Tényleg nincs más.

concatenate 2008.01.13. 12:00:42

Roquentin

"Szóval? Mennyivel lennétek hajlandóak többet adózni ezért havonta?"

Az egyik olaszliszkai fickó aki meglincselte a gyermekei szeme láttára az apjukat azt mondta amikor az ismerősei megkérdezték miért hagyta ott a munkát a fatelepen pár nap után:

Minek melózzak amikor a farkamból megélek?

Na annyival többet amennyival őt támogatja az állam. de azt vegyék el tőle.

his 2008.01.13. 12:01:26

Kedves Mindenkinek, akik "higgadtan" kezelik a problémát

Tegyük fel, sétálsz a barátnőddel/feleségeddel, és tegyük fel terhes. Tegyük fel jön a cigó, megismered, mert láttad a videót a neten. Tegyük fel pénzt kér. Tegyük fel nincs nálad/nem akarsz adni. Tegyük fel kést ránt, és fenyeget hogy hasbaszúrja a csajod. Én akkor agyonverném az tuti. Ezt megakadályozandó kellene valami megoldást találni a problémára. Ha ehhez el kell törni a kissrác kezét, akkor könyörgöm valaki törje el. Ha be kell zárni, valaki zárja be. Nem félek tőle, féltem tőle a "tegyük fel terhes" barátnőmet, mert van hogy egyedül jár a Blahán. És féltem a srácot magamtól.
Azt hiszitek ez egy extrém helyzet? Mivel extrémebb annál, hogy ez a gyerek egy 15 éves kamaszt úgy combon szúrt hogy majdnem elvérzett?

Gery79 2008.01.13. 12:01:47

Én nem értem a politikusokat ,hogy lehetnek ennyire hülyék? Elkeserítő hogy itt van ez a gyerek , az egész ország ismeri az ügyet és x osztályvezető fölött még senki nem szolalt meg. Hihetetlen hogy a népszerüségük a mélyponton és lusták egy ilyen magas labdát leütni.Lefogadom, hogy a Ferikének 1 telefonjába kerülne hogy hazaküldje, de képtelen rá ezek szerint. Impotens nulla az összes. Most már én is gyülölöm őket.

KopaszMercis 2008.01.13. 12:01:50

Latjatok, megint ez a gusztustalan pitianerkedes. Az lesz ezzel a kisgyerekkel is, mint a viszkissel.. addig agaltok ellene, amig el nem kezd az ember a lelkemelyen annak szurkolni, hogy dofjon mar meg egyet kettot kozuletek hatha pipabbak lesztek.
Miert nincsen bennetek igeny a problema tenyleges es realis megoldasara? Ennyire jo ha ciganyozhattok, akar azon az aron, hogy egy ilyen kis kocsog jarkal az utcakon es szurkal?
Miert nem errol tartunk nepszavazast? Miert a vizitdijrol? Miert a lamborghini traktorral tunteto parasztok ugye a fontosabb?

Flingel 2008.01.13. 12:03:17

his:

detto hasonlókat írtam... :)

Roquentin 2008.01.13. 12:03:37

Nincs evvel semmi gond, amit írsz, petyusz, nem bántottál meg engem.

Csak felhívom a figyelmed arra, hogy egy gondolkodási mód akkor elfogadható, ha következetes. Ha vállalod azt, hogy aki mondjuk téged - bármi ok miatt - súlyosan deviánsnak, vagy javíthatatlannak gondol - akkor az joggal ölhet meg téged, akkor rendben van. Nem értek egyet veled, de elfogadom: ez is egy hozzáállás.

De pl. akkor a román srác mentalitásával sincs is olyan nagy gáz.

kapi_kuluk 2008.01.13. 12:03:51

Ja, és ez is már milyen, hogy egy mp3 lejátszóért (sajnos többször még kevesebbért is) rögtön szúr(nak)?? Szerintem szegény srác ijedtében tuti odaaadta volna már azt az mp3 lejátszót, de ez ultra brutális eljárás volt. Nyomorékká tett egy embert fizikailag + lelkileg. Nem beszélve a szüleit is..
De aztán még pátyolgassuk a lelkét ennek a szúró gazembernek, és valaki "beszéljen" vele, valami pszichológus.
Szerintetek megértené, hogy "ilyet nem szabad csinálni"?
Lehet, hogy márcsak azértis folytatná tovább..

Tevepata · http://popo.blog.hu 2008.01.13. 12:03:59

Én ezt nem értem... megfelelő nagyságú subkultúránk van (mindenki meglepődne mekkora) Budapesten ez a szám még látványosabb. Miért nem csinálnak egy közös programot mondjuk holnap estére, mennek a Blahára mondjuk 30-an (hátha ott van pár spanja is), fogják meg ezt a gyereket, kötözik meg (közben persze két kést állítanak a két combjába és egy mp3 lejátszót tömnek a szájába), teszik egy kocsiba (benzint összedobják) és viszik Románia legtávolabbi pontája és dobják ki.
Mégis mit képzel magáról, hogy Budapesten magyarokat szúrkálhat a rohadt kis senkiházi? Ami még furcsább, ezt miért tűri a szubkultúra szótlanul?
Ilyenkor tessék aktívvá válni és a blog nevéből kiindulva (remélem érti a párhuzamot a blog tulajdonos ;) ) "Éjszakai Vadász" módjára lecsapni rá és megoldani ezt a problémát a saját eszközeivel, ennyi.

Peppone Botazzi 2008.01.13. 12:04:03

Nem is olyan nagyon régen Észak-Írországban az IRA járórőket szenvedett, azokat a lányokat akik angolokkal kurválkodtak, kocsikat kötöttek el, randalíroztak, betörtek, részegen törtek zúztak elkapták. Keresztüllőték a térdüket, gerinclövés, átfúrták a térdkalácsukat, szurokban és tollban hempergették meg őket.
A lakosság pedig hálás volt nekik mert drasztikusan csökkent a bűnözés. Hiába jött a rendőrség, a járókelők nem láttak semmit. Sőt...a büdös terroristabarát írek még ki is hívták az IRA-t ha balhé volt.
Valahogy megnőtt a közbiztonság...Érdekes, nem szaroztak jogszabályokkal, meg diplomáciával. Tudták hogy aki nem csinál semmit annak nem lesz baja...

átlagos ökör 2008.01.13. 12:04:56

Nem vagyok se román-, se cigány-gyűlölő és teljesen higgadt vagyok. Úgy érzem ez az eset is igazolja azon nézetem, hogy a polgári demokrácia sem egy jó rendszer. Úgy gondolom, hogy egy túlszabályozott világban élünk ahol a jog nem túl hatékonyan működik nem is beszélve az erkölcsről.

Hiszem, hogy a kedves elkövető tudja vagy legalábbis érzi, hogy nem származhat komoly baja a tettei miatt.

Olyanná kellene tennünk a világunkat amelyben ez nem így van. A kedves elkövetők legyenek tudatában annak, hogy amit tesznek az helytelen és hogy szinte biztos elnyerik méltó büntetésük. Ez persze nem csak erre az esetre vonatkozik. A politikusokra, ügyeskedőkre, műhibás orvosokra, etikátlan ügyvédekre, naplopókra, bűnözőkre, gyorshajtókra és a barom firkászokra is érvényes lenne.

Azt hiszem ez egy sokkal élhetőbb világ lenne.

Szóval a megoldás:
Sokkal kevesebb szabály. A szabályok széles körben történő ismertetése, és NAGYON szigorú betartatása.

x 2008.01.13. 12:05:13

Roquentin: te egy igazi köcsög vagy. Ég és föld a közlekedés, valaki véletlenhibája esetleg, mint ez a szarházi 12 éves majdnemgyilkos csöves

KopaszMercis 2008.01.13. 12:05:19

Mifene:
"igenis fosnak a magyar gárdától"

MUAHAHAH heheh AHAHAHA radszakad a plafon...
"te gazsi te fosol a madzsar jardatol?"
"te en nagyon... olyan befolyasosak, mindegyik kapott tornabol felmentest"

Ki a fasz fosna egy ilyen bohocokbol allo, mszp altal penzelt SZARTOL? Egy vicc...

Csacska Bicskanyitogató 2008.01.13. 12:06:56

www.hirek.ro/news.php?id=23954

"Élen a bűnözésben
Első helyen állnak a románok az Olaszországban külföldiek által elkövetett bűncselekmények hét típusában – tette közzé az olasz belügyminisztérium. Idén 3500 külföldi állampolgárt tartóztattak le, közülük 2700 román. A hét bűncselekmény, amelyek elkövetésében a román állampolgárok az élen járnak: szándékos emberölés, szexuális erőszak, autólopás, lakások, üzletek kifosztása, lopás és zsarolás.

Egyes olasz politikai pártok vezetői hangot is adtak meggyőződésüknek, miszerint Olaszország stabilitását veszélyeztetik a román és albán bevándorló bűnözők. A véleményt osztja több olasz nagyváros polgármestere, például Padova, Rimini és Firenze városáé. Hasonlóképpen vélekedik Róma polgármestere, Walter Veltroni is, aki azzal fenyegetett, hogy az Európai Unió fórumai előtt veti fel a román bűnözők problémáját, ha Románia nem vet véget „a bűnözés Olaszországba való exportálásának".

Az elmúlt időszakban számos sokkoló történet látott napvilágot, az elkövetők mindegyike román állampolgár: a közelmúltban három tettes egy bárónő életét oltotta ki egy rablás során, majd mindössze néhány nap múltán egy templom lépcsőin követtek el nemi erőszakot egy asszonyon."


Persze, egyszerűbb nyugdíjasokat és diákokat összerúgdosni, meg viperával verni a "T.Szervnek", mint ezekkel a hulladékokkal foglalkozni...

A "márpedig cigánybűnözés nincs!" című hivatalos állásfoglaláson meg nyerítve röhögök - csak az a baj, hogy a roma bűnözői többség meg még jobban...

skipper 2008.01.13. 12:07:00

Maximusnak kell igazat adnom, a kiskölyök csak az erő szavát érti, mert ebben nőtt fel. Összegezném: satuval a kezén a Dunába. Még az államigazgatási eljárás költségét is megspórolnánk. A halakra is kell gondolni.

rosey 2008.01.13. 12:07:24

A kommentekbe csak belenéztem, így azokhoz nem kívánok hozzászólni, csak a blogbejegyzéshez. Sajnos, igazad van. Mármint abban, hogy a diplomáciát félre kéne tenni. Azért sajnos, mert én Romániában élek, és a diplomáciai kapcsolat romlása Mo-val engem negatívan érintene, de embertelen, hülye helyzetekben nem lehet a diplomácia ürügyén "emberségességre" apellálni!

W Joe 2008.01.13. 12:07:58

Itt a videó a fiúról (még az eset előtt készült):
index.hu/video/2007/12/20/szazhusz_centi_tomeny_eroszak/

Nem vagyok fideszes 2008.01.13. 12:08:14

D'artagnan 2008.01.13. 12:04:03

Röhögni fogsz, de a hatvanas-hetvenes években azért volt a Cosa Nostra gyakorlatilag sérthetetlen, mert ugyan kőkemény gazdasági bűncselekményeket követtek el, de Nápolyban, vagy Szicíliában az ilyen, meg ehez hasonló pitiáner bűnözők nyikkanni sem mertek, mert a maffia az utcán kőkemény rendet tartott. Az átlag Giuseppe meg magasról fosott a sokmilliárdos gazd. bcs.-kre, ha azt látta, hogy éjjel is mászkálhat a kikötőben, nem kell félnie a késelőktől, és nem a rendőrség tart rendet, hanem a Cosa Nostra.

o · http://www.index.hu 2008.01.13. 12:08:27

"Én nem értem a politikusokat ,hogy lehetnek ennyire hülyék? "

az ilyen kormánynegyedes-négyesmetrós-végkielégített-villátépített de nekünk szarulmegy-hitelbőlélünk stb. időszakban a mortimer-agyonverte-megszúrta hírek kapcsán valóban nő a kurucinfo látogatottsága és a magyargárda támogatottsága.

a hasonló okokból kialakult helyzet pedig vsz ma is a világ szégyene.

KopaszMercis 2008.01.13. 12:08:48

magyar
"a magyar meg megszakad a munkában + adózik "
Ertem ilyenkor magyar vagyok, amikor meg kovetelem, hogy ne engedjek imadott fovarosunkat szejjel baszni, akkor magyarellenes budos kommunista szadeszos zsido.
Vilagos.. mint a whack a black...

scsaba1 2008.01.13. 12:09:18

combszúrás is simán lehet halálos, ha az artériát szúrja meg. pár perc alatt elvérzik az illető.

Menyiből tartana olyan rendeletet kiadni, hogy azok a gyermekorú elkövetőket, akik ismétlődően erőszakos büncselekményt követnek el, azok ZÁRT nevelőintézetbe helyezzék el. Nem, nem alapfokú "börtönakadémiára" vagy koncentrációs táborra gondolok gondolok, hanem olyan intézményre, ami a rehabilitációt tűzné ki céljául.De az intézmény mindenképpen zárt és örzött legyen. Ne lehessen kisétálni belőle kiséret nélkül. Ebben képzett szakemberek segítségével vezetnék vissz a társadalomba ezeket az egyébként elkallódó gyerekeket.

Fel is ébredtem, mert bilibe lóg a kezem. Ma Magyarországon ez elképzelhetetlen.

petyusz 2008.01.13. 12:09:45

Roquentin
Képzeld el én következetes vagyok, vállalom, hogy, ha bárkit szándékosan, életveszélyesen megsebesítek/megölök, bántalmazok, akkor ugyanúgy járjanak el velem szemben is, mint ahogy azt elvárnám másokkal szemben is.
Amit ez a kis geci csinált, az tolerálhatatlan.

Peppone Botazzi 2008.01.13. 12:10:00

Lófasz Hadnagy 2008.01.13. 12:08:14
Akkor Cosa Nostra - IRA - ETA koalíciót kormányra :)))
Nagyon szarabbak nem igazán lehetnének mint a jelenlegi pártjaink :)))

is 2008.01.13. 12:11:24

én egy vizitdíjas népszavazásnyit költenék rá, az kb. 10x annyi, mint ami kormánynegyedre ment (ráadásul abból emberek fizetést kaptak, és így nem voltak munka nélkül). rég volt ilyen drága dühöngési alkalom, minden magyar 500 forintja ott van benne. inkább mindenki inna két pofa sört belőle...

egyébként létezik olyan, hogy bíróság nagykorusít valakit. pl. házasság esetén. az nem menne most?

de nem akarok jogászkodni, itt most szerintem is más megoldás kell, mert a jog nem elég. azonnali megoldás kell, nem érdekel, ha nem a magas elméleti jogállam modelljét valósítja meg. ha az a gyerek eltűnne egy rendőrségi fogdában, vagy valahol egy alföldi tanyán (semmi kínzás, rendesen kaja, WC minden, csak ne mozoghasson szabadon), senki sem keresné. na az a vállalkozó, aki erre pénzt ad (napi párszáz forint), az az igaz magyar.

Gery79 2008.01.13. 12:12:16

O
Azért azt tudtam hogy nagyon ostobák,de ennyire. Rengeteg tanulmány bebizonyította már hogy az ilyen eseteknél nagyon szeretik az emberek az erős vezetőt. Ezek meg ahhoz is lusták hogy dobjanak a saját megitélésükön már százalékpontot.

Peppone Botazzi 2008.01.13. 12:12:25

"egyébként létezik olyan, hogy bíróság nagykorusít valakit. pl. házasság esetén. az nem menne most? "

Én nem nagykorúsítanám, hanem szenesíteném...

Nem vagyok fideszes 2008.01.13. 12:12:39

D'artagnan 2008.01.13. 12:10:00

Bármennyire fájó is ezt kimondani, van benne valami. Amúgy meg nem volna egyedülálló dolog a gengszterből lett politikus, érdemes csak a Kennedy-klánra gondolni, meg az alkoholtilalom alatti dolgaikra...

Roquentin 2008.01.13. 12:13:41

Aha, petyusz,

akkor ezt ugye kiterjeszthetnénk arra is, aki mondjuk részegen gázol halálra valakit?

Szerintem úgy lenne korrekt és következetes, ha ezek után őt is kivégeznék.

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2008.01.13. 12:13:45

Rendőrség - pribékség. Szolgálunk és védünk - szopatunk és verünk. Magyarokat. Az én adómból. Ha nem mehetek végig éjjel háromkor a Blahán akár becsukott szemmel, ott problémák vannak. A problémákat meg kell oldani. És a cél szentesíti az eszközt.
Ha két-három év múlva ez a kis patkány még mindig az utcán lesz és felébred benne a kúrási vágy, hány tinilányt fog meggyalázni? Esetleg az én lányomat? Büntetlenül?
Jaj...ártatlanság vélelme...hasbaszúrt józsika...nem is tudom ilyenkor hol lehet a "magyar guard"? Esetleg ilyen ügyek intézésére nem kaptak zsoldot a kormánytól? Csak antiszemitahiszti-keltésre?

Doki 2008.01.13. 12:14:22

A mi pénzünkön etetik, védik stb. azért, hogy majd a mi pénzünket, életünket vehesse el egy akármilyen romlott embercsíra? Ennek a mai rohanó világnak annyi emberi testbe merevedett aljadék roncsot kell elviselnie, hogy az már mindennél több. És ha egy ország még hagyja is, ilyen-olyan okokra hivatkozva, hogy így legyen, egyre többen fognak felbátorodni is csinálni a disznóságokat. Véletlen baleset áldozata kéne, hogy legyen. Állítsák vissza a legszigorúbb büntetési formákat. Akár a halálbüntetést is. Talán az majd újra gondolkodóba ejti az amúgy gondolkodásra már képtelen vulgárelméket.

2008.01.13. 12:14:25

Az agyam józanabbik fele azt mondja, hogy erre megoldást kell találni. a jelenlegi konkrét valamint a jövőbeli hasonló helyzetekre: törvényes úton. A szívem viszont azt mondja, hogy a kissrácot nem baszták még igazán szájba. Sőt mondok jobbat: a legnagyobb kibaszás az, ha valakinek mindkét kezét eltörik. Gondoljunk csak bele... a seggedet ki kell törölni vhogy minden nap.... Talán eljutna az agyáig hogy mindíg van egy erősebb.

KopaszMercis 2008.01.13. 12:14:43

d'art:
ezzel az a baj, hogy abban a pillanatban, hogy valaki ratenne a kezet a hulyegyerekre, akkor a masik oldalrol (jobb - bal) rogton jonne az UGATAS, hogy milyen brutalis, hogy egy 12 eves kisgyereket.
Amugy meg a rendorok elvertek, csak hat az keves.

"Szóval a megoldás:
Sokkal kevesebb szabály. A szabályok széles körben történő ismertetése, és NAGYON szigorú betartatása."
az usa vhogy igy hivatott volt mukodni, es oket is csak fikazzuk...
nekunk semmi nem jo...

Peppone Botazzi 2008.01.13. 12:15:28

Folyamatosan azt érzem hogy annyira nőnek a társadalmi feszültségek, annyira kis réteg tart el egy nagyot..stb, stb, hogy előbb útóbb jön egy Hitler 2.1 és újra kezdődik egy sötét időszak, és mi magunk akarjuk majd, hogy jöjjön. Nem valami szép jövő...

Nem vagyok fideszes 2008.01.13. 12:16:50

"előbb útóbb jön egy Hitler 2.1 és újra kezdődik egy sötét időszak"

Lónak a faszát, ezt a harmincas években meg lehetett játszani, 2007-ben nem.

Roquentin 2008.01.13. 12:17:12

Azért tényleg már, egy kicsit legyetek színvonalasabbak...!

Komolyan annak örültök, hogy pár seggfej fakabtát elvert egy kisgyereket?

whitepride 2008.01.13. 12:18:21

Roquentin:

Ne haragudj, de ahogy végig olvastam az írásaidat, és megértettem a gondolataidat egy rendkivűl szánalmas ember vagy :S
Amúgy meg ha biciklizel, ne félj az autósoktól HASZNÁLD A BICIKLI UTAT!
És még annyi, kérlek vidd haza "szegény" cigánygyereket és élj vele együtt... hátha éjszaka belédvágja a kést 2000 huf-ért és a biciklidért... vállalod? Gondoltam hogy nem...

Amúgy a nagy gond itt, hogy miután mindig kiengedik, belenevelik hogy büntetlenül megtehet bármit...
Nem mondom hogy kezét lábát eltörni, kiverni a fogait meg stb... csak vissza vinni Romániába és EGY ÉLETRE KITILTANI MAGYARORSZÁGBÓL!

Bevallom, a lelkem legmélyén szivből eltörném a csontjait, és szintén kést döfnék a lábába, de úgy érzem VAGYUNK annyira inteligensek hogy megelékszünk azzal hogy soha többet ne lássuk ezt a mocskot!

És még halkan megjegyezném, nem szégyenlem... igenis utálom a cigányokat és mindegyiket kitiltanám... rendben, lehet nyugodtan szitkozodni milyen kretén vagyok, de ez van és vállalom!

Tevepata · http://popo.blog.hu 2008.01.13. 12:18:41

@D'artagnan

Ezt akartam pont írni. Hitleri volumen nem is kell, de nézd meg svájcot, ahol simánnyert a szélsőjobboldal azzal, hogy a bevándorlók ELLEN kampányolt. Volt rá igény, mert az embereknek kell egy közös ellenség. Ez nálunk adott, szóval, egy átgondolt kampánnyal MA magyarországon véleményem szerint meg lehetne nyerni a választásokat, ha cigányellenes programot hirdetsz, ami pedig ez után következne az vagy véres leszámolás, vagy szolid deportálások. De ami poén az egészben, hogy ezt MI akarjuk.. ami meg mégviccesebb: az, hogy eddig fajul, azt meg ŐK akarják.

Peppone Botazzi 2008.01.13. 12:19:14

KopaszMercis 2008.01.13. 12:14:43
Igaz, csak hát ez a gyerek hajléktalan, hajléktalanok pedig ugyebár eltűnhetnek...
Az az igazság, hogy legyen fehér, cigó, arab, zsidó, kocsikat gyújtogató, vagy járkókelőt gumilövedékkel fejbelövő le kell számolni velük valahogy. Megoldás az nincs, épphogy csak "nagykorú" a demokráciánk egy impotens politikai elittel.

Az még a gond Magyarországgal, hogy nincs következménye a tetteknek...

o · http://www.index.hu 2008.01.13. 12:19:32

Gery79 2008.01.13. 12:12:16
az emberek nagytöbbsége ilyen és pont.
jól lekövethető - sajnos egyébként akár magamon is -: a bizonytalanság ad létjogosultságot egyébként abszolút elvetendő eszméknek.
pontosan ez az, amit nálunk okosabb és befolyásosabb embereknek látniuk kellene, és kezelni még most...

kapi_kuluk 2008.01.13. 12:19:48

ha ez mondjuk velünk történt volna meg, akkor vajon mi járna a fejünkben, illetőleg a hozzátartozóink fejében?
mégrosszabb belegondolni.. :( szerintem még agresszívabban gondolkodna mindenki..

Nem vagyok fideszes 2008.01.13. 12:20:21

"Komolyan annak örültök, hogy pár seggfej fakabtát elvert egy kisgyereket?"

Megbocsáss, de te teljesen komplett vagy? Tudod, ki a kisgyerek? Aki az utcán focizik, hóembert épít, vagy homokvárat. Ez a mocsok nem "kisgyerek", hanem közveszélyes bűnöző. Ha késelni eléggé érett, akkor a büntetésre is, basszameg!

De mondok én neked jobbat: ha valami veszélyes a társadalomra nézve, akkor LESZAROM az életkorát. Tüntessék el az utcáról, tegyék lehetetlenné, hogy másokra veszélyes lehessen! Érted, széplelkű?

lkjpoi 2008.01.13. 12:20:34

Örülünk, hogy a magyar kormány nevében Roquentin kifejti a véleményét. Kedves Roquentin, ez tekinthető a kormány hivatalos álláspontjának, vagy a munkaköri leírásodban csak a hangulatkeltés szerepel?
Biciklizni nem kötelező, a Blahán keresztülmenni viszont az annak, aki ott lakik/ott dolgozik. Így nagyon-nagyon sántít az elméleted. Meg a "sok bunkó autós miatt életveszélyben vagyok" című ostoba bringás szöveget is unjuk már. Nem kell bringázni, ennyi. Hidd el, hogy a "sok bunkó autós" sokkal jobban figyel rád, mint azt te gondolod, mert senkinek nem célja matricát csinálni belőled, és mert tudja, hogy duplán kell figyelni az agyatlan bringások miatt, akik kihívják maguk ellen a sorsot.
A kölökkel meg beszélgess el, menj le a Blahára, és meséld el neki, hogy mennyire megérted őt, és segíteni szeretnél rajta, kb. körbe fog röhögni, aztán pofánvág, és elveszi a pénzed.... és meg fogod érdemelni :D

EBEUSS (törölt) 2008.01.13. 12:20:45

Volt egy ilyen, de nem cigány iskolatársam általánosban. (Hendlein Ragyás Tóni)
Nem érte meg a 32-őt mert lelőtték.

Ez a genetikai szemét is rá fog találni az emberére előbb-utóbb! Addig sajnos sok embernek fogja megkeseríteni a napjait...

Muad'Dib 2008.01.13. 12:20:56

Roquentin 2008.01.13. 12:17:12
Azért legyél már kicsit szinvonalasabb. Te tényleg azt a "szegény kisgyereket" véded, aki egy mp3 lejátszóért combon szúr valakit?

Nash vs. Keynes 2008.01.13. 12:21:10

Miért van olyan érzésem, hogy ha őt rugdosná néhány nagydarab kopasz akkor 15mp belül kint lenne a Yard? (meg az RTL TV2 stb)

Bobby Newmark 2008.01.13. 12:21:57

"nyíregyházára??? ez valami vicc? vagy te is az a pesti vagy, aki szerint vidéken másod, harmad.. stb osztályú emberek élnek?"

Neeemnem!!!! Teljesen félreértetted. Ez a korcs a Blahán lakik. Nyilván teljesen felesleges lenne, de legalább addig a pár napig nem jutna vissza. Nyilván egy másik városban nincsenek meg a kapcsolatai, ott nem merne késelni. Vissza akarna jönni Pestre. És addig is problémamentes. Ha kétnaponta keresztülvinnék az országon, akkor csak megunná. És törvényes, pc, nem okoz diplomáciai gondokat...

kapi_kuluk 2008.01.13. 12:22:05

Lófasz Hadnagy:

"tudod, ki a kisgyerek? Aki az utcán focizik, hóembert épít, vagy homokvárat. Ez a mocsok nem "kisgyerek", hanem közveszélyes bűnöző. Ha késelni eléggé érett, akkor a büntetésre is, basszameg!" -> ezzel egyetértek.

Czigler Zsolt 2008.01.13. 12:22:48

megint mondom:szimbólum ez
Szimbóluma a töketlenségnek ,gyávaságnak ,hamisságnak.
Magyarország a pokolra jut és azt úgy fogják hívni ,hogy POLGÁRHÁBORÚ. És a meggyengült és lerobbant sok hülye magyart milliónyi cigány fogja szétrabolni és szolgaságba kényszeríteni ,a vezetőjük pedig egy romániából áttelepült fiatalember lesz ,bizonyos Krisztián ,aki valaha a Budepesten ,a Blaha Lujza téren szerzett bandavezéri és tömegirányítási tapasztalatokat még gyermekkorában.

Roquentin 2008.01.13. 12:22:54

Kedves (szépnevű) whiteprade,

képzeld, használnám a bicikliutat, csak sajnos az autósok többsége nagyon keveri a "bicikliút" és a "parkoló" jelzéseket.

Nem szívesen élnék együtt evvel a sráccal különben. De - egészen őszintén - az a gondolat sem dob fel túlságosan, hogy veletek kell egy országban élnem.

2008.01.13. 12:23:46

Lófasz Hadnagy 2008.01.13. 12:20:21
"Tudod, ki a kisgyerek? Aki az utcán focizik, hóembert épít, vagy homokvárat. Ez a mocsok nem "kisgyerek", hanem közveszélyes bűnöző. Ha késelni eléggé érett, akkor a büntetésre is, basszameg!"

Azt hiszem pontosan itt van az igazság!!!!

petyusz 2008.01.13. 12:23:50

roquentin
Igen, igazad van. Ha valaki részegen halálra gázol valakit, akkor az szintén beleesik ebbe a kategóriába, illetve minden életellenes bűncselekmény szintén.
Te tényleg nem érzed ezeknek a dolgoknak a súlyát?
Az egyetlen dolog, ami ehez kéne az egy jól működő igazságszolgáltatási rendszer, illetve egy felelős társadalom.
Jelenleg rendelkezésre áll minden eszköz egy adott cselekmény minden kétséget kizáró felderítéséhez/bizonyításához, tehát a mivan, ha véletlenül ítélnek el valakit téma már nem játszik.
Azt nem értem, hogy hogy lehet az élet szentségére hivatkozni egy olyan személlyel szemben, aki semmibevette más életét...

Nash vs. Keynes 2008.01.13. 12:23:59

Patay "kardalszúrt viperás" Józsika rulez..

Peppone Botazzi 2008.01.13. 12:24:05

"Lónak a faszát, ezt a harmincas években meg lehetett játszani, 2007-ben nem."

Az emberi természet nem változik évszázadok alatt sem. Aki más (cigány, zsidó, arab, szlovák..stb) azzal szemben ellenérzések vannak, ha ezt még gerjesztik és folymatosan érdeksérelem társul hozzá, méghozzá igen komoly szinten, és még publicitást is kap akkor ez nemhogy 2007-ben (ami már 2008) de még 2050-ben is vagy később is aktuális ez a lehetőség.
Tevepatának igaza van, ott van Svájc, Franciaországban Le Pen és minden országban a szélsőségek, egyre erősebbek.
Lesz még "Hitler" és mi fogjuk megszavazni sajnos ha ez így folytatódik...

KopaszMercis 2008.01.13. 12:24:14

SRB:
talan azert, mert most is ez tortent?
Te valami jos lehetsz...

kapi_kuluk 2008.01.13. 12:25:59

Roquentin: hol parkolnak az autósok a bicikliúton? ..mert az autók között a biciklisek egyan lavíroznak rendesen, de én még nem láttam bicikliúton parkolni autót.
Hogy kerülnének oda? :)

Nash vs. Keynes 2008.01.13. 12:28:01

Meglepne, ha Romániában nem lennének az ilyesféle kiskorúaknak megfelelően zárt intézmények.. Egy ilyenben köcsögként eltöltött néhány év biztos nagyobb visszatartó erő mint a töketlen magyar rendszer.

Nem vagyok fideszes 2008.01.13. 12:28:01

D'artagnan 2008.01.13. 12:24:05

Nem lesz, de max. nem értünk egyet ebben a kérdésben, na bumm, nem vagdossuk egymás combjába a kést. :-)

2008.01.13. 12:28:42

Ki a faszt érdekelnek ebben a kommenthalmazban a biciklisek? én is bringázom, és? szakadjunk már el a kétkerekűtől

o · http://www.index.hu 2008.01.13. 12:28:45

D'artagnan 2008.01.13. 12:24:05

személy szt nagyon szarul érezném magam, ha teret engednénk a szélsőjobbnak, pont ezért esélyt se szabadna adni annak, h az agresszió agressziót szülhessen.

whitepride 2008.01.13. 12:29:00

Roquentin:

Ugye milyen szép név? Egy picit kifejezi talán a felfogásom!!!

Én sem (talán irhatom azt, mi sem) szeretnénk együtt élni olyan emberekkel mint TE!
Lehetséges hogy ha rajtad múlna még 200-300 ilyen fiatal bűnöző (IGEN NEM KISGYEREK) lenne az utcán, és terrorizálná a MAGYAR embereket!
Te persze sajnálkozva félrenéznél és annyit mondanál... ADJATOK PÉNZT MAJD ÚGY MEGOLDJUK!

Ahham... ha ennyire támogatod ezek a FIATAL BŰNÖZŐKET, szponzoráld TE hogy ne legyen velük gond!

Tevepata · http://popo.blog.hu 2008.01.13. 12:30:40

@Lófasz Hadnagy

Hidd el, hogy lesz... Két emberi érzés van, ami mindennél erősebb, ez pedig: a szeretet és a gyűlölet. Mi most nem szeretetről beszélünk... a többit szerintem mindneki ki tudja találni.

KopaszMercis 2008.01.13. 12:30:47

"Ugye milyen szép név? Egy picit kifejezi talán a felfogásom!!!"
Magyarul te buszke vagy ra, hogyha feher festeket veszel ezert white pride?

Uram jezus...

Roquentin 2008.01.13. 12:30:59

Hát, kedves kapi_kuluk,

ha komolyan érdekel, szívesen összefutok veled, és megmutatom, hol szoktak a (járdán felfestett) bicikliútra állni az autósok.

De szerintem, ha egy picit odafigyelsz jártadban-keltedben, magad is észreveszed ezeket. Általában nem rossz dolog nagyobb odafigyeléssel fordulni a problémákhoz, mielőtt egészen határozott és végérvényes véleményt alakítunk ki azokról.

Peppone Botazzi 2008.01.13. 12:31:03

Lófasz Hadnagy 2008.01.13. 12:28:01
Hát akkor tényleg nem, de van ilyen, még egyet mondanék, és akkor utána tényleg hagyjuk a Hitler update-et. Megnézed a kommentek többségét és tippelj, hányan szavaznák meg a "kisgyerek" fizikai megsemmisítését...
Abban mindenki egyetért szerintem hogy ez így nem állapot. Csak a megoldási lehetőségeket látjuk másképp.
Ahogy olvastam még a liberális felfogásuakból is kitört a "szittya büntetőjog" :)))

whitepride 2008.01.13. 12:32:47

koapszmercis:

sajnos nem értelek :S

Kula bácsi 2008.01.13. 12:34:14

A cigányonak azért nagy a pofájuk mert a zsidók megvédik őket (persze valójában leszarják őket, a saját céljaikhoz kell a fedőtevékenység).

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 12:35:18

nem hiszem, hogy megoldás lenne egyik vagy másik városba/országba átpakolni ezt a "problémát"..

Peppone Botazzi 2008.01.13. 12:35:19

o · www.index.hu 2008.01.13. 12:28:45
"személy szt nagyon szarul érezném magam, ha teret engednénk a szélsőjobbnak, pont ezért esélyt se szabadna adni annak, h az agresszió agressziót szülhessen. "
Igazi szégyenfolt lenne egy újabb népirtási hullám, de ez egy öngerjesztő folyamat szerintem ami nem irányítható egy idő után, szerintem mi most vagyunk az elején. De az olaszliszkák és az ilyen blahás esetek miatt egyre fogy az emberek türelme és nő a gyűlölet...

kapi_kuluk 2008.01.13. 12:36:56

Kedves Roquentin,

"Általában nem rossz dolog nagyobb odafigyeléssel fordulni a problémákhoz, mielőtt egészen határozott és végérvényes véleményt alakítunk ki azokról." -> ha ez most célzás akart lenni, akkor ebben a kérdésben TE alakítottál ki véleményt, én csak kérdeztem, hogy hol? Az, meg hogy a biciklisen az autók között mennek, asszem ez nem újdonság.

Lehet, hogy én olyan utakon járok, ahol ez a "bicikliúton való parkolás" nem jellemző. Mellesleg szívesen megnézném az érintett helyeket, mert akkor legalább én is látnám immáron a saját szememmel. A baj az, hogy most erre perpill nincs időm. Max. majd máskor. :)

KopaszMercis 2008.01.13. 12:37:06

hat a whitepride azt jelenti feher buszkeseg...
de milyen feherre vagy buszke?
Gondolom nem a borod szinere gondolsz.. az ugyanis valoszinuleg ilyen bezs-rozsaszin-barnas kombinacio...
vagy
beige-pink-brownpride nevet akartad valasztani, csak az mar foglalt volt? :)
angol.. nem?

sokan azt hiszik, hgoy a nem jobboldaliakat nem zavarjak a ciganyok altal elkovetett buncselekmenyek.. ez annyira jellemzo. Azert, hogy erthessek a sajat vilagnezeteiket a vegtelensegig leegyszerusitik. Ijeszto.

qwertz 2008.01.13. 12:37:09

Bemondásra 12 éves alulszocializál emberforma társunk, bemondásra lehet 14 év feletti is, sőt 18 év feletti is.

Mifene 2008.01.13. 12:37:10

Kopasz: Igen van benne valami, de: talán először látják, hogy vkik összefognak a magyarság érdekében-ellenük, és ha ez tendencia lesz akkor annyi a geciknek- már látni szeretném, hogy egy kicsit kisebb öntudattal üvöltöznének...
Persze az is benne van hogy megint lehet sírni, meg mellet döngetni, meg "félni"- és félelemből akár már rabolni, szurkálni is lehet-szerintük.
Oszt hogy ezeknek az embereknek sörhasa van (magyar gárda), meg fel lettek mentve tornából, nem érdekel A cél a lényeg..
AKI MEGÉRDEMLI FOSSON BE!!!

2008.01.13. 12:37:17

Kula bácsi 2008.01.13. 12:34:14
A cigányonak azért nagy a pofájuk mert a zsidók megvédik őket (persze valójában leszarják őket, a saját céljaikhoz kell a fedőtevékenység).

Te miről beszélsz? Beütötted a fejed, nem nyílt ki a légzsák?

Nem vagyok fideszes 2008.01.13. 12:37:43

D'artagnan 2008.01.13. 12:31:03

Nézd, nincs igazad, megmondom miért: itt nem "kisgyerekek" fizikai megsemmisítéséről van szó en bloc, hanem ennek a mocsoknak (aki nem "kisgyerek", mint már kifejtettem) a semlegesítéséről. Persze, a kicsi, de annál hangosabb széljobb ide is betette a büdös lábát, meg tobzódik a kurucinfón, de társadalmi támogatottságuk nulla ahhoz, hogy komolyan beleugathassanak bármibe. Amúgy ha megnézed, itt messze a legtöbb kommentelő konkrétan erre a geci kis takonyra van berágva, esze ágában sincs "kisgyerekeket fizikailag megsemmisíteni", mindössze ezt, meg a hozzá kísértetiesen hasonló szemetet akarja eltakarítani az utcáról. A téren békésen focizó, abszolút normális kisklambókkal a világon semmi baja.

kétségbeesve 2008.01.13. 12:37:54

Hm. Megnéztem ezt a videót. Ha azt mondom, hogy felment a pumpa, hogy ez a kis tetű még büszke is rá - persze, miért is ne lenne -, hogy mit csinál, akkor arra is legyen büszke, ha egyszer véletlen nem a vonatra, hanem a vonat alá rakják...

Hogyazajó...

bbg 2008.01.13. 12:37:59

Össze kell fogni!
És ha valaki bajban van, nem csak nézni messziről! Odamenni, segíteni! TÖBBEN VAGYUNK! (egyelőre)

Mixer 2008.01.13. 12:38:27

kibaszott demagóg, tudatlan egy poszt ez!!!

azért nem lehet kiutasítani, mert kiskorú EU-s állampolgár (mivel román)

Speciális gondozásba lehetne venni, ahonnan nem tudna megszökni, de nem magyar állampolgár.

és azért nem vihető börtönbe, mert a kis ork nem büntethető. Egyetlen 14 év alatti ember sem büntethető Magyarorszgáno.

Ez a kis köcsög annyira speciális,h tényleg semmi mást nem lehet vele tenni,mint agyonütni az utcán. Ez van.

és hol vannak ilyenkor a nagypofájú ősmagyarok??? Tessék, nyilazzák le :D

Roquentin 2008.01.13. 12:38:49

Kétségtelen, távoli a kapcsolat a bringás-autós ellentéttel.

Csak hát, valószínű, ez a srác, soha senkinek nem fogja azáltal veszélyeztetni az életét, hogy autóba ül... Viszont van itt egy csomó önimádó kommentelő, aki éteri magasságokból ítélkezik, miközben a saját önzésével és trehányságával komoly félelmeket kelt nap mint nap másokban.

Igen, elég visszataszító jelenség ez a kissrác. De nehogymár komolyan elhigyjétek, hogy ti sokkal esztétikusabbak lennétek nála. Mint ahogyan, arról sem vagyok meggyőződve, hogy neki a nagyobb a felelőssége abban, hogy épp ezzé lett - mint mondjuk a tiétek a tekintetben, hogy ilyen véglényekké váltatok.

W Joe 2008.01.13. 12:38:54

Pont azért kellene gyorsan intézkedni, megállapodni román hatóságokkal, betenni egy kinti vagy itteni nevelőintézetbe, vagy bárhová, ahol nem járkálhat ki szabadon. És akkor nem áll fent a veszélye annak, hogy valaki meglátja és önbíráskodik, vagy meglincseli a tömeg. Ez lenne a legrosszabb verzió.

Nem vagyok fideszes 2008.01.13. 12:39:14

Kula bácsi 2008.01.13. 12:34:14

Zsidózni te meg takarodj a kurva anyádba, máshol legyél barom!

KopaszMercis 2008.01.13. 12:39:33

Bukowszky:
egy indexes videon mondta egy ilyen nevelo tiszt, hogy finnorszagban kurva egyszeru.. felviszik az ilyen intezmenyt a sarkkoron felulre az erdo kozepere 800 km-re barmilyen telepulestol. Es nyitva hagyjak az ajtajat...
Itt is ezt kene, ha mar a Gyurcsany olyan joba van Putyinnal nyithatnank egy ilyen "arvahazat" valahol sziberia eldugott eszaki csucskeben...
Szerintem bevallna.

Nem vagyok fideszes 2008.01.13. 12:40:39

Megjelentek a nyilasok, úgyhogy részemről over, a pöcegödör nem az én területem.

Bye!

o · http://www.index.hu 2008.01.13. 12:40:45

D'artagnan 2008.01.13. 12:35:19

-Kula bácsi 2008.01.13. 12:34:14-
"A cigányonak azért nagy a pofájuk mert a zsidók megvédik őket (persze valójában leszarják őket, a saját céljaikhoz kell a fedőtevékenység)."

igen, az ilyen hozzászólásokról beszélek egyébként. az olaszliszkás-kormánynegyedes helyzetekben még az értelmesebbje is bólogat sajnos. és a 12 éves gyerekhez képest egy fokkal kevésbé alulszocializált jobboldali ifjúság is fel fog nőni, jelöltként vagy választóként.

Peppone Botazzi 2008.01.13. 12:40:52

"sokan azt hiszik, hgoy a nem jobboldaliakat nem zavarjak a ciganyok altal elkovetett buncselekmenyek.. ez annyira jellemzo"

Az a gond, hogy a politika belénkneveli a bűntudatot, ha utáljuk trianont, vagy mert cigánybűnözésről beszélünk ha a cigányok bűnöznek és ilyenkor köcsög neonácik vagyunk.
Vagy ha ezt nem hangoztatjuk és nem díszmagyarban járunk akkor meg büdös kommunista zsidóbérencek vagyunk.
Magyarországon kétfajta ember él, szemét náci és büdös kommunista. És mindent ebbe igyekszünk beskatulyázni...

W Joe 2008.01.13. 12:41:48

Roquentin 2008.01.13. 12:38:49

Visont abban is felelőssége van az embereknek, hogy ne maradjon kint az utcán és folytassa azt amit eddig csinált. Szerintem valamilyen zárt javítóintézetbe kéne küldeni, vagy itt, vagy kint. Bár a videóból azért úgy tűnik az intézetnek is volt némi hatása arra, hogy ilyenné vált ez a gyerek.

KopaszMercis 2008.01.13. 12:42:07

Mifene:
"A cél a lényeg.."
marmint arra gondolsz, hogy az MSZP megnyerje a 2010-es valasztast? Mert ha ez a cel, akkor kevesbbe gyomor forgato modon is lehetne kampanyolni. Ez meg gusztustalanabb, mint a "rosszabul elunk, mint 4 eve" hazugsag.

whitepride 2008.01.13. 12:42:37

KopaszMercis:

Ez szerintem már felesleges kötekedés... ez a bőrszin fehér... de nem is... jajj. nah mind1.
A cigány nem FEHÉR! Igy remélem picit érted!

Kééérlek, ne menjünk bele jobb-bal-centrum dolgokba!
Ha egy 12 éves fiú combon szúr valakit, azon balos-jobbos ugyanugy felháborodik!

Mifene 2008.01.13. 12:42:41

D'artanyan:-): oszt ki a picsa tehet róla, ha nő a gyűlölet?
Az agresszió, meg _mindíg_ agressziót szül- ez már csak így működik. vagy nálad nem?

petyusz 2008.01.13. 12:42:48

Már fejtegettem, hogy nem vallási/etnikai/nemi/életkori csoportosítást kéne alkalmazni. Itéljük meg az embereket a tetteik alapján, aki más életét elveszi, attól el kell venni az övét, aki baszik dolgozni, azt hagyni kell éhenhalni, ennyi...

Meltosagos Uram 2008.01.13. 12:43:43

A "hatosag tehetetlen?"Igen?!No akkor majd en onbiraskodas cimen tehetek valamit.Ha talalkozom ezzel a szorny szulemennyel akkor ugy osszeverem,hogy beszarik!De ugy betyarosan,hogy megtanulja azt,hogy nem tehet meg barmit.Aztan meg annyiszor verem meg ahanyszor talalkozom vele,minden kerdes es ok nelkul!Aztan meglatjuk,hogy a kisordog fioka meddig birja!

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 12:45:02

ez a kis mocsok amúgy egy zseni! szerintem szavazzuk meg az akadémia elnökének! zseniális, amit csinál! rájött, hogyan tehet meg büntetlenül BÁRMIT! jogállam! hahh! nevetséges! tényleg, hát nincs papírja, nincs semmije, azt mond és azt csinál, amit csak akar!
oké! mostantól kimegyek az utcára, minden papír nélkül. sorban ölöm és rabolom az embereket
ha elkapnak azt mondom, román vagyok és 12 éves, és ha nem tetszik bizonyítsák be, hogy nem! hogyan? hát mégis hogyan? bevisznek, egy óra múlva kint vagyok. ölök és rabolok.
ennyi!

Peppone Botazzi 2008.01.13. 12:45:04

Hogy jön ide az MSZP meg a választás 2010-ben?
Ennek semmi köze se Orbánhoz, se Gyurcsányhoz. Bármilyen politikusok is, de emberek és szerintem ők is elítélik ami történt. És hogy megtörtént az a rendszer hibája, amin ők meg nem mernek változtatni.
Ez az a téma, ahol nem számítanak az oldalak, de még a magyar-román viszony sem. Mert ugyanilyen létezik "fehér és magyar" emberben is. Bár kétségtelen, hogy arról hallunk kevesebbet.

2008.01.13. 12:45:10

", aki baszik dolgozni, azt hagyni kell éhenhalni, ennyi..."

petyusz: ezt terjeszd be az Ammnesty International-nek, kíváncsi lennék hány kiló hajat tépnek ki a fejükből:))) ez már remélhetőleg nem a középkor

Nash vs. Keynes 2008.01.13. 12:45:44

mindenféle jobbna balnak és liberálisnak észre kellene vennie, hogy ez az egész a hatalom töketlenségérő és tehetetlenségéről szól. Egészen demokratikusnak mondott országokban sem flangálhatnának egy főváros szivében hónapokon át késes külföldi bűnözők életkortól függetlenül.

Roquentin 2008.01.13. 12:45:56

Igen, (szépnevű) whiteprade,

ha valaki a bőrszínére akar büszke lenni, akkor azt jobbos-balos egyformán tartsa már szánalmasnak.

Wita Joe, egyetértek, persze. Nekem a problémám a kézeltörős, rendörökkel megveretős, combcsonttörős, stb. kommentekkel van.

qbr 2008.01.13. 12:46:49

Most az nem lenne jó megoldás, hogy
- érkezik egy bejelentés valamelyik román határátkelőről, hogy felbukkantak a fiú szülei, de mozgássérültek, nincs pénzük,ezért nem tudnak értejönni.
- odaviszik, de addigra a szülők pont visszamentek Romániába.
- sajnos kevés a határátkelő személyzete, ezért a járőröknek magukkal kell vinni a gyereket, amikor ellenőrzik a zöldhatárt, hogy ne maradjon szegény egyedül.
- véletlenül román területre tévednek, de természetesen ezt azonnal észlelik és hívják a román kollégáikat, hogy jegyzőkönyvet vegyenek fel az esetről és elnézést kérjenek
- ha már ott vannak román területen, átadják a román kisgyereket a román hatóságnak, hogy adják oda a gyámügynek.
ennyi, és még törvénymódosítás sem kellett, a képviselők nyugodtan tovább cigizhetnek a parlament dohányzójában.

lkjpoi 2008.01.13. 12:46:54

Roquentin 2008.01.13. 12:38:49

Asszem ezzel ki is írtad magad a kultúrált vita keretei közül. Nagyon durva, szélsőséges, és sértő dolgokat írsz, ráadásul általánosítasz, tipikus náci hozzáállás.

2008.01.13. 12:47:53

qbr: túl sok "elnök emberei"-t nézel:)

Kefe 2008.01.13. 12:48:03

Nem véletlenül alakult ki, hogy 14 év alatt nem büntethető senki. Az, hogy egy ilyen kisfiú az utcán lophat, rabolhat, nem teljesen az ő hibája. Ez az egyetlen viselkedési minta amit látott, csak ebből tud pénzt szerezni magának. Ez a gyerek nem bűnöző, hanem teljesen érzéketlen a külvilág kialakult szabályaival szemben. A probléma nem igazán ő maga, hanem a töketlen gyámügy, rendőrség stb. Könyörgöm nincs erre módszer, hogy kezeljék ezt az ügyet? Miért nem foglalkozott ezzel a szerencsétlen kölyökkel semmilyen szakember? Nem hiszem el, hogy egy 12 éves gyerekre ne lehessen hatni...

Mifene 2008.01.13. 12:48:53

Kopasz: nem nem arra gondoltam, hogy nyerjen az mszp, (bár ha nem nyer akkor is behazudja magát a fővárosi nagycirkuszba.)
Lehet, egy kicsit naív vagyok, de jó azt hinni, hogy valami talán alakulhat jó irányba is.
A szibériai nevelőotthon meg jó ötlet, hol lehet befizetni a létrhozására? :-D

Bobby Newmark 2008.01.13. 12:48:56

"Bemondásra 12 éves alulszocializál emberforma társunk, bemondásra lehet 14 év feletti is, sőt 18 év feletti is."

Tényleg, mennyi lenne megvenni egy orvosszakértőt, aki megállapítaná a korát mondjuk 14 és félnek, aztán már be is lehetne zárni.

Vagy inkább egy pszichiátert, aztán remegő kocsonyává gyógyszereztetni...

De egyébként tényleg a csendben eltüntetés lenne a legköltséghatékonyabb, legegyszerűbb. A Duna majd hazaviszi...

GYUSZI BACSI · http://www.fizetesem.com 2008.01.13. 12:49:11

nem tudom miért nem lehet berakni egy ketrecbe azt a kölköt, elvinni a nagylaki határátkelőhöz, aztán usgyi

svájcban, ahol sokak szerint sokkal nagyobb demokrácia van mint itt, 10 percig nem maradna az országban szabadon egy ilyen és már tolnák is ki a határon

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 12:49:54

semmi kivetnivalót nem látok abban, hogy aki amúgy fizikailag és szellemileg képes lenne dolgozni, és mégsem hajlandó, az haljon éhen..

whitepride 2008.01.13. 12:50:35

Roquentin:

Már csak mosolygoni tudok rajtad :) egyéb értelmes hozzászólás?
Baj hogy büszke vagyok arra hogy magyar vagyok és arra hogy fehér a bőröm szine?
És büszke arra hogy rendes nevelést kaptam, és netalántán ha lesz gyermekem ne kelljen félve kiküldenem az utcára!?
Tudod mit? Rohadjak meg... BÜSZKE VAGYOK RÁ!
És arra is büszke vagyok hogy elitéltem az ilyen fiatal bűnözőket!

De sajnos rád nem tudok büszke lenni hogy te ezt becsukott szemmel végignézed, és sajnálod szegényt!

Roquentin 2008.01.13. 12:51:28

Bukowszky,

akkor is, ha történetesen munkanélküli?

körökör 2008.01.13. 12:52:16

Érdekes. Milánóból ki tudták baszni őket pillanatok alatt. Pedig az is az EU. Itt meg megmagyarázzák, hogy mé nem lehet.Most hol a picsába van az a sok kiba okos jogász,élén Kolláth Györggyel,meg a sztárügyvédekkel,akik nyócan ültek a Princz mellett a tárgyaláson. Most mé nem tolják ki a pofájukat?

2008.01.13. 12:52:31

Roquentin 2008.01.13. 12:51:28

erre én is gondoltam, aztán eszembe jutott, hogy aki éhes és dolgozni akar, az bármit elvállal... nem kell feltétlen a szakmában keresned

Roquentin 2008.01.13. 12:52:47

Hát légy büszke rá, szépnevű.

De én hadd tartsalak már szánalmasnak emiatt.

petyusz 2008.01.13. 12:53:37

Tervezem nekik benyújtani :). Egyébként az amnézia internesönel eléggé ki szokta verni nálam a biztosítékot.
Ha megnézed a fizetéspapírodat, akkor nem megy fel benned a pumpa? Engem spec nagyon fel tud kúrni, hogy a minimálbér közel 4Xesét viszik el tőlem havonta olyan emberek fenntartására, akik nem akarnak dolgozni. Mielőtt általánosítanál, nem a rokkantakról/nyugdíjasokról/stb. beszélek.
Egyébként én az elvet próbálom hangoztatni: MINDENKIVEL járjon el úgy a társadalom, ahogy ő jár el a társadalom többi tagjával szemben.

KopaszMercis 2008.01.13. 12:54:05

whitepride: persze, hogy a cigany nem feher.. te sem vagy az.
Sot ha mar nagyon objektivek akarunk lenni, akkor meg mindig kozelebb all a borszined a ciganyehoz, mint a feherhez :)
vagy valassz uj nevet
nátdizsippopride
Az ugy pontos.. persze mondjuk azert az is felelmetes, hogy arra vagy a legbuszkebb, es azt tartod a legnagyobb dolognak, amit valaha elertel, hogy nemcigany vagy.
Kinek hogy kerek a vilag...

Mifene:
"Az agresszió, meg _mindíg_ agressziót szül"
Igen... az allatvilagban, meg a kozepkorban.
Ha pl egy bolond rossz gyogszert kap, es agresszivan elkot egy dombert, amivel balesetet okoz, akkor az barmilyen ertelmes leny reszerol agressziot szul?
A valasz nem...
Hacsak nem vagy Maugli, vagy Vazul, akkor alkalmazkodhatnal a korulotted elokhoz..

Gyerekek:
a kommunizmusban 50 ev alatt hany ilyen eset volt?
Egy sem.. ha nem tetszik a demokracia, miert nem volt jo a kommunizmus.
Nem vagytok tul konsturktivak...

whitepride 2008.01.13. 12:54:14

Roquentin:

Gratulálok neked!

Te amúgy magyar vagy?

Mifene 2008.01.13. 12:54:41

Nem az számít, hogy munkanélküli, hanem, hogy HAJLANDÓ-E dolgozni, vagyis, hogy a munkában látja a megélhetésének a forrását, vagy nem.
Ne csináljátok má, hogy nem érthető!

kapi_kuluk 2008.01.13. 12:55:09

na, emberkék, további jó kommentezést, csak nehogy egymás combjába szúrjátok a kést! :)

szép napot mindenkinek!

Bobby Newmark 2008.01.13. 12:55:46

Méltóságos uram, az a nagy baj, hogy csak a szád jár. (mint nekünk itt mindannyiunknak)

Ha ezt komolyan gondolnád, elég lenne csak elmenned a Blahára, valószínűleg ezekben a percekben is ott van.

Megértem egyébként, én is támogatok szóban minden ilyen kezdeményezést, de saját magammal nem fogok kibaszni. Mert az szinte tuti, hogy a kedves rendőrségünk egy ilyesmi mellett nem tudna szemet húnyni.

W Joe 2008.01.13. 12:56:06

Én azt nem értem, hogyan lehet egy ekkora jogi hézag. Hogy lehet az, hogy 14 év allatt, ha valaki elkövet valamit, akkor nem tudnak vele semmit csinálni. Az oké, hogy nem büntethető, de javítóintézet, vagy kiadatás, vagy valami? Nem gondoltak rá, hogy ilyen előfordulhat?
Külföldön hogy megy ez? Nem hiszem, hogyha külföldön én 12 évesen megszúrnék valakit, akkor csak annyit mondanának nekem, hogy ejnye-bejnye, és másnap mehetnék a dolgomra.

Roquentin 2008.01.13. 12:56:06

Elsősorban biciklista, szépnevű.

Másodsorban magyar.

whitepride 2008.01.13. 12:57:54

KopaszMercis, Roquentin:

Huhh gyerekek, ti nagyon sablonok vagytok, és nagyon felületesek!

KopaszMercis: Azt hogy mit értem el az életbe és mire vagyok büszke, kérlek döntsd el rólam úgy hogy leülünk egy pohár ital mellé! Ameddig nem ismersz ne személyeskedj!

whitepride 2008.01.13. 12:59:00

u.i: Jah igen, büszke vagyok rá hogy nem vagyok cigány!

Mifene 2008.01.13. 12:59:24

Kopasz: nehogymár ne értsd!
Ha vki agresszív állat veled, a gyerekeddel a pároddal, neked nem nyílik ki a bicska a zsebedbenÍ?
Súlyozni persze tudni kell, és sem verek mindenkit pofán aki rondán néz rám. egyébként meg a verbálagresszió is agresszió!!!

Roquentin 2008.01.13. 12:59:47

Hallod-e, szépnevű,

akkor evvel a sráccal nem kéne "leülni egy ital mellé", mielőtt eldöntjük, hogy pontosan milyen?

omg 2008.01.13. 13:00:52

Egy Dextert minden kerületbe!

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 13:00:59

munkanélküli?? ez hogy jön ide? olyan nincs, hogy valaki képes lenne dolgozni (valamit.. bármit!), és mégsem teszi, mert nem hajlandó.. az haljon éhen, igen! akinek derogál a komm./művszerv. vagy akármilyen használhatatlan diplomájával elmenni utcát seperni, az haljon éhen! aki nem hajlandó 30 kilométert utazni minden nap azért, hogy dolgozzon és csak otthon ül és sajnáltatja magát, az haljon éhen! igen!

whitepride 2008.01.13. 13:01:16

Roquentin:

Akár! A biciklizés még nagy közös témánk is lehetne!

KopaszMercis 2008.01.13. 13:01:21

whitepride:
nem erted, hogy nem feher a borod szine...
A feher ez
en.wikipedia.org/wiki/White
hu.wikipedia.org/wiki/Fehér
olvass utana.. nem te dontod el, hogy mi a feher.
Hidd el mindenki eliteli ezt a kis gennygombocot, csukot vagy nyitott szemmel is. Ettol sem vagy kulonleges. Mi mindnyajan magyarok vagyunk, es buszkek ra.. ettol nem vagy kulonleges.
Ez olyan, mintha arra lenne buszke, hogy elengedett kezzel ulsz a bilin.
Mi is mind ugyan igy vagyunk vele...

Manolo Blahnik 2008.01.13. 13:02:19

Roquentin, fogd magad meg Gusztos Pétert, és a nagy egyenlőség, testvériség maszlagotokkal együtt vigyétek haza ezt a his szarzsákot és neveljétek ti bazdmeg. Te tényleg ennyire hülye vagy?
Neked is azt mondom, mint a többi fogalomzavaros liberális seggfejnek:
Ha valaki erénynek tekinti a származását, na az a baj, ha büszke rá, az nem baj, hanem nagyon helyes, szép dolog. Amíg ezt nem érted meg, addig gyökértelen maradsz.
És vannak erkölcsi irányok, amiket egy közösség mindig ismert, betartott, és azokat, akik ellene szegültek, minden további nélkül megölte. És ehhez nem kell a középkorba mennünk. Mert az a normális. Ha nem tetszik, gotoManhattan!
A gyerekről pedig az a véleményem, hogy ez lenne a titkosszolgálatok feledata, hogy a kis csicska egyik estéről másnap hajnalra a Blaháról a Duna mélyére költözzön, úgy hogy ezt senki se vegye észre.

sdram 2008.01.13. 13:02:30

A Blaha maga a fertő.. Csövesek piálnak naphosszat, cigányok, zsebesek mindenhol.. Szerencsére ritkán kell áthaladnom ott, de a gyomrom akkor is kifordul. Na nem mintha nem ez lenne az általános BP nagyobb terein. Nesze, országimázs.
A kis szutykos cigánygyereket meg tényleg jó lenne, ha helyreraknák. Most még csak 12 éves, de milyen lesz 20 évesen? Én sem szimpatizáltam eddig a szélsőségesekkel, de egyre inkább meg tudom érteni őket.
Ahogy a kormány támogatja ezeket a tetveket, az felháborító. Mi lesz így az országból? Minek szaporítani a szemetet??

Roquentin 2008.01.13. 13:02:40

Jól értelek, Bukowszky,

hogy szerinted a munkanélküliség, mint olyan nem létezik?

Meltosagos Uram 2008.01.13. 13:02:55

Braziliaban megtalaltak a megfeleo gyogykezelest a rendorok es alkalmi igazsag osztok.:Azokkal a gyerek bunozokkel,akikkel szemben jogilag tehetetlen a torveny,azokat annak rendje es modja szerint kivegeztek.Szepen ellettek asva vagy valamelyik szemettelepen elegettek a mar holt testuket.Az aggreszio csak bizonyos szintig szul aggresziot,utana marcsak felelmet es tartozkodast a buncselekmenytol.Ha a buntetes legalabb 3-5x sulyosabb,mint az elkovetett bun,akkor annak igenis van visszatarto ereje!

whitepride 2008.01.13. 13:05:14

KopaszMercis:

Ezt a bőrszint felejtsd már el kérlek szépen!
Vedd úgy hogy hófehér tiszta a lelkem nah... vagy amit akarsz!

Itt nem is rólam van szó vagy a nevemről, hanem arról hogy odáig jutottak a dolgok hogy 12 évesen valaki combonszúr valakit büntetlenül! és ez a valaki nem MAGYAR!

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 13:06:31

igen! szerintem olyan nincs, még ebben a szar országban sem, hogy ha valaki igazán, tényleg AKAR dolgozni, és ezért áldozatot is hajlandó hozni (utazás, költözés, átképzés), ha felvállalja, hogy végzettségéhez nem méltó beosztásban dolgozzon egy darabig.. akkor olyan nincs, hogy valahol, valamilyen munkát ne kapna egy ember, aki amúgy fizikailag és szellemileg alkalmas munkát végezni! nyavajogni otthon, meg másokat hibáztatni, ahhoz sokan értenek!

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 13:07:56

az Isten városa filmet láttátok? érdemes megnézni! nagyon is! (Citade de Deus, assszem az eredeti címe)

Roquentin 2008.01.13. 13:08:01

Több önuralmat, Manolo Blahnik,

pusztán attól, hogy ocsmányul beszélsz még nem lesz igazad.

Különben nekem avval sincs okvetlen bajom, ha ennyire utáljátok azt a srácot, rendben, akad olyan aki rászolgált az utálatra.

Nekem avval van bajom, hogy eközben ennyire imádjátok önmagatokat. Hidd el, nem indokolt ez: korántsem vagytok annyira esztétikusak vagy jófejek, mint amennyire képzelitek magatokról.

KopaszMercis 2008.01.13. 13:09:10

Roquentin:
Bukowszkyvan maximalisan egyet tudok erteni.. csak o nem gondolja vegig, hogy mit mond.
Szerintem sincsen ma magyarorszagon kenyszeru munkanelkulisge, csak onkentes.
Persze o ezt nem gondolja tovabb. Ugyanis ennek az a kovetkezmenye, hogy ma magyarorszagon mindenki elegedett a berezesevel es a fizetesevel es a helyzetevel, magyarul a kormany jol vegzi a dolgat, es szo sincsen sem gazdasagai sem semilyen vallsagrol.. csak arrol, hogy itt mindenki mindnig minden szarert nyafog.
Tota blogjan mar tobbszor eljott, hogy a ceghez ahol dolgozom soha nem tudunk eleg ugynokot felvenni, mert noha hiaba lehet napi 4-5 ora meloval siman 200-300 at keresni az embereknek budos a munka. Mert az ugynoki szar es kemeny munka.
Ennyi.

Lord_Cica (törölt) 2008.01.13. 13:10:03

Ez tök zsír. Örökbe fogadom, és ha a szomszéd megint hangosan hallgatja a rádióját, akkor átküldöm, hogy késelje meg. :)

whitepride 2008.01.13. 13:10:33

Roquentin:

Akkor ezek szerint neked már nincs is keresni valód itt... ez nem az a téma ahol megmondd ki milyen és kinek hogy kéne viselkednie!
Koncentrálj a FIATAL BŰNÖZŐRE!

Amúgy nekem még mindig ugy fest, te becsukott szemmel hagynád hogy ezt csinálja mert nagyon értelmes hozzászolásod mit tennél nem volt... csak az emberek megfigyelése és fikázása MEKKORA SZAROK VAGYUNK!

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 13:11:59

oké, nagyon sok okból én sem mennék el mittomén utcát seperni. és képzeld, tudom milyen érzés, amikor még a teszkóba sem vesznek fel éjszakai árupakolónak. tudom. de nekem nincs családom, plazatévét meg sosem akartam. de ha a gyerekem megélhetéséről lenne szó és nem a saját kényelmemről, akkor minimálbérért is átköltöznék két megyével arrébb a legtrógerebb állásért. én nem ettől érezném magam megalázva, hanem attól, ha beállnék a cigányokkal egy sorba segélyért!

KopaszMercis 2008.01.13. 13:12:15

whitepride:
hitler sem volt magyar es sokkal tobb magyar halalert felelos.. meg budapest szejjel barmolasaert hidak felrobbantasaert stb.
Azt pedig mint nyilas diszmagyarok szo nelkul turtuk es pucsitottunk.. kicsit kettos merce szaga van ennek...
sajnos minden orszagban kovetnek el buncselekmenyt kulfoldiek. Talan eszak koreaban nem.
Ha az tetszik menj oda :)

o · http://www.index.hu 2008.01.13. 13:13:27

whitepride 2008.01.13. 13:05:14

12 évesen combon szúrni büntetlenül valakit, arról van szó.

azzal, hogy odaírod, hogy 'nem magyar', ponthogy 'faji' kérdést csinálsz a dolgokból, és ha mindenki így kezeli, akkor mint ilyen, megoldatlan marad, mert szerencsére a 21.sz.-ban élünk. annak, hogy nem magyar , bár van köze van a dolgokhoz, az annyi hogy a hatóság erre /is/ fogja a tehetetlenségét. a 'nem fehér' bőrszíne miatt viszont valamilyen kisebbségi jogvédő szervezet majd biztosan agitálni fog, bár ez se tartozna szorosan a témához.

Bobby Newmark 2008.01.13. 13:13:49

Roquentin:

"Nekem avval van bajom, hogy eközben ennyire imádjátok önmagatokat. "

Nos akkor szállj magadba, és döbbenj rá, hogy Te pontosan olyan egoista vagy, mint akikkel itt vitatkozol. Hogy a hófehér lelkeddel kontrasztot állíts az itteni fertőnek.

Csak te az egod érdekében egy tarthatatlan álláspontot védesz. És ez gáz. Sokkal nagyobb gáz, mint aki csak hagyja, hogy elragadja a (jogos) indulat.

Szánalmas vagy. Kirakatember.

whitepride 2008.01.13. 13:13:58

KoapszMercis:

CSAK KÜLFÖLDÖN NAGYOBB HANGSÚLYT FEKTETNEK HOGY NE TÖRTÉNJEN MEG ÚJRA ÉS MEG LEGYEN A BŰNÖS!

u.i: észak koreaba elég nagy szarban lennénk :)

belső elhárítás · http://nincskegyelem.blog.hu 2008.01.13. 13:14:57

Uraim, Önök közül ki vállalná egy 12 éves ember kivégzését? Kötél? Injekció? Villamosszék? Sortűz? Utóbbi volna a legjobb, mert akkor az összes jelentkező részt vehetne benne, mint hóhér...
Kapnak majd érte egy szép emlékérmet, mondjuk: "A Magyar Köztársaság Emlérme mindazoknak, akik lelőttek egy 12 éves romániai késes cigány fiút, s így védték meg a hazát."

KopaszMercis 2008.01.13. 13:15:03

En meg mindig a sziberiai arvahazat tartanam a legjobb es leg korrektebb megoldasnak...
Miert nem errol nepszavazunk?

whitepride 2008.01.13. 13:15:59

Kedves O!

2007 es Cigány bűnözést nézd végig!
Miket csináltak miket tettek!

Nah ezért a faji megkülönböztetés!

Bobby Newmark 2008.01.13. 13:17:33

Whitepride, te meg kicsit furcsán értelmezed azt a szót, hogy "büszkeség".

Büszke lehetsz az elért eredményeidre, hogy hasznos tagja vagy a társadalomnak, hogy a gyerekedet hasonlóan jó embernek neveled. Büszke lehetsz arra, _amit TE értél el_.

A bőrszíned és a származásod nem ilyen.

(Fehér ember vagyok, és magyar. Örülök neki, hogy ez így van. De a büszkeség nem az az érzés, amit ezzel kapcsolatban érezni lehet.)

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 13:17:51

Heló Mercis! megfigyeltem, hogy minden blogban elhinted ezt a dolgot.. hogy nálatok relatíve kevés, de kemény munkával mekkora pénzeket lehet akasztani.. valami mlm-hálózatot építesz ezzel? nem akarok beszólni neked, de az vicces volt egy másik blogban, ahogy egész nap, negyed óránként beírva egy kommentet, azt magyaráztad, hogy milyen sokat dolgozol :)
amúgy ha nem kamu, érdekel :)
bocs, ha off

ezt a bőrszín-dolgot hanyagolhatnánk, nem hiszem, hogy közelebb visz a megoldáshoz

a munkanélküliség/munkakerülés téma is persze, hogy jóval összetettebb, de ez a blog nem erről szól asszem

KopaszMercis 2008.01.13. 13:18:02

jogos indulat... micsoda erkolcsi oxymoron.
asszem valami ilyen indulat kesztette a kis csicskat, hogy megkeselje a 15 eves sracot az mp3 lejatszoert.
Emlekszel, hogy amikor 12 evesen nem adtak oda a nagyobbak, amit akartal es szopattak hogy betudtal gurulni es meg talan sirni is... szinte le tudtad volna szurni oket (persze nem tetted, mert tudtad, hogy nem szabad - van akinek nem tanitotta meg senki).

Mekkora mellebeszeles. Ezzel a buta ervelessel a kis budos ciganyt is meglehetne vedeni, hogy hat "csak indulatbol csinalta - tehat rendben van"
a lofaszt van rendben. Az allatot elragadhatja az indulat... tegye fel a kezet aki allat? Na az ne menjen szavazni..

manager 2008.01.13. 13:19:09

Sok okosságot írtatok, de megoldást nem.
A kár óriási lesz ha a dolog így folytatódik, Budapest turizmusa zuhanni fog. Azt javasolnám az illetékeseknek hogy szabályokat kell változtatni és a törvényes kereteket betartva azokat betartani. De ez kevés lesz.
A területnek (mindig a közigazgatásilag érvényes területre gondolok) fizetett boztonsági cégekkel is pótolni kell a rendőrség munkáját, koncentrálva a gócpontokra, és kicsit más (határeset) eszközöket alkalmazva (nem akarok tanácsokat adni de bárkit meg lehet győzni dolgokról, nyom nélkül félóra alatt).
A reális elrettentés működik csak. Az olaszliszaki eset be lett mutatva a sajtó által de nem született tanulságos következmény, hogy ilyet nem érdemes csinálni.
A primitív ember nem magas kultúrák jogi eszményképei szerint él, reménytelen velük ilyen megközelítés alapján próbálkozni, eleve kudarc, tehát alkalmatlan az aki ezt tekinti megoldásnak.
Diktatúrát sem akar senki. Pedig ha elemezzük a diktatúra megoldását ilyen esetre: kihirdeti a követelményeket és aki beleesik a szórásba azt ledarálja (később lehet róla kitűnően felépített kiállításokat csinálni, filmet, szindarabot alkotni és borzongani). De megoldani a problémát még egyetlen író és rendező nem tudta.
Erőszakra erőszak a megoldás, több ezer éve. Kérjük a védelmet a hartalomtól, vagy védekezzünk magunk, más lehetőség nincs.
A gazdagokat ez a téam nem fogja érinteni mert elzárt helyeken fognak élni jól megvédve, adott esetben kiköltöznek komolyabb országokba, tehát tőlük ne várd a megoldást - ők megoldják a saját problémájukat, a testőrük majd lepuffantja az elkövetőt.

Bobby Newmark 2008.01.13. 13:19:47

belső elhárítás:

Ha bűntetlenül megtehetném, nekem nem lennének problémáim ezzel.

Ez a korcs nem ember. Az embert a viselkedése teszi azzá.

Állatot meg már öltem.

Alfonso 2008.01.13. 13:20:35

Mixer 2008.01.13. 12:38:27
kibaszott demagóg, tudatlan egy poszt ez!!!

azért nem lehet kiutasítani, mert kiskorú EU-s állampolgár (mivel román)

Te igazán értesz hozzá!

Ha valaki veszélyes a közbiztonságra, nemzetbiztonságra, egyéb fontos állami/társadalmi érdekre, akkor állampolgárságra való tekintet nélkül ki lehet csapni (ld. olaszoknál most).

Roquentin 2008.01.13. 13:21:03

Bizonyára,

Bobby Newmark,

sokkal tarthatóbb az én álláspontomnál az, hogy egy 12 éves gyereknek el kell törni az ujjait, vagy a combcsontját.

Nyilván ez egy "jogos indulat" szülte megnyilvánulás, szemben azzal, hogy esetleg le kéne higgadni, vagy picit körülnézni magunkban és magunk körül, mielőtt ilyesfajta itélkezésre vetemedünk.

Különben a bírálatod, azt hiszem, jogos, valóban egoista vagyok magam is. Azért, azt hiszem, én többé-kevésbé tisztában vagyok evvel, ami talán nem mondható el minden megszólalóról.

KopaszMercis 2008.01.13. 13:22:02

Bukowszky: ha lattad amit irtam tudhatnad, hogy nem mlm sima egyszeru kopogtatos ugynok. Semmi beszervezes meg ilyenek: csokolom milyen telefonos csomagja van? Annal tudok jobb percdijut!
Ennyi.
Amugy meg egyszer.. meg lehet nezni, hogy melyik temahoz milyen gyakran szolok hozza. Amikor mar az embernek nem szart kell lapatolnia, hanem kisse feljebb van a szamarletran, nem minden percet teszi ki a munka.. van bizony, hogy sokaig benn kell lenni, es olyankor nem forumozok. Es van, hogy elvegeztem a munkamat, es eppen van szabadidom, akkor igen. Tenyleg nezd meg es tenyszeruen, hogy mikor mennyit irtam. Pedig mindennap legalabb 8-10 orat ulok a gep elott.
Amugy ha erdekel dobj egy mailt ezen kersztul szivesen szerzek neked interjut.

Okoskodó 2008.01.13. 13:22:37

Csak az első kopaszig van hosszú élet.

o · http://www.index.hu 2008.01.13. 13:22:59

Kedves Whitepride!

én nem mondom, hogy nincs cigánybűnözés, és megértem a Te indulataidat is. próbáld meg követni /nem kell hogy egyetérts vele/ Te is az én eszmefuttatásomat.

arra próbálok rávilágítani, hogy faji megkülönböztetés nem lehet alapja egyetlen bírósági ítéletnek vagy törvényhozásnak sem. ilyen alapon különböztessük már meg légyszi egymást az alapján, hogy neked kék a szemed, nekem barna. sőt, lassan üldözhetnének minket pl. a négytigris környékén a sárgák.
ez baromság.

és mint ilyen, ha ledegradálja a közvélemény pl. ezt az esetet cigánykérdéssé vagy kiamagyarkiaromán-ellentétté, akkor még tovább fog tartani az aktatologatás, a 'félünkadiplomáciaikapcsolatokmegromálásától' stb., és már rég nem az lesz a baj, hogy ki szúrt combon kit.
és jelen esetben a kiinduló probléma ez.

az etnikai kérdések megoldásához meg kevesek vagyunk.

miso64 2008.01.13. 13:23:41

szerintem egy ember akinél kés vagy más emberi élet kioltására való eszköz van az lehet 6-vagy12 éves az minden csak nem gyerek,kezd az a helyzet kialakulni hogy őlsz vagy őlnek........ha lehet választani akkor inkább az első verzió......

Bobby Newmark 2008.01.13. 13:23:59

"Mekkora mellebeszeles. Ezzel a buta ervelessel a kis budos ciganyt is meglehetne vedeni, hogy hat "csak indulatbol csinalta - tehat rendben van""

És még én beszélek mellé? Menj már a picsába, kérlek!

Ez nem indulat, ez szándékos, előre kitervelt bűncselekmény, nem egy, nem tíz, hanem többtucat ember kárára. És ha így folytatódik, a szám simán elérheti a többszázat is 2010-ig, mire ez a szenny eléri a bezárhatóság alsó határát.

Úgyhogy kérlek te is vizsgáld felül a saját demagógiádat, mielőtt másét kritizálod! Köszi.

Nash vs. Keynes 2008.01.13. 13:24:55

Kell még oda egy-két luxushotel a New York mellé, aztán majd a biztonságiak megoldják (az első megszurkált milliomos csemete esete után, ha lehozza egy külföldi lap), ha már a város meg a rendőrség ilyen töketlen.
Helyi lakos szurkálása úgysem számít..

Nash vs. Keynes 2008.01.13. 13:25:40

azok csak 4 évente kellenek szavazni b+

Nash vs. Keynes 2008.01.13. 13:26:15

ez fegyveres rablás ha jól sejtem.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 13:27:34

nem számonkértelek, de az a múltkor tényleg vicces volt.

vajon az mp3 lejátszó kié lett végül?

whitepride 2008.01.13. 13:28:15

O!

Valahol igazat adok neked. Egy biróságon tényleg nem tudom azt mondani hogy azért ilyen mert cigány és ezért követte el (pedig sajnos ez is benne van).
De akkor mit mondjak? Ő igy született, igy nevelkedett... az a baj hogy a cigányok 99.9% igy nevelkedik, igy él... az az 0.1% pedig max "kulturáltan" lop, csal... (ha lehet igy fogalmazni)

KopaszMercis 2008.01.13. 13:29:06

te nyul márk...
ezzel a faszsaggal siman meglehetne vedeni..amikor oda keveredett meg valszeg nem is tudta, hogy van nala mp3 lejatszo. Azt elkerte nem adta oda.. emiatt ideges lett, es leszurta.
Ennyire kifacsarat faszsag a jogos indulat dumad.
Inkabb hanyagold.
Ugyan olyan veszelyes a tarsadalomra nezve a "jogod indulat" elfogadasa, mint ez a kis kocsog a 15 eves hulyegyerekre nezve akinek meggorta az mp3-asat...
Pont azert, amit irtam. Ertsd mar meg.

Bobby Newmark 2008.01.13. 13:30:59

"sokkal tarthatóbb az én álláspontomnál az, hogy egy 12 éves gyereknek el kell törni az ujjait, vagy a combcsontját."

Lehetőségeket veszünk számba.

Akit nevelni nem lehet, azt idomítani kell.

Ha valamit már idomítani sem lehet, akkor be kell zárni.

Ha nem lehet bezárni, ki kell vonni a forgalomból.

Állatoknál ez működik. Ez a mocsok embernek született, de állatként viselkedik. Akkor kezeljük a helyén.

KopaszMercis 2008.01.13. 13:31:38

Bukowszky:
elegge felelmetes, hogy olyan emberek, akik amugy a VALOSAGOT nem vagy csak nehezen hiszik el jarkalnak szavazni. Ha vegig nezek a politikai eliten es azokon akik politikailag eloterben vannak (mszp, jarda, kurucinfo, kossuth teriek, szdsz, fidesz, viktor, gyurcsany) az a benyomasom, hogy csak ilyenek hajlandok elvanszorogni az urnaig.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 13:31:51

ha belegondolok, 15 éves koromban nem sokkal voltam kisebb, mint most. simán van még olyan ruhám elfekvőben, ami jó rám a mai napig, pedig akkoriban vettem. pedig nemsokára 30 leszek :(.. szóval simán leszúrna a kis disznó most is, érezhetem én baromi nagyfiúnak magam itthon a szgép mellett :)

EatClean · http://cleaneating.blog.hu 2008.01.13. 13:34:06

Énnem vagyok rasszita. Olyannyira távol áll tölem,h kedvenc színészem zsidó, kedvenc énekesem afro, kedvenc autóm pedig japán :)

De egy ilyen kis tetű nem tarthatja rettegésben sem egész Budapestet, sem egy magyar embert! Ez ellen tenni kell, mégpedig bármit a többség védelme érdekében!

Persze a jogvédők megint itt vannak, hogy megvédjenek minket a közbiztonságtól. Könnyű nekik, ők max az audi üléséről látják a Balhát.

Én azt mondom gyüljünk ösze páran figyeljük meg a környéket, majd egy óvatlan pillanatban ápoljuk meg pár viperával a kis román cigányt...de úgy, h egy életre elmenjen a kedve az erőszaktól.

o · http://www.index.hu 2008.01.13. 13:35:35

Whitepride,
oké, ezt tudjuk, ismerjük a statisztikákat.
nyilván levonjuk a konzekvenciákat is.

de önmagában az, hogy létezik cigánybűnözés nem jelenti azt, hogy minden roma származású ember bűnöző. nyilván jobb elkerülni őket a tapasztalatok és a statisztikák alapján, de az összes felett előre ítélkezni nem lehet.

és ha itt hangoztatjuk, hogy a 12 éves kisgyerek roma, akkor az lesz, hogy jaj szegény hiszen kisebbség, jaj a faterja börtönben van egyem a csöpp szivét, jaj román, jaj nem volt hol szocializálódjon normálisan - és a végén őt fogják sajnálni, csak azért mert cigány, és csak azért, mert aki mégsem sajnálja, az hasonló módon primitíven képes csak megnyilatkozni.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 13:35:42

azt hiszem, a valóság, mint olyan, mindenkinek más. nem értik egymást az emberek, embercsoportok.

Pista Bácsi 2008.01.13. 13:35:55

Amikor megszülettem, akkor nem útáltam se a svédeket, se a cigányokat.

Aztán, időközben, a saját szememmel látott, az általam átélt dolgok miatt a svédeket továbbra sem útálom. Biztosan a svédek a hibásak ebben...

hoel 2008.01.13. 13:36:40

Mi a fasz van ,hogy az index egy ilyen sötét, demagóg, aljas cikket rak ki a főlapra? Ez az igazi szégyen, fujjjj

ati 2008.01.13. 13:37:23

A problémának minden bizonnyal van megoldása.
Aki mást állít az vagy dilettáns, vagy hazudik.

whitepride 2008.01.13. 13:37:35

Van benne valami de...

1. a rendőrök szemébe te lennél a szar hogy illegális eszköz van nálad + meg is vertél vele valakit... azonnal vinnének előzetesbe

2. egyből nem a kis cigányra figyelnének mit csinál ha Te lennél a középpontba mekkora genya vagy ő pedig hátulról szépen elsunnyogna és ujra lekéselne valakit

még a végén őt sajnálnák meg... nah ne már... egy ilyet sajnálni? pfff

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 13:38:14

hoel, tőled is megkérdezném, hogy vajon akkor is ezen hőbörögnél, ha a te gyerekedet szúrta volna le a kis mocskos kölyök?

KopaszMercis 2008.01.13. 13:39:36

Bukowszky:
igen de a teny az teny.
Es aki nem hiszi el, hogy most 2008-at irunk az ne akarjon mar vezetoket valasztni :)

simonmondja... 2008.01.13. 13:41:01

Nyakoncsípni, hazavinni. Mint a taknyot, hazavágni. Mi az, hogy papirok nélkül lehet nálunk rablógyilkolni szabadon?

Ide már mindenki lerakhatja a szemetét?

Nehogy még egyszer elkezdjék nevelőintézetbe utalni.
Tegyék le a román nevelőintézetben. Az ő saruk.

Itt már minden szemétláda legálisan tartózkodik, aki magyarul tud elküldeni a halál faszára?

whitepride 2008.01.13. 13:42:05

Sajnos nem beszélhetünk arról hogy egy 12 éves gyerek combonszúrt egy 15 éves fiút... oda kell rakni hogy 12 éves cigánygyerek...

Teljesen értelek téged!
De ha körbe nézel akaratlanul is itélkezni tudsz az összes felett! Ha nem is szeretnénk ha nem is mondjuk ki de tudjuk!

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 13:42:56

igen, változnak a dolgok. érdekes az is, hogy a fiatalok sokkal hamarabb csinálnak dolgokat, mégis sokkal később válnak éretté. egyszerre kurvul és infantilizálódik a társadalom. talán nem teljesen normális dolog ez a büntethetetlenség. hát valaki csak felelős a kis mocsokért!

Bobby Newmark 2008.01.13. 13:43:13

Jó, akkor elemezzük ki a "jogos indulat" szóösszetételt.

Van itt egy társadalmunk. Van egy jogrendszere, vannak törvényei. Mindenkire vonatkoznak.

Ha valaki ezeket sorozatosan megszegi, és mégsem vonatkoznak rá a szankciók, az a többi, törvénytisztelő, jogkövető polgárban a tehetetlenség érzését kelti, frusztrációt okoz. Ami később agresszióba csap át.

Nem azt mondom, hogy ez helyes, de az itteni indulatos megnyivánulásoknak ez az alapja, és teljesen jogos a felháborodás, hogy miért hagyjuk, hogy ez menjen.

De ha úgy jobban tetszik, akkor úgy fogalmazok, hogy érthető az itteni agresszió ezzel a köcsöggel szemben. Így jobb?

(A nickemen meg viccelődhetsz, egyrészt semmi jelentősége, hogy mit írtam be regisztációkor, másrészt téged minősít.)

KopaszMercis 2008.01.13. 13:44:01

Azt nem ertem, hogy a sok hoborgo miert nem meltatja a rendorseget. Ok legalabb jol elagyabugyaltak a kis gecit.
Itt mindenki oriasi szajhos, o ledzsudozta volna, meg ette volna vele a kest, bebaszta volna a kirakatba.. es a rendorok milyen gecik voltak a tuntetokkel amugy es impotensek.
Kozben a rendorok az EGYETLENEK, akik legalabb VALAMIFELE retorziot gyakoroltak a kisfergen. Senki kozuletek meg csak egy csunya szot sem szolt hozza, kozben ugattok a rendorokre, hogy milyen impok.
Nem szep ez.
Tessek csak szepen megdicsereni a rendorseget. Megerdemlik. Csak egy ici picit. De legalabb OK tettek valamit szemben itt a melymagyarszajbajnokokkal...

Izé 2008.01.13. 13:44:01

Roquentin:

Te, barátom, egy akkora idióta vagy, mint a ház. Egy hatalmas demagóg. Felkötöznélek téged is, meg a roma barátodat a bringádra, és elkezdhetsz dél felé vízibiciklizni a Dunán. Az a baj, ilyenekkel van tele ez az ország, mint te...

KopaszMercis 2008.01.13. 13:45:13

Whitepride: az elobb az volt vele a baj, hogy nem magyar allampolgar, hanem roman.. most meg mar az a baj vele, hogy cigany. Dontsd mar el, hogy melyik "fajt" hibaztatod =)

Sam8888 2008.01.13. 13:45:36

Ha egy gyerek öl meg egy felnőttet, az nem ölés, mert nem büntetik. Ha egy felnőtt megöl egy gyereket, az az egyik legsúlyosabb bűntett.

Ha egy cigány öl meg egy magyar embert, az ugyanolyan gyilkosság, mintha egy fehér ölne meg egy fehéret. Ha egy magyar ember öl meg egy cigányt, akkor abból már rasszista kérdés lesz, tele a sajtóval meg cigányozással.

Ha szabad kezet adnának mo.-n a cigók irtására, sztem 2 nap alatt "megtisztulna" az ország. Egyrész, aki tudna elmenekülne, aki meg nem, meghalna. Nemmellesleg a német vadászturizmus sok pénzt is hozna az országnak. :D

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 13:46:50

miért, a rendőrök megverték? mikor? a késelés után?
amúgy hol van most a kölyök? a blahán?

KopaszMercis 2008.01.13. 13:47:02

newark, a mondani valodnak az volt az implikacioja, hogy de igen helyes. Most meg tagadod. Ez volt vele a kifogasom.
Hogyha jogosnak tartjuk az agressziv indulatokat, akkor a kiscsavo viselkedese is jogos volt.
Pedig a kiscsavo egy akasztofara valo kocsog... pont ezek miatt a "jogos indulatok" miatt, amiket nem kepes kezelni. Ennyi
Nem nyitok errol vitat mert ertelmetlen. Ha nem erted nem erted. Punktum.

KopaszMercis 2008.01.13. 13:48:42

Sam888
ugye te vagy a magyar Borat?

whitepride 2008.01.13. 13:49:11

KopaszMercis:

végig cigányt mondtam

amugy meg Román állampolgárságú cigány

KopaszMercis 2008.01.13. 13:50:13

Bukowszky:
igen ha figyelmesen vegig bongeszted az index cikket (asszem az egyik videoban mondjak a csovesek).. kijottek elkaptak korbe alltak szarra vertek, mert tudtak, hogy ugy is megint el kell engedjek.
Gondolom nem veri senki amugy nagy dobra, nehogy mar a rendorok keruljenek bajba...
de igy tortent.
csak ezt nem veszi eszre senki, nem irjak ki a kuruc infora, hogy koszonjuk rendorseg.

Roquentin 2008.01.13. 13:50:51

Bobby Newmark : "Ez a mocsok embernek született, de állatként viselkedik. Akkor kezeljük a helyén."

Szerintem az nem működik, hogy ha valaki embernek születik, akkor valahogyan "elveszítheti" egyszercsak ember-mivoltát.

Ebből a felismerésből születtek az emberi jogok. Akárhogy viselkedett, vagy akármi feltételezhető is a jövendő viselkedéséről - nem tekinthetjük őt állatnak.

Lord_Cica (törölt) 2008.01.13. 13:51:21

whitepride 2008.01.13. 13:49:11

Pontosabban:
Román állampolgárságú, magyar nemzetiségű cigány.

simonmondja... 2008.01.13. 13:52:34

Kurvára nem számít, hogy micsoda, akkor, ha ezt megúszhatja, és sokadszorra kerül vissza az aluljáróba, normális embereket rablógyilkolni.

Törjék ki a nyakát? Inkább csapják be a román lelencbe.
És nagyon finom voltam.

KopaszMercis 2008.01.13. 13:52:41

Bar ha a kurucinfo megtudna biztos azzal jonnenek, hogy brutalis gyurcsanyista rendorseg mar kicsike gyerekeket is csoportosan bantalmaz... monnyon le.
Szal lehet, hogy jobb amig nem tudjak.
Biztos nem irnak azt, hogy
"bar alapvetoen gyuloljuk a rendoroket, koszonjuk, hogy hajlandoak voltak ertunk a torvenyen kivul is cselekedni. Mi ugyanis mar azert is baszogatni szoktuk oket, ha eppenseggel torvenyesen jarnak el. "
ilyen nem lesz =)

Bobby Newmark 2008.01.13. 13:53:58

"Azt nem ertem, hogy a sok hoborgo miert nem meltatja a rendorseget. Ok legalabb jol elagyabugyaltak a kis gecit."

Mert egyrészt nem eléggé, másrészt mert most őt védik. Mutathatnának némi szolidaritást, és hagyhatnák, hogy valaki kezelje a problémát.

Vagy mondjuk verjék meg gyakrabban.

De egyébként örülök neki, hogy legalább ennyit kapott, és sok hasonló, maradandóbb élményt kívánok neki a továbbiakban.

KopaszMercis 2008.01.13. 13:54:55

white mindegy neked csak mas legyen...
ezert krealjatok a hazaarulo a kommunista es a zsidoberenc fogalmakat...

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 13:55:00

örökbe kellene adni a kis disznót brtini szpírsznek
"from Hungary with love" :)

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 13:56:13

a "hazaáruló kommunista" kifejezés azért nem teljesen légből kapott. keményen megdolgoztak elvbarátaid érte!

KopaszMercis 2008.01.13. 13:56:57

böbi:
latod ez a kettos merce... ha nekem az lenne a fo szempont hogy a kis gecit megregulazzak leszopnam a rendorseg faszat a gyonyortol, hogy bar jogilag nem tehet semmit azert legalabb elvertek a kis ferget...
Elegge azert nem verhetik el, mert akkor jonnek majd jobbrol, hogy "fudebrutalis monnyon le" tomegevel..
Hirtelen elotorne a tolerancia...

Roquentin 2008.01.13. 13:57:36

Különben téged nem egészen értelek,

KopaszMercis,

ha jól látom a rendőröket is utálod, de azért a cigány srácot jobban; gondod van a "jogos indulat" kifejezéssel (ebben egyet is értek veled), de azért "akasztófára való köcsögnek" nevezed a srácot...

Szóval, nem egészen tudlak követni.

Jenő 2008.01.13. 13:57:47

Nyugodtan fel is szeletelheti, aki arra jár éppen.
Nem ölt meg senkit, hiszen nincs papírja. Nem is létezik. Akkor bűnt sem követ el. Viszont szolgálatot tesz a népnek.

KopaszMercis 2008.01.13. 13:58:41

Bukowszky en nem azt a nehanyszaz hazaarulo kommunistat probalom vedeni, akik tenyleg azok (pl Orban Viktor)
Hanem azokat, akik pl nem ertettek egyet, azzal hogy azert mert parezer ember nem csipi a gyurcsanyt kozos fovarosunkat szejjel basszak es szaz millios karokat okozzanak nekunk.
Ugyanis mi is egytol egyik zsidoberenc hazaarulok voltunk.. hiaba voltunk 7-8 millioan...

Bobby Newmark 2008.01.13. 13:59:02

KopaszMercis:

Oké, mindegy, maradjunk ennyiben.

Szerintem az ő tettei előre megfoltoltan történtek, szerinted meg nem. Amíg ebben nem tudunk közös nevezőre jutni, tényleg fölösleges tovább vinni a vitát.

Asidotus 2008.01.13. 13:59:09

Nem értem a hatóságok problémáját. A gyerek a kora miatt nem börtönbe, hanem zárt intézetbe való.
Állítólag nem magyar. Ki látta, bizonyítsa be! Zárják be, és ha ez egy másik országnak nem tetszik, akkor elvihetik. Addig meg elfér a zárt javítóintézetben.
Csak be kell tartani a meglévő törvényeket!

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 13:59:28

vagyis mittomén hogy elvbarátaid vagy sem. nem teljesen értem miért véded őket. valami oka csak van, hogy több millió ember szerint hazaárulók. annak persze nincs értelme, hogy a jobboldal szerint minden a komcsik miatt szar, a balosok szerint meg Viktor miatt... de hát mégiscsak a komcsik kormányoztak vagy 52 évig az elmúlt 60-ból..

simonmondja... 2008.01.13. 13:59:40

Hiába nem lett minden magyarul beszélő - magyar állampolgár, mégis
megszívjuk, ha ilyen töketlenül befogadunk minden bűnözőt.
Én eddig sem értettem, hogy miért nem basszák ki a külföldi koldusokat az európai országokból, de hogy még késeljenek is?
Ez már túlzás.

KopaszMercis 2008.01.13. 14:02:09

Roquentin:
en az embereket egyenkent szeretem sok jo embert ismerek stb stb.
De amikor elkezdenek csoportokba vergodni es csoportokkal azonosulni, akkor mar a hanyinger kerulget.
Szerintem az igazi megoldas az tenyleg az (es akar ez meg ilyen jogon belul is megoldhato dolog lenne) olyan nevelo intezet, ahonnan nem tud megszokni. Nincs bezarva, hiszen arra nincsen jogi mod.. de tenyleg valami szigeten van a duna kozepen, ahova nincsen hid. Es ha "beleesik a vizbe" gyorsan "kimentik" es vissza viszik a szobajba.
Szerintem tenyleg igy lehetne megcisnalni.. ha meg van arra jogi mod, hogy ilyen intezmenyt ne csak a magyar koztarsasag teruleten mukodtessen a magyar allam, akkor tenyleg csinalni egy ilyet sziberiaban (guantanamo bay?) es kesz. Oda exportalni a szutykot.

simonmondja... 2008.01.13. 14:05:41

Bocs, de úgy tudtam, hogy román.
Ha magyar lenne, akkor pedig az iskolakötelesség vonatkozik rá. Ha nem hajlandó, oda kell láncolni a székhez.
Az nem lehet, hogy úgy nőjön föl, hogy neki mindenkit le szabad szúrni büntetlenül.

Bobby Newmark 2008.01.13. 14:06:44

"Szerintem az nem működik, hogy ha valaki embernek születik, akkor valahogyan "elveszítheti" egyszercsak ember-mivoltát."

Hoppá, bocsánat. Egy nagyon lényeges szót kihagytam!
_FIZIKAILAG_ embernek született.

De nem ez tesz valakit emberré, hanem a viselkedése. Csakis ez különbözet meg minket az állatoktól.

Ez a mocsok többszörösen bizonyította, hogy nem ember.

Idomítani, neveleni, bezárni nem tudjuk. Akkor vonjuk ki a forgalomból.

Én alapvetően a bezárását támogatnám (és nem itt, hanem Romániában, fizessék ők az elcseszett emberkezdeményük életben tartásának árát), de mivel ez nem megoldható, akor inkább takarírsuk el örökre.

Mielőtt azzal jönnél, hogy ezzel az ő embertelen szintjére süllyedek: nem, egy veszett kutyát megölni éppenhogy emberséges cselekedet. Mielőtt kárt okoz magában, másban, és nagy szenvedések közt elpusztul.
Erre a mocsokra is csak ez vár.

Roquentin 2008.01.13. 14:07:22

KopaszMercis,

abban egyetértünk, hogy én is nagyon nehezen viselem a kollektivizmust.

Csak hát azért nem tűnik nekem teljesen kivitelezhetőnek, amit írsz. Ki dönthetné el pl., hogy kiket kell ilyen intézetbe zárni?

Pl. a zavargások résztvevőit, vagy a zsidóbérenc hazaárulókat nem? Biztos lenne itt jó pár kommentelő, akik szerint nekik is ott lenne a helyük - sőt még azt sem tartom kizártnak, hogy olyan is akad, aki téged is bezárna...

Szóval, ha kihagyjuk a jogot, akkor mi alapján is döntsünk?

Sinyek 2008.01.13. 14:09:08

Véleményem szerint aki képes valakit combon szúrni, az korától függetlenül büntethető. Ha jól emlékszem, voltak olyan irányú kezdeményezések, amely szerint kiemelt súlyosságú bűncselekmények esetén az illető kora nem lehetne kifogás a büntetés szempontjából.
Na mindegy, mire történik bármi is az ügyben, addigra úgyis nagykorú kancigány lesz belőle, utána már nem menekül az igazságszolgáltatás karmai elöl. Reszkess, suttyó!

Roquentin 2008.01.13. 14:09:35

Bobby Newmark,

ennek nincs sok értelme: "_FIZIKAILAG_ embernek született." Hogyan lehet még megszületni?

Ennél picit pontosabban kéne fogalmaznod.

KopaszMercis 2008.01.13. 14:10:11

Bukowszky:
es mint azt az elobb levezetted, senki nem munkanelkuli, mindenkinek megfelel a fizetese es a sajat elete...
Szoval a "szar" aligha SI mertekegyseg :)
nem szar itt semmi csak szeretunk sirni.
olyankon haborodunk fel, hogy kormanyzati negyed, meg hogy rongalo huliganokat egy kicsit elagyabugyal a rendorseg. Emlekezz milyen impo volt a zavargasok alatt a rendorseg... talan egy ilyen barmot ha felszemere megvakitottak.. Senki nem halt meg vagy kerult minimum toloszekbe. Ilyen puhapocsu bandat, mint amilyenek a rendorok voltak ott...

Amugy a hazaarulo, mint a gyilkos, vagy a 100 C fok meleg viz nem egy demokratikus dolog. Ha ti most kimentek mindahanyan hazaarulonak tartjatok a faszomtudjakit a duna partra, es miutan megszavaztatok hogy a fasozmtudja ki hazaarulo.. azt is szavazzatok meg, hogy a duna vize 100 C fokos.. utana meg menjetek le es merjetek meg a viz homersekletet. Na annyira lesz hazaarulo a faszomtudjaki, mint amennyire forr a dunaban a viz :)
Szal, ahhoz hogy valaki hazaarulo legyen keves, hogy te annyira meg vagy gyozodve arrol hogy o az, hogy majd bekakilsz.
Ettol fuggetlenul en is sok aktual politikust tartok hazaarulonak.. de meginkabb azokat a buta tomegeket, akiknek a hurjait ezekkel a faszsagokkal lehet pengetni. Ok artanak csak igazan szeretett hazamnak :(

b-max 2008.01.13. 14:12:09

belső elhárítás · nincskegyelem.blog.hu 2008.01.13. 13:14:57
Uraim, Önök közül ki vállalná egy 12 éves ember kivégzését? Kötél? Injekció? Villamosszék? Sortűz? Utóbbi volna a legjobb, mert akkor az összes jelentkező részt vehetne benne, mint hóhér...
Kapnak majd érte egy szép emlékérmet, mondjuk: "A Magyar Köztársaság Emlérme mindazoknak, akik lelőttek egy 12 éves romániai késes cigány fiút, s így védték meg a hazát."

- És ha ezzel megmentenéd 10 másik ember életét? Ebben a vetületben mi a véleményed a dologról ?

Sztálin a nagy Levin 2008.01.13. 14:12:59

MIndent megírtatok, mindent elolvastam. Nem is tudok hozzá tenni semmit. Várom a fejleményeket a végleges megoldásra.

KopaszMercis 2008.01.13. 14:15:05

Ro:
en a jogban hiszek es a demokraciaban. Kell torvenyt alkotni az ilyenekre.
Megvan ra a mod. Es ha nem az lenne a jobboldal elso reakcioja, hogy a bal torkanak esik, akkor talan hamar szulethetne olyan torveny, hogy egy ilyen kis kocsogot a halalaig egy 2 nm-re sotetbe elzarhatnank.

Bobby Newmark 2008.01.13. 14:16:37

"ennek nincs sok értelme: "_FIZIKAILAG_ embernek született." Hogyan lehet még megszületni?"

Jaj, ne fárassz már. Te fizikailag(ránézésre) és szellemileg is ember vagy. A kutya fizikailag és szellemileg kutya. Ez a mocsok meg fizikailag ember, szellemileg állat.

Ez többször is bizonyította a tetteivel. Akkor bánjunk vele állatként.

Egyébként nagyjából a fegyházak is így működnek. Bezárnak, és _idomítanak_.

Csak ez a mocsok még nem élt annyit, hogy te is azt mondd, hogy oké, zárják be.

Szerintem meg már többet is élt a kelleténél. A hasonló mentalitású társaival egyetemben.

KopaszMercis 2008.01.13. 14:18:00

b-max:
"- És ha ezzel megmentenéd 10 másik ember életét? Ebben a vetületben mi a véleményed a dologról ? "

Szerintem ne egedjuk ki a ferfiakat az utcara, mert ugy egy csomo not megmentunk a nemi eroszaktol...

olyan logikaval tudtok nehanyan gondolkodni, hogy komolyan mosolyra fakasztotok :)

simonmondja... 2008.01.13. 14:23:26

Láttam sok évvel ezelőtt egy iskolai késelést.

Jobban mondva, olló volt, amit az igazgatóhelyettesbe vágott egy negyedikes gyerek. Kijöttek érte mentővel és kényszerzubbonyban vitték el.
Zakkantnak kezelték azonnal. Leszedálták.

Nem hiszem, hogy tévedtek. Hosszú volt a lista a rovásán. A gyerekekre és önmagára is támadt már.

Jól Fésült 2008.01.13. 14:24:14

Kopasz Mercis! Nagyon megmondó vagy te. Nyugodj meg. Vagy vigyetek el egy nőt a Bukowszkyval. Cselekedj!

KopaszMercis 2008.01.13. 14:27:23

Jol fesult:
felek, ha jobban megnyugszom elalszok :)
Amugy hogy lennek en megmondo, amikor ide olyan kaliberu emberek jarnak eszt osztani, mint te...
en csak szerenyen figyelek es probalok tanulni =)

pp 2008.01.13. 14:34:55

b-max, ..én vállalnám.

Jól Fésült 2008.01.13. 14:34:56

Na ugye,hogy megmondó vagy. Ahhoz képest,hogy csak tanulni próbálsz és szerényen figyelsz sokat beszélsz. Ismétlem:Cselekedj! Közben próbálj meg hallgatni.

Paja 2008.01.13. 14:35:08

Az ilyen és hasonló bünözésre szivesen ajánlom a szingapuri gyakorlatot. Bevált.

5-10-25-öt mogyoröfa bot ütés a csupasz valagára. Nyilvánosan. Egyböl levenne magából a takony.
Cigány? Nem cigány? Nem érdekes.
Hogy a módszer 18. századi? Miért, a késelés nem?

pp 2008.01.13. 14:37:26

mogyorófa ne viccelj..izzó hegesztöpálca, azzal megkínálnám szívesen elölröl

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 14:38:59

Paja : ez jó, ez tetszik, szavazzukmeg

KopaszMercis 2008.01.13. 14:42:12

Paja: sztem sem rossz.
bar alapvetoen barbarikus de eroszakos buncselekmenyeknel egyet ertek vele.
Persze szingapurban a ragozasert is szarra vernek.. azert az kicsit extrem :)

szakvizsga 2008.01.13. 14:43:24

Ha nem mondja meg a nevét, a korát és a lakcímét, akkor honnan tudják, hogy 12 éves? Szerintem akkor már elmúlt 18. személyi nélkül 72 órára őrizetbe vehetik! Vegyék őrizetbe! Vigyék bíróságra, hisz ennyi erővel nagykorú! És ítéljék el! Akkor talán elgondolkodik. Ha nem mondom meg, ki vagyok, hol lakom és hány éves vagyok, akkor nekem mindent szabad?

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 14:47:11

legalább addig fogva tarthatnák, amíg nem derül ki, hogy kicsoda és hány éves. méghogy bemondásos alapon! röhej! az meg jogi kategória, hogy "ránézésre"?

VicGilson · http://spiritus.blog.hu 2008.01.13. 14:48:17

Huh! Kemények a hozzászólások.

Hirtelen felindulásból hogyan lehet sorozatosan bűncselekményeket elkövetni?
Nincs olyan, hogy 'jogos indulatból' megszúrok valakit, azért, mert nem adja oda nekem azt, ami az övé! Az önvédelem - az a jogos indulat (tehát ha valaki azért, hogy védje magát, az életéért bármit megtehet - jó, tudom létezik az arányosság; de szerintem ott már nincs arányosság, ahol valaki késsel nekimegy a másiknak - azért, hogy kirabolja).

12 éves, nem büntethető.
Itt van a baj.
5 évesen már meg tudja különböztetni egy kisgyerek a szart a csokoládétól. Ha úgy tetszik: jót a rossztól. Pontosan tudja már egy nagyobb óvodás is, hogy elvenni valamit, ami nem az övé - az rossz. Nem szabad. Ezért 'kikaphat'. Úgyhogy halvány dunsztom sincs miről lehet ezzel kapcsolatban vitatkozni.

Szarok a magyar törvények. Ez a rohadt nagy igazság (meg lehet, hogy nemcsak a hazaiak, de most nem róluk van szó).

Valaki felvetette, hogy mi van, ha nem is román. Csak azt mondja, meg hogy nincs papírja, aztán ki kell engedjék, ő meg megy haza, és röhög. A kedves szülőkkel együtt. Jó kérdés. Még az is lehet, hogy tényleg így van.

Az lehet, hogy érte a szülő/nevelő tartozik felelősséggel - de ő hol van? Romániában? Hogy lehet felelősségre vonni akkor?

Nem jók a törvények, a rendszer, a hozzáállás - továbbra is ezt mondom. Nem értek egyet az önbíráskodással (tehát azzal, hogy nem önvédelemből, éppen történő szituban, hanem megkeresni, agyonverni) - de ha az állam, és az illetékes szervek nem gondoskodnak a polgárok megfelelő védelméről, világos, kemény törvényekről, akkor bizony beindul a társadalom természetes önvédelmi mechanizmusa. És ez könnyen átcsaphat aránytalanságba, érteletlen agresszióba is. Ehhez közelítünk ma Magyarországon.

És tény az is, hogy nem gondoskodnak megfelelően az emberek védelméről. Nem töltik be még elfogadható szinten sem a funkciójukat az illetékes hivatalok.

Egyébként: HA a rendőrök tényleg megverték, az ugyanolyan önbíráskodásnak számít a törvény szerint, mintha közülünk valaki tette volna.

Mi a megoldás?

Általános társadalomváltozás.
Minél több ember változik meg konstruktívan - annál kevesebben lesznek az ellentáborban. És akkor talán majd a vezetőink sem ilyenek lesznek, mint most (minősíthetetlen az egész parlament, úgy, ahogy van). Mert valószínűleg nem véletlenül vannak ilyen képviselőink, amilyenek.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2008.01.13. 14:50:09

Roquentin: én örülnék a legjobban (tanári diplomával), ha neked lenne igazad, de megoldást te sem mondtál, csak azt, hogy próbáljuk megérteni. Kopaszmercisnek sikerült: ő azt mondja, hogy ha az indulat lehet jogos a mi részünkről, akkor az övéről is.
én még mindig azt mondom (tanári diplomával vagy anélkül), hogy a normális emberek jogai fontosabbak, mint a deviánsokéi, legyenak azok késelő kiskölykök vagy kukaborogató újnácik.

Szóva ha Roquentin még itt van, írja le, kérem, hogy mit kellene csinálni szerinte, hogy a veszélyeztetés egyértelműen megszűnjön.

Szerintetek?

borsalino 2008.01.13. 14:50:17

Hali!Roquentin szerintem te SZDSZ-s vagy.Ha ennyire véded ezt a kis férget akkor vedd a nevedre és vidd haza.Vagy ha nem te akkor az istenetek a Tamás Gáspár Miklós tegye ezt.Emberi jogok meg annak járnak aki emberi módon viselkedik.

Pyra 2008.01.13. 14:50:53

Ilyenkor kell a makarenkói -elv!

egy nagy pofon (tudom most azt mondjátok, nem ér semmit)...

egy képletes pofon!

Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten is!

Ha belehal, így járt! NEM KÁR ÉRTE!

Belőle normális "szocializálódott" ember nem lesz már!

...a "szociál-liberális" beállítottságúaknak meg üzenem, akkor fintorogjanak ezen, ha őket, vagy a családtagjaikat próbálják meg lehúzni, így-úgy!

Ők azt mondják rólunk: gádzsó, meg magyarok!
én nem mondhatom azt hogy cigány, mert máris gyűlölködöm, ők pedíg MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK!

értitek a képzavart?

Aztmondják a nemzet nyelvében él!

ergo:

tessék cenzúrázni a Magyar Értelmező Kéziszótárat! (az összes cigány~ előtagú kifejezést mind!), valamint Petőfit is, valamint az OCÖ váltson nevet ORÖ -re!

ha ez megtörténik, akkor majd én is romakereket fogok hányni örömömben és romapecsenyét fogok kérni a vendéglőben, iszom majd rá majd a vizet, ha véletlen romaútra ment a falat, miközben Járóka Istvánt és a 100 tagú romazenekart hallgatom...

addig is bátran, következményektől mentesen fogom használni a cigány szót!

Ahogy a gipsy kifejezés is, legitim az angol nyelvben!

Üdv: Pyra

Pyra · http://www.youtube.com/eddievantotem 2008.01.13. 14:52:41

Nehogymár egy kis suttyó román cigánygyerek mondja már meg mi legyen!

Ilyenkor kell a makarenkói -elv!

egy nagy pofon (tudom most azt mondjátok, nem ér semmit)...

egy képletes pofon!

Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten is!

Ha belehal, így járt! NEM KÁR ÉRTE!

Belőle normális "szocializálódott" ember nem lesz már!

...a "szociál-liberális" beállítottságúaknak meg üzenem, akkor fintorogjanak ezen, ha őket, vagy a családtagjaikat próbálják meg lehúzni, így-úgy!

Ők azt mondják rólunk: gádzsó, meg magyarok!
én nem mondhatom azt hogy cigány, mert máris gyűlölködöm, ők pedíg MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK!

értitek a képzavart?

Aztmondják a nemzet nyelvében él!

ergo:

tessék cenzúrázni a Magyar Értelmező Kéziszótárat! (az összes cigány~ előtagú kifejezést mind!), valamint Petőfit is, valamint az OCÖ váltson nevet ORÖ -re!

ha ez megtörténik, akkor majd én is romakereket fogok hányni örömömben és romapecsenyét fogok kérni a vendéglőben, iszom majd rá majd a vizet, ha véletlen romaútra ment a falat, miközben Járóka Istvánt és a 100 tagú romazenekart hallgatom...

addig is bátran, következményektől mentesen fogom használni a cigány szót!

Ahogy a gipsy kifejezés is, legitim az angol nyelvben!

Üdv: Pyra

marti 2008.01.13. 14:53:41

már törölték a rágógumizási tilalmat, egyébként turistákra nem is igen alkalmazták. de a fakivágási rendszabályt, és az ezzel járó büntetést amit ott alkalmaznak , szívesen látnám hazánkban is.

Pyra · http://www.youtube.com/eddievantotem 2008.01.13. 14:54:00

bocsesz a floodért!

nem láttam felül, ezért copy/paste újra...

off 2008.01.13. 14:59:13

gondolom sokan látták, így azoktól elnézést. aki mégsem, nézze meg szimpatikus barátunkat:
index.hu/video/2007/12/20/szazhusz_centi_tomeny_eroszak/

KopaszMercis 2008.01.13. 15:00:25

borza limo:
ok en orokbefogadom a cigany gyereket, meg a kozelebe engedem a rokonaimat ugyan ezt teszed a szazhalombattai remmel (aki 1-2 even belul szabadul es mar 10 ev megmondta, hogy ujra gyilkolni fog).
Ezt a faszsagot...
Azert mert valaki szerint nem attol bunozo mert cigany, hanem attol mert budos fereg mar orokbe kell fogadni?!

A magyar torvenyek tenyleg szarok, es ha egy ket eletkeptelen a nemzet testen fekelykent jelenlevo egyen fel percre felre tudna tenni a politikai napirendjet "te biztos szdszes zsido vagy dogoojjj meg" akkor talan lenne mod egy valos problema orvoslasara...
Amig akutal politikai faszveresse zullesztik az ilyen degenralt faszparasztok, addig nem lesz megoldas.. dacbol sem.

0xFFFF 2008.01.13. 15:01:15

Ezt a sok nyikorgást ! Aki védi, ahhoz beköltöztetni a surmó cigány potyadékot egy évre és nincs visszatánc ! Utána megfigyelem, hogy ugyanilyen postokat tol-e az illető. Egyébként meg a kis pöcsénél fogva kihúzni a román határra és viszlát cigány !

hoel 2008.01.13. 15:02:40

Igen bukowszky, akkor többféle módon hőbörögnék.
Az index részéről ez lassanként " gyertek, akasszuk fel a szemetet." tipusu demagógia és lincshangulat szitás. Nyilván vhogy kezelhető a helyzet és nyilván nem az indexen blogoló rasszista barmok fogják megmondani, hogy hogyan kell kezelni. Viszont mindenki jól megmondja a tutit, kiirja magából a szerencsétlen szaros életének még szarosabb frusztációit és közben mélyen meg van győződve róla, hogyha felakasztanánk az összes cigányt ( zsidót, négert, stb...) elmúlnának a bajaik és kurva jó lenne nekik. Az index meg húzza ehhez a talpalávalót. Fujjjjjj!

KopaszMercis 2008.01.13. 15:03:01

Na megjelent a tudomanyos akademia munkatarsa is...

Griffi 2008.01.13. 15:04:44

Figyeljétek meg, ha nem csinálnak valamit ezzel a gyerekkel, akkor a szélsőjobbosok kicsinálják majd... Tuti főhír lesz a híradóban... Ahelyett, hogy most megfognák, és hazaküldenék..

states 2008.01.13. 15:05:18

Ez az eset pontosan rávilágít arra, hogy egy ponton túl a liberális jogállam önmaga karikatúrája lesz:: a társadalmat védtelenné teszi még egy potenciális 12 éves gyilkossal szemben is. Köszönhető mindez az úgynevezett véleményformáló értelmiségnek és a vele összefonódott médiának. Miközben a tévében mereven bámuljuk a Magyar Gárdáról szóló hülyébbnél hülyébb tudósításokat a, cigányok immáron napi rendszerességgel gyilkolásszák a magyarokat....

KopaszMercis 2008.01.13. 15:06:23

hoel:
ez igy van jol.. addig oruljunk, amig ezek a szanlamas szarkupacok csak a monitor mogul ilyen batrak?
Azok kozul akik itt agitalnak hanyan lathattak a blahanal kis gecit.. sokan. hanyat baszkodtak arcba a zIndex riport utan...
egy sem.
Elobb fogjak leszopni a Gyurcsanyt egy focimeccsen, mint hogy tenyleg elagyabugyaljak a kis tetvet.
Ne felj te semmitol!

KopaszMercis 2008.01.13. 15:10:01

states:
mitol vedtelen? ha nem valsztanatok meg ugyan ezt a szar parlamenti patkot folyamatosan (aminek amugy hany szazelka liberalis? 6 talan?) akkor mar hoztak volna normalis torvenyeket az ilyen kordaban tartasara.

Talan ha nem ezt a hulye brigadot tartanad hatalmon a szanalmas szovegeleseddel es propaganda visszabofogo magaviseleteddel, akkor ertelmes kezdemenyezesek is kapnanak teret.
Amig te itt gyurcsanyozol ott meg magyar gardaznak addig igy fog menni.
Oszd meg es uralkodj. Egyszeru? Nagyon! Mukodik? Hibatlanul!
Felul a budos bunko csicska es eszkozeve valik?Olvasd vegig a blogot es megtudod a valaszt.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 15:13:03

rassszista blogolók? nem emlékszem egyetlen olyan megjegyzésre sem, amelyik a cigányok kollektív, faji alapon történő kiirtását szorgalmazná..
ilyet én sem mondok, dehát az tény, hogy jobb lenne ez az ország, ha nem élne itt 1-2-3 millió cigány vagy nem cigány ingyenélő bűnöző parazita. ahogy az is tény, hogy a cigányok túlnyomó többsége ilyen. amúgy ha ők magukat faji alapon határozzák meg és határolják el a magyaroktól, nem tudom miért kérik ki maguknak, ha mi is így állunk hozzájuk.. szinte minden cigány rasszista.. erről persze tabu beszélni..

Braks 2008.01.13. 15:13:07

Engem érdekelne hogy mit keres itt egy írni-olvasni nem tudó 12 éves román cigánygyerek, aki megtehet bármit büntetlenül. Lásd késsel megszúrhat valakit, és a hatóságok csak szétteszik a kezüket egy nagy sóhaj kiséretében, hogy "hát ez van." Ez így ebben a formában teljesen normális és így kell lennie? Akkor most ezek után majd attól kell félnie az állampolgároknak, (a saját országukban) hogy esetleg megjelenik itt egy csomó 10-14 éves román cigánygyerek, és azt tesznek meg büntetlenül amit csak akarnak? Mert nálunk ezt is megtehetik, mint a példa is mutatja. Tényleg ennyire töketlen jogalkotóink lennének, akik ilyen esetben nem tudnak tenni semmit?

Ezekután nekem már csak egy kérdésem lenne.
Ennél még van lejjebb?

Pyra · http://www.youtube.com/eddievantotem 2008.01.13. 15:13:29

Mercis!

én szoktam néha kolbászolni a Balahán, ha arra van dolgom!

...ha netán meglátom nem fogok csak úgy odamenni és lecsavarni, hogy..., met elveimmel ellenkezik!
Viszont ha Ő közelít felém, felrúgom mint a szart!

ps: van egy harminc-sokéves W123 a kertben! nem kell esetleg?

Chrysler forever! :)

borsalino 2008.01.13. 15:13:52

KopaszMercis! Az örökbefogadást én képletesen értettem.Vagyis ugy,hogy aki ennyire védi az gondoljon bele,hogy haza is vinné,lakna vele:
?Ezt pártállástol függetlenül.Viszont az is igaz,hogy a liberálisok védik ennyire az ilyeneket.Ha rajtuk mulna akkor talán még a börtönöket is eltörölnék:))

Roquentin 2008.01.13. 15:14:38

Azért nem írtam megoldásról,

kedves peetmaster,

mert nem tudom, mi lenne a megoldás. Még azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy vannak olyan kérdések, amelyekre soha nem lehet tökéletes megoldást találni.

Meg aztán se jogász nem vagyok, se szociológus.

Viszont az a fajta attitüd, amit néhány kommentelőnél felfedezhettem, az egészen elképeszt és (nem találok jobb szót) undort kelt bennem. Ha valaki komolyan elhiszi, hogy ő okvetlen jobb és erkölcsösebb ember, mint ez a kissrác - az vagy szörnyen buta, vagy elviselhetetlenül képmutató. Rendkívül agresszív, kapzsi, pénzéhes az a társadalom, amelyben élünk, és ennek a közösségnek a mentalitását - ebben egészen biztos vagyok - nem ez a kissrác határozza meg.

Sokkal inkább azok az emberek, akik itt megszólalnak.

Bizony, ha valaki el szeretné törni egy tizenéves kissrác csontjait, akkor az fikarcnyival sem különb bármelyik késelőnél - és ennek semmi köze a jogalkotáshoz, vagy a szociológiához.

Én, tulajdonképpen csak ennyit akartam elmondani.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 15:15:30

nem kell nekem semmilyen statisztika amúgy, egy bírósággal szemben lakom, és nap mint nap látom, hogy a kedves ügyfelek háromnegyede cigány. azért ez sem normális! mindezt a dolgozó réteg adójából. remek!

peca1000 2008.01.13. 15:15:58

Kell egy radikális titkos szervezet aki elrabolja és lelövi az ilyeneket. Aztán magára vállalván a sajtó elé viszi azzal az üzernettel, hogy ez vár a többi cigányra is. Erre betojna a cigányság és kivonulna Magyarországról. Vagy legalább is egy jó része.
Amikor Olaszliszán történt az eset, a falu romái elmenekültek az erdőbe, mert féltek a bosszútól.
Ja és a javítóintézetetket kötelezném arra, hogy benttartsák ezeket a fiatalkorú bűnözőket, és engedném a testi fenyítést is. Alsó életkori határt nem szabnék.

SINtelen 2008.01.13. 15:19:01

Egyszerű . Ki kell menni a Blahára elkapni a kis cigány kölköt jól szarrá verni beleit kitépni majd az egyik oszlophoz kötni és egy tábla a nyakába igy jár minden etnikum aki nem tiszteli a fehér ember földjét .

states 2008.01.13. 15:21:50

KopaszMercis: Azt hiszem félreértesz, én a Magyar Gárdát sem kedvelem, csak ürügyet szolgáltatnak Gyurcsányéknak a figyelemelterelésre. Amúgy pedig a parlamenti patkóban a többség liberális, az mszp és az szdsz között például a cigánypolitikában semmi különbség nincs: 2002-ben az első dolguk az volt, hogy megszüntették az iskolába járáshoz kötött családi pótlékot, amit még az Orbánék iktattak törvénybe...

KopaszMercis 2008.01.13. 15:23:01

Bukowsky:
eleg szomoru ha szamodra a rasszizmus a faji alapon torteno tomeges kiirtast jelenti.
Az magyar szavak ertelme sem szubjektiv.
Ertelmezo keziszotar?

borzalino: nem tudom mit vigyorogsz... faszsagokat beszelsz kettos merce. Menj es cigizd le a battai remet, meg a gyurcsanyt.. ok magyarok es te allandoan oket veded. Faszsag. Objektiv dolog: ezerszer elobb lesz valaki bunozo azert mert melyszegeny mert cigany. Hanyszor halottal olyanrol, hogy harvardot vegzett cigany (na ebbol sincsen sok de ettol fugetlenul) kizsebelt es megszurkalt barkit is?
Na ugye...

Azt a kerdest feltenni, hogy miert elnek melyszegenysegben fel lehet.. lehetne azzal szorakozni, hogy ki mikor jott ide, volt itt elobb stb stb (sot ennyi erovel nyugodtan visszahuzhatnank a picsaba azsiaba).. de az allapot adott, a problemat kellene megoldani. Ennek az az egyetlen modja, ha oktatassal kihuzzuk oket a gecibol. Igen am, csak az aki itt agal, hogy "a ciganyok nem egyenlok" hirtelen kurvara liberalis lesz, akkor amikor "a zengyerekem nem kap tamogatast a zegyetemhez sot.. bezzeg a cigany" olyankor mar hirtelen rogton szimpi az szdsz-es felfogas.

hiteltelen fasztarisznyak...

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 15:23:50

akik megszegik az emberi együttélés alapvető elveit, a társadalmi szerződést, azoktól meg kell szabadulni. ha ez a cigányság 99%-t jelenti, akkor annyit. ha 1%-ot, akkor annyit.
az a közösség, amelyik eltűri, hogy így a fejére nőjön egy másik, idegen, betolakodó, az eredeti közösség eszméit nem valló csoport, az el fog pusztulni.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 15:24:44

mercis: persze hogy nem csak azt jelenti.

kult 2008.01.13. 15:25:22

Roquentin. "Ha valaki komolyan elhiszi, hogy ő okvetlen jobb és erkölcsösebb ember, mint ez a kissrác az vagy szörnyen buta, vagy elviselhetetlenül képmutató. ." én mégis elhiszem magamról és az itt kommentezők nagyrészéről, ugyanis mi nem szúrunk,ölünk, rablolunk gátlástalanul. ha a kommented bizonyos része tükröz is némi normalitást, a fenti gondolatsorod nem vall egyébre mint közönséges..LÁÁÁRIFÁÁÁRI.

Muad'Dib 2008.01.13. 15:25:32

Roquentin 2008.01.13. 15:14:38
Ezt meséld el annak a gyereknek az anyjának ,akit megszúrt. Sőt utána menj el ahhoz az anyához, akinek a fiát a tetves cigány osztálytársa meg haverjai agyonvertek és mondd el neki, hogy semmivel nem jobb ember ő, mint aki agyonverte a fiát ,mert rendes srác az amúgy. Kívánom, hogy a családod összes tagját megkéseljék a cigányok aztán utána undorodhass itt a reakciókon...

KopaszMercis 2008.01.13. 15:25:46

peca1000: en meg bevezetnem a naponta kartorest az olyan gyerekeknek, akiknek olyan hulyek a szulei, mint te.
Legalabb mire felnonek nem lesz mukodo kezuk amivel majd elmennek ikszelni az okos nepszavazasokra meg valasztasokra.
idiota..

Braks 2008.01.13. 15:25:53

Mellesleg ajánlom mindenki figyelmébe a "Ha ölni kell" című filmet, Matthew McConaughey, Sandra Bullock, Samuel L. Jackson, Kevin Spacey, Donald Sutherland, Kiefer Sutherland főszereplésével.
A Time to Kill, az angol cím. Mindenki nézze meg, aki írt ide a blogra!

Pyra · http://www.youtube.com/eddievantotem 2008.01.13. 15:27:42

Braks: láttam... az egy jó film! mellé kötelező darab: American Histori-X

KopaszMercis 2008.01.13. 15:28:27

"az a közösség, amelyik eltűri, hogy így a fejére nőjön egy másik, idegen, betolakodó, az eredeti közösség eszméit nem valló csoport, az el fog pusztulni."
akkor talan ideje lenne eszre venni, hogy nem a kormanyzati negyeddel meg az osszevert "szabadsagharcosokkal" meg a vizitdijjal es a nepszavazassal meg a hiszterikaval kellene foglalkozni.
Ki lesz az elso aki rajon?

KopaszMercis 2008.01.13. 15:30:01

pyra:
nochdazu Amerinca History X
:)
de majdnem

atitata · http://egysegedmunkasemlekei.blog.hu/ 2008.01.13. 15:32:36

Bocsánatot kérek, ha a videó linkje már be volt szúrva valahová az oldalon. Nem olvasom végig a hozzászólásokat, mert rengeteg, és lusta vagyok:)))
Ha esetleg még valaki nem látta volna az illető tündéri kisfiúcska sanyarú sorsát, annak tessék:
index.hu/img/assets/video/playerb.swf?file=/bulvar/120cmeroszak

Ha már volt itt a link, akkor bocs:))

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 15:32:56

jó, megnézem. továbbra is ajánlom az Isten városát.

amúgy pénzt, felvétei pontokat és egyebeket kizárólag faji alapon osztogatni, csak azért, mert valaki cigány, nem rasszista dolog?

KopaszMercis 2008.01.13. 15:33:25

Muadidi:
mi ez a kozepkori gondolkodas? majd ha a te anyad megdoglik akkor majd igy latod majd...
uram jezus, mikor neztel utoljara naptarra?

Az alapveto problema, hogy a hozzad hasonlok UGYAN OLYAN kaliberu fergek, legalabb annyit artanak hazanak, es az orszagnak, mint a hulye ciganygyerek. Raadasul meg eszed is kb annyi, az indulataid sem kulonboznek, csak hat annyira nem vagy vakmero (vagy vak), mint o.. ebben egy kicsit rosszab.
De felepiteseben ugyan olyan tumor vagy te a nemzet testen ezzel a kozepkori babonas szemet szemert dogoljon meg a csaladod es szurkaljanak agyon a ciganyok hozzaallasoddal mint a szurkalo ciganyok.
Ja, es ugyan olyan rasszista vagy mint a ciganyok akiket utalsz.
De ez mar egy ilyen bizonyitvanynal szinte mindegy.

KopaszMercis 2008.01.13. 15:34:22

Buko:
de igen.. valaki itt kurva okosan megmondta, hogy eroszakot csak eroszakkal lehet lekuzdeni
rasszizmust ezexerint csak rasszizmussal nem?

Mixer 2008.01.13. 15:35:39

Alfonso, Te kis mindentudó.

Nem lehet, és kész, jöhetsz nekem Olaszországgal, Kínával, Svédországgal, de a jó nénikéddel is

Magyarországon ez van:

2007. évi I. törvény
42. § (1) Az idegenrendészeti kiutasítás nem rendelhető el azzal az EGT-állampolgárral, illetve azzal a családtaggal szemben, aki

a) több mint tíz éve jogszerűen tartózkodik a Magyar Köztársaság területén, vagy

b) kiskorú, kivéve, ha a kiutasítás a kiskorú érdekében történik.

(2) A kiutasításról az e törvény szerinti adatkezelő szervet értesíteni kell.

s 2008.01.13. 15:37:09

"Korábban a rendőrség a csütörtöki szurkálással kapcsolatban azt közölte: akár egy újabb késelés esetén sem tehetnek mást, minthogy újra elengedik a 12 éves román gyereket." - valaki nem érti a feladatát! Valaki nem érti, hogy mit is jelent az Európai unió! Jó lenne, ha megtanulná, vagy lemondana és a helyét olyannak adná át, aki érti. Ez a viselkedés, magyarázkodás felháboritó! Úgy látszik, a Brüsszelben tanuló felelős emberkék nem ismerik vagy a nyelvet, vagy a jogot! Ideje lenne megtanulni! De ugyanez vonatkozik a törvénykezőkre is! Az Európai Unió minden tagország jogi eljárásait tiszteletben tartja, a saját belső biztonságáért minden állam önállóan felel. Az Európai Uniós jogszabály csak akkor magasabb egy adott állam jogszabályánál, ha az a jogszabály hiányzik, vagy Európai Uniós érdekeket sért. Jól is néznénk ki, ha mindenki úgy rabolhatna, fosztogathatna, késelhetne, mint nálunk! Tessék már megkérdezni, hogy Ausztria hogyan csinálja? Nincs olyan messze! Tessék már beszámoltatni a kedves EU-s képviselőket, hogy mi is a feladat???? Ha, hiányzik a vonazkozó rendszabály, tessék kérem a Parlamentnek benyujtani és az Országgyűlésnek elfogadni. Addig pedig alkalmazni a Kormányrendelet intézményét. Mindenre van megoldás, csak keresni kell. Milyen érdekes? A részeges száguldozók ellen tudtak Kormányrendeletet késziteni? Nagyon helyes! Ugye, csak akarni kell? Az Unióban sem lehet büntetlenül száguldozni! Vagy lehet? Ugye, hogy nem! Úgy kikap a sorból az osztrák, a német, a francia, a brüsszeli rendőr, hogy az illetőnek a szaga sem marad a forgalomban! A cikkben alkalmazott ál-érvlés okán, a gyerek, minden következmény nélkül autóba ülhetne, vagy fegyverhez juthatna és gyilkolászhatna össze-vissza. Mi meg szűkölnénk, hogy hát ilyen, meg olyan az Unió! Amig nagykorú nem lesz, addig nyugodtan folytathatja, ha kedve tartja! Egy frászt! Érvényes jogszabály van a személyes biztonságról! Ezért van a Rendőrség, a Biróság, az Ügyészség! Ha csiszolni kell rajta, mert eddig nem tették, mert hülyeségekkel voltak elfoglalva, például okt. 23-án boldog-boldogtalant verték az utcán, akkor tessék a joghézagra kormányrendeletet hozni és utána törvényt kodolgozni! Mi az, hogy a főváros egyik legforgalmasabb pontján nincs eleve rendőr járőr? Hát, hol van? Mi az, hogy a Blahát bűnözők vették birtokba?! Vagy tilos Magyarországon rendőri intézkedéseket tenni a Blahán????? Még csak nem is értem!!!!! Igy működik a demokrácia, igy működik az Unió?! Mi az, hogy valaki egy Intézetből csak úgy megszökik??? Mi az? Átjáróház? Nincs őr a kapuban????Vagy nincs kulcs az zárban??? Vagy az ajtót nem lehet becsukni? Nincs rajta kilincs, amit egy 12 éves gyerek ne tudna kinyitni? Mi az, hogy kisétál????? Nincs orvosi és rendőri ellenőrzés? Nagy bajok vannak!!! Tessék végre gondolkodni.++++

Tisztelettel:
sb

Pyra · http://www.youtube.com/eddievantotem 2008.01.13. 15:37:30

Bukowsky:

jópár éve volt egy antropológus élettársam, akivel elég mélyen kiveséztük ezt a témát, mint: társadalmi normák és deviancia...

én ismerek tisztességes embereket mindkét oldalról (cigányság vs. magyarság) és sajnos gazembereket is!

a mi viselkedésünk-reakcióink is "furcsának hatnak" egy más kultúrájú népcsoport szemében...

egyedül az egészséges tolerancia és az egyén asszimilálódása az ami megoldásra vezethet

Ami problémás: 1 cigány tök normálisan viselkedik a mi környezetünkben. 2-3 cigány kezelhetően viselkedik... Még rájuk lehet szólni, hogy zavaró amit csinálnak. Az esetek igen kis százalékában találkoztam agresszióval ilyen esetben!

Viszont a bűvös 3-as felett már a saját kultúrájuk/értékrendjük szerint viselkednek...
Beindul a csürhe mentalítás...
Mottó: Beszólsz, véged!

KopaszMercis 2008.01.13. 15:38:51

mondjuk a b) valtozatot igenybe lehetne venni...
MOST JOHETNENEK ELO A NAZIK.
Tessek felvonulni horogkereszttel meg arpadsavval es kovetelni, hogy marc 1-ig toloncoljak ki, kulonben megolik.
Ekkore az o erdekeben a kiskorut ki lehetne toloncolni.. arra hivatkozva hogy a sok borfeju kinyirja.
Na... tessek. Jogallam itt a lehetoseg. Fogtok elni vele? Ugyan mar.. inkabb a hiszti meg a "gyujcsany takajogy"
idiotak.

hoel 2008.01.13. 15:39:05

Legalább már nincs kint a főoldalon a blog, ez is valami!

De: miért nem teszi ki az ndex cimoldalra a legalább ennyire érdekes témát: hogy 2 szinmagyar középiskolás összeveszett és az egyik puff, megölte a másikat. Az egyik 17 éves volt, a másik 18. Mert ennél nincs egy népcsoport, aki ellen uszítani lehet? Sztem ez utóbbi sokkal tragikusabb történet mint az mp 3 ért szúró analfabéta kölyöké. És: egyik sem volt cigány!!!!!! Kurva érdekes, mi?

belső elhárítás · http://nincskegyelem.blog.hu 2008.01.13. 15:45:50

Eddig csak Bobby Newmark jelentkezett lövésznek a 12 éves romániai késelős cigánygyerekre leadott sortűzhöz .
(Jut eszünke: Bobby, emberállatot is öltél már?)
Egy ember kevés lesz, uraim, kevés lesz. Azt hittük, elszántabbak itt egyesek. Hát senkinek sem kell "A Hazáért 12 éves romániai késelős cigánygyereket ölt" emlékérem?

Mixer 2008.01.13. 15:46:04

Hoel:

színmagyar?????

A 17 éves kis középiskolás is roma volt.

D.mark 2008.01.13. 15:48:07

kopaszmercis: azért a te reakciód és hozzászolásod is minősít téged, és bizony hagy némi kívánnivalót maga után a modorod. van egy bizonyos határ mikor sem a "szép szó" sem a törvényes keretek nem biztosítják az embereknek a jogát ahhoz, hogy emberi körülményeket és közeget teremtsenek maguk és környeztük számára. néhány kommentező, akinek hozzászólása esetleg sérti a füled nem feltétlenül szó szerint érti amit ír, és mond, így próbáld egy más oldalról megközelíteni. a dolgok helyes mederbe történő terelése nem mindig megoldható úgymond tulzottan méltányos módon..ahogy Goethe is mondta volt "a durva zsákot nem varrják selyemmel"..pedig ugye aban a korban még nem ez volt a helyzet..

Muad'Dib 2008.01.13. 15:48:25

hoel 2008.01.13. 15:39:05
A színmagyart a Kozák Rajmond nevű cigányra érted, aki agyonverte az osztálytársát két másik haverjával?
Most akkor ugye mindenkitől elnézést fogsz kérni a hazudozásodért?!
Persze ez felétek nem szokás.. TGM sem állt ki amikor kiderült, hogy a cigók egymást késelték meg és sehol nem volt egy fia náci sem...

Mixer 2008.01.13. 15:49:55

Muad'Dib-teljesen igazad van

FEHÉR ER(n)Ő 2008.01.13. 15:50:34

Velem született tulajdonság. Szeretem a rendet,a végső megoldásig. Az itt élő többségi társadalom elfogadott szisztémái szerint. És most tegyük fel a kérdést: Mit érdemel előéletét figyelembe véve az a bűnös (ez ugye nem kérdés) aki 2008-ban a Blahán ilyen rendetlenül viselkedett? :) Még az esélyt is kizárni az ismétlésre!

KopaszMercis 2008.01.13. 15:50:57

sb
"Vagy tilos Magyarországon rendőri intézkedéseket tenni a Blahán????? "
Nem tilos csak hat abban a pillanatban hogy lep a rendorseg rogton ott a kuruninfo veled az elen, hogy a "bvutalis vendovseg meg a kiskovuakat is bantalmazzza hat meg a szabaccsaghavcosokat okt 23ikan"
ugy hogy ovatosak es kesztyuskezzel bannak mindnekivel (pl a 23.-i csicskakkal.. egy sem doglott meg, egy sem lett nyomorek.. eppenseggel egyet sikerult megvakitani, de hat ez annyira lajtos eredmeny, hogy inkabb jobb ezzel nem dicsekedni). Ez van. Kihereli a politika rendorseget.


hoel:
es a ket kurva akik plazabamenes miatt kinyirtak a taxisofort? arrol sem hallani sokat :)

Muad'Dib 2008.01.13. 15:51:06

belső elhárítás · nincskegyelem.blog.hu 2008.01.13. 15:45:50
Semmi baj haver. Te is kaphatsz emlékérmet, majd amikor véletlenül jobban szúr és megöl valakit. Te megkaphatod az : én mondtam el az anyának miért szurták le a fiát, mert én nagyon nagy liberális demokrata vagyok érmet...

Pyra · http://www.youtube.com/eddievantotem 2008.01.13. 15:51:50

hoel: te kicsit szupersarkítottra vetted a figurát!

a most felnövő generációval lesznek problémák!
mégpedíg nem kicsik!

sajnos a lányom is közéjük tartozik, ezért azon töröm a fejem, hogy mit tehetnék ellene...

Sajnos az idióta és kegyetlen rajzfilmekből (pl. tom&jerry!), a video/számítógépesjátékokból, a filmekből kisugárzott tömény erőszak kezdi kifejteni a társadalom formáló hatását!

Mi még mentesültünk ez alól, volt egy kiszámítható, relatíve feszültségmentes szabályozott gazdasági rendszer amiben felnőttünk (volt egy tól -ig, ami önmagában nézve egy korlát, de mégis elérhető volt becsületes úton), amiben létezett az ifjúságpolitika és a népművelés fogalma, ez áthatotta minden szinten a nevelést ! Volt egy úgynevezett stabil mondhatni egységes közerkölcs...

Ez a rendszerváltást követően fokozatosan eltűnt és mára teljesen megszűnt.

Ma már mindenki a túlélésre játszik!

Vlad 2008.01.13. 15:53:01

Eddig sose szóltam hozzá bloghoz de ennek a "hírnek" már nem tudtam ellenállni.

Van itt sok igazság szilánk.

Nem azt mondom hogy nem kell beszélni róla, de a
dolog nagy része csak szájtépés.

néhány tény szerintem:

ez az elkülönítés meg a változatai képletesen már megvalósult nevén nevezve Budapest VIII. kerület csakhát élnek ott normális emberek is nemcsak azok akik mások "értékcsökkentésével" élik túl a hétköznapokat.

Lehet itt intelektüelkedni de már más is megfogalmazta a hozzászólásában, hogy az emberek nagy része nem képes magasztos eszméket követve élni. Ez önhitegetés.
A másik addig mindenki csak felháborodik az ilyesmin amíg nem vele történik és addig nem fog se gyűjtést szervezni se fáklyákkal kimenni az utcára igazságot szolgáltatni.

Meg az emberek nagy része azt hiszi, hogy azt jelenti civilizáltnak lenni hogy minden témában Ghandit meghazudtoló humanizmussal és pacifizmussal alkot véleményt minden felmerülő botrányos témában.
Éppen ezért nem is értem miért tartózkodnak annyira a radikális megoldásoktól hiszen mégcsak elvben sem lenne közük hozzá sőt még tudomást sem vennének róla hiszen ők ebben nem hisznek, ugyanúgy elfordítanák a fejüket amíg nem a közvetlen közelükben fordul elő a dolog.

Még mindig a középkorban élünk csak mostmár nem gyertyával világítunk hanem van lámpa lovaskocsi helyett pedig luxusautó használt autó stb. Ugyanúgy egy kis réteg kezében koncentrálódik a vagyon az emberek 80% a pedig halálra dolgozza magát gazdagítva a hőn áhított gazdagabb réteget és azelőtt elpatkol hogy nyugdíjba mehetne. Itt nem a becsületesen dolgozó embereket sértegetem még mielőtt kiforgatnák a szavaimat. A tények azt mutatják hogy a világban tömérdek mennyiségű pénz van mégis jelen van a nyomor és a bűnözés +a velejárói.

Magyarország és a Közel kelet között pedig annyi a különbség hogy itt nincsen sivatag és nincs minden második embernek lőfegyvere. Nagy vonalakban.

Az IDEIGLENES megoldás- talán ha lenne rá valakinek mersze -a Statárium.

A tényleges megoldás pedig már talán el is hangzott valahol lejjebb.... Mindenki védje meg magát ahogy tudja. Ebben ott lehetne hiba ha elképzeljük a helyzetet miszerint vegyünk 15 évtől idősebb egyént aki szembetalálja vele magát az aluljáróban aki jár arra tisztában vele milyen arcok tarkítják a környezetet általában. Namármost alapból zaj van lent. Ha valaki megpróbálja megvédeni magát és lendületből tüdőn rúgja amiben még nem is lenne semmi túl kapás vajon hogy venné le az esetet a környezet.?! Szerintem így : XY hirtelen felindulásból ok nélkül minden bizonnyal rasszista érzésektől vezérelve mellberúgott egy hánytatott sorsú szegény 1m 20 mély kisgyereket aki biztos csak egy 20ast akart kérni zsemlére.... a lehetséges folytatásokat mindenki el tudja képzelni.....ennyit erről...........
Bármilyen szomorú is tudat alatt a magyar ember legnagyobb ellensége egy másik magyar ember

Öreg emberi hiba mástól várni a védelmet.
Önmagában csak nem akarhat csalódni senki.


Vannak erős túlzások a hozzászólásomban, de elgondolkodtam a többi hozzászóláson mielőtt ezt ide mertem vetni.

KopaszMercis 2008.01.13. 15:54:57

te mixer: nem sikerult lenyeld dual didi osszes gecijet, ott csillog meg egy kis folt az alladon, torold mar le :P
na ... megegyszer
battai rem?
mondjatok utanam... nem cigany hanem magyar. :)
Hulyek vagytok. A csicskakat kiirtani szarmazasra valo tekintet nelkul.

Amugy muadid: ezt a hazugsagert nem kerunk elnezest toletek tanultak am TGM-ek.. nem voltak elegge rafkosak, hogy maguktol rajojjenek, hogy ezt igy is lehet.
Hiaba.. a rutin :)

Átlátó 2008.01.13. 15:56:42

S! Szép volt!

Muad'Dib 2008.01.13. 15:58:06

KopaszMercis 2008.01.13. 15:54:57
Az a szép bennetek, hogy olyan jól tudtok ferdíteni. Ha valaki azt mondja, hogy a cigányok 60%-a bűnöző, akkor jön rögtön, hogy de a fehérek között is van bűnöző. Ha azt mondja valaki ,hogy hazudtok b+, akkor jön az, hogy más is hazudott már. Jó kis marxista retorika ,igaz e? Nehéz levetkőzni...

VladisLav 2008.01.13. 15:59:58

Eddig sose szóltam hozzá bloghoz de ennek a "hírnek" már nem tudtam ellenállni.

Van itt sok igazság szilánk.

Nem azt mondom hogy nem kell beszélni róla, de a
dolog nagy része csak szájtépés.

néhány tény szerintem:

ez az elkülönítés meg a változatai képletesen már megvalósult nevén nevezve Budapest VIII. kerület csakhát élnek ott normális emberek is nemcsak azok akik mások "értékcsökkentésével" élik túl a hétköznapokat.

Lehet itt intelektüelkedni de már más is megfogalmazta a hozzászólásában, hogy az emberek nagy része nem képes magasztos eszméket követve élni. Ez önhitegetés.
A másik addig mindenki csak felháborodik az ilyesmin amíg nem vele történik és addig nem fog se gyűjtést szervezni se fáklyákkal kimenni az utcára igazságot szolgáltatni.

Meg az emberek nagy része azt hiszi, hogy azt jelenti civilizáltnak lenni hogy minden témában Ghandit meghazudtoló humanizmussal és pacifizmussal alkot véleményt minden felmerülő botrányos témában.
Éppen ezért nem is értem miért tartózkodnak annyira a radikális megoldásoktól hiszen mégcsak elvben sem lenne közük hozzá sőt még tudomást sem vennének róla hiszen ők ebben nem hisznek, ugyanúgy elfordítanák a fejüket amíg nem a közvetlen közelükben fordul elő a dolog.

Még mindig a középkorban élünk csak mostmár nem gyertyával világítunk hanem van lámpa lovaskocsi helyett pedig luxusautó használt autó stb. Ugyanúgy egy kis réteg kezében koncentrálódik a vagyon az emberek 80% a pedig halálra dolgozza magát gazdagítva a hőn áhított gazdagabb réteget és azelőtt elpatkol hogy nyugdíjba mehetne. Itt nem a becsületesen dolgozó embereket sértegetem még mielőtt kiforgatnák a szavaimat. A tények azt mutatják hogy a világban tömérdek mennyiségű pénz van mégis jelen van a nyomor és a bűnözés +a velejárói.

Magyarország és a Közel kelet között pedig annyi a különbség hogy itt nincsen sivatag és nincs minden második embernek lőfegyvere. Nagy vonalakban.

Az IDEIGLENES megoldás- talán ha lenne rá valakinek mersze -a Statárium.

A tényleges megoldás pedig már talán el is hangzott valahol lejjebb.... Mindenki védje meg magát ahogy tudja. Ebben ott lehetne hiba ha elképzeljük a helyzetet miszerint vegyünk 15 évtől idősebb egyént aki szembetalálja vele magát az aluljáróban aki jár arra tisztában vele milyen arcok tarkítják a környezetet általában. Namármost alapból zaj van lent. Ha valaki megpróbálja megvédeni magát és lendületből tüdőn rúgja amiben még nem is lenne semmi túl kapás vajon hogy venné le az esetet a környezet.?! Szerintem így : XY hirtelen felindulásból ok nélkül minden bizonnyal rasszista érzésektől vezérelve mellberúgott egy hánytatott sorsú szegény 1m 20 mély kisgyereket aki biztos csak egy 20ast akart kérni zsemlére.... a lehetséges folytatásokat mindenki el tudja képzelni.....ennyit erről...........

És Lec Gó amerika várjuk együtt az első több 100 áldozatot követelő Magyarországi bandaháborút.....

Öreg emberi hiba mástól várni a védelmet.
Önmagában csak nem akarhat csalódni senki.


Vannak erős túlzások a hozzászólásomban, de elgondolkodtam a többi hozzászóláson mielőtt ezt ide mertem vetni.

Braks 2008.01.13. 16:01:10

De valaki mondja már meg nekem hogy miért nem lehet simán visszaküldeni Romániába? Ha egyszer odavaló, akkor? Nem értem, valaki magyarázza el.

Roquentin 2008.01.13. 16:01:48

Tévedsz, Muad'Dib,

TGM elnézést kért, miután kiderült, hogy a kérdéses késelésnek nem volt rasszista indítéka.

Viszont itt még valóban egyikőtöktől sem hallottam, hogy legalábbis elhamarkodottnak tartanátok az a véleményt, miszerint egy 12 éves gyereknek feltétlenül össze kéne törni a csontjait.

Különben, KopaszMercis, ha valamelyik hozzászólásodat jól értelmezem, akkor az (egyetemi felvételinél való) pozitív diszkrimináció ellenében szólsz - és evvel is egyet tudok érteni veled. De akkor - ahogy talán te is írod - ne részesítsék előnyben (hallgatólagosan sem) a fehér középosztály gyermekeit sem.

Igen, nem kell mindenkinek egyetemet végeznie - nem mindenkinek szükséges ez, talán nem is mindenki alkalmas erre. Ez bizony akkor is így van, ha épp az én pici, szép, és természetesen nagyon okos gyerekemről van szó.

Mixer 2008.01.13. 16:04:20

KopaszMercis

mivel feltételezéseim szerint a szemedben nem csillog az értelem szikrája, ezért lassan mondom:

I G E N, M A G Y A R O R S Z Á G O N N E M M I N D E N B Ű N E L K Ö V E T Ő R O M A S Z Á R M A Z Á S Ú.

Az említett 2 esetben azok.

Egyébként a csicskákat kiírtani szöveg szerintem RÁD is vonatkozhat.

Muad'Dib 2008.01.13. 16:06:07

Roquentin 2008.01.13. 16:01:48
Tudod a liberális értelmiség minden hibája kiütközik rajtad. Én tök elhiszem, hogy jót akarsz, meg bánnt, hogy ilyeneket írunk. DE
Tudomásul kéne vennetek, hogy nem mindenkin lehet segíteni. Hiába csinálsz te akármilyen felzárkóztató programot, ha valaki velejéig romlott ,beteg állat, akkor nem fog megváltozni, hiába akarsz neki jót. És az ilyeneket vagy egy életre elzárod, vagy agyonütöd... Lehet, hogy ez kegyetlenül hangzik neked, de mást még nem sikerült kitalálni...

Pyra · http://www.youtube.com/eddievantotem 2008.01.13. 16:07:09

Egerem! (Muad'Dib)

azt szokták miondani más szemében a szálkát?
magadéban a gerendát se?

úgy hiteles és korrekt , ha az ember érvel pro és kontra egy adott szituációban!

necsak a cigány bűnöst büntessék meg! a többséghez tartozó "magyart" is!

hiszen mindkettő vétett az EGÉSZ TÁRSADALOM ÉRDEKÉBEN/VÉDELMÉBEN hozott törvények értelmében...

de mostmár tényleg történjék valami!
Rendnek kell lenni, hát rendet kell tenni!

UFF! 2008.01.13. 16:07:36

Te Kopasz Mercis! Te itt egyre - másra jelzőkkel illetsz és minősítesz. Nincsenek máshol sikereid? Egy mentolos szájöblítés jót tenne.

Roquentin 2008.01.13. 16:10:44

Kedves Muad'Dib,

valóban nem érzem igaznak, hogy ha valakinek elfogadhatatlannak találom a gondolkodását, akkor azt csak bezárni vagy agyonütni lehetne.

Pl. én a te hozzáállásoddal sem tudok azonosulni, mégsem szívesen tennék olyasmit veled, amit te javasolsz. Meg ha így lenne, akkor vitatkozni is teljesen felesleges volna egy kérdésről - akár egy ilyen fórumon is.

Pyra · http://www.youtube.com/eddievantotem 2008.01.13. 16:15:22

Egyre inkább érezhető a felnövő generáció tv-n nevelkedett agymosott gondolkodásmódja...

Vedd el! Szerezd meg! Légy a Legjobb! ...alegszebb, legügyesebb, leg-legebb...

Ez még a '80-as évek elején indult az USÁ -ban.
Ott is komoly problémák lettek belőle...

A Bakter 2008.01.13. 16:17:25

Kopasz Mercis! Figyelve az érvelésedet CSAK VÉLEMÉNYEM,hogy elfáradtál,feküdj le. Ha akarsz fürgyé is.

D.mark 2008.01.13. 16:18:53

roquentin:
helyes a meglátásod. többek közt én sem tartom helyesnek a másként gondolkozók bezárását ugyanis az egy demokratikus intézmény.
ebben az esetben azonban másról van szó ami nem éppen ezen keretek közé sorolható. Rablás, Súlyos Testi Sértés..tudod ez nem tartozik a másként gondolkodáshoz, sokkal inkább egy extrém deviáns viselkedés ami más eszközök alkalmazását ígyényli többek közt a te, és más biztonsága érdekében.

belső elhárítás · http://nincskegyelem.blog.hu 2008.01.13. 16:21:25

Muad -Dib: megölnéd tenkezeddel, vagy nem?

Muad'Dib 2008.01.13. 16:23:50

Roquentin 2008.01.13. 16:10:44
De én nem veszélyeztetem a testi épségedet, nem akarok embereket leszúrni az utcán...
Igazából az érdelkelne, hogy szerinted hol van az a határ amíg lehet próbálkozni jobbá tenni valakit?
Mondjuk beszélgetünk vele ,iskolába járatjuk. Két év múlva leszúr valakit.. Akkor megint beszélgetünk vele, elmondjuk, hogy ejnye-bejnye. Kiengedjük, megint ledöf valakit. Te hogy érzed mennyi az a halálosáldozat amikor már azt lehet mondani mégsem lesz ebből jógyerek? Hány embernek kell addig meghalni?

Pyra 2008.01.13. 16:07:09
Teljesen ok. A bűnös fehért, zsidót ,cigányt, kínait ,magyart ugyanúgy kell kezelni. Sajnos most nem ugyanúgy kezelik. Ha valaki cigány az rögtön enyhítő körülmény...

Muad'Dib 2008.01.13. 16:27:42

belső elhárítás · nincskegyelem.blog.hu 2008.01.13. 16:21:25
Nem vagyok egy gyilkos alkat,de ha nagyon muszáj lenne igen. Ha megtámadná egy családtagom simán kitépném a szívét...
De marhára sántít amit kérdezel. Ugye attól ,hogy valaki nem vegetáriánus, még nem biztos, hogy vágóhídon dolgozik.. Nem mindenki hóhér ,aki pl. támogatja a halálbüntetést...

whitepride 2008.01.13. 16:30:45

Képtelen vagyok megérteni hogy egyes emberek még mindig nem képesek felfogni mi történik itt, és védik a "szegény ártatlant"! :(

Pyra · http://www.youtube.com/eddievantotem 2008.01.13. 16:33:27

Roquentin:

nem a gondolkodás ami elfogadhatatlan!

Gondolatbűn?

hálaisten még nem tartunk Orwell: 1984 víziójánál...

bár ami késik, ugye nem múlik! picit paranoiás vagyok, de...

a cselekedet a probléma és a közösség reakciója!
ha mindenki elfordítja a fejét egy ilyen esetben, akkor a szó szoros értelmében véve: LEGITIMMÉ TESZI!

ebből az következik előbb-utóbb, hogy beépül majd a társadalmi normákba, jól, olyannyira, hogy természetesnek vesszük: bűntetlenül megcselekedhetőek!

KopaszMercis 2008.01.13. 16:36:54

muadidi:
az a baj velunk, hogy mi nem annyira egyszeruen latjuk a dolgot, hogy
"ciganyok 60%-a bunozo" -> "maglyara veluk"
hanem
mi feltesszuk a miert? kerdest.. es a tolrenciaval meg a ti toketlen es vicces intoleranciatokat is elviseljuk.
tudom neked ez rendszer idegen, hogy gondolkodni.. te kapod felulrol az utasitast, es minden ugy van.
Alapvetoen mas szemlelet ez, amikor felelosseggel tartozol onmagad irant, es ez neked nem megy.. inkabb idehanyod mas szarat nagy buszken.
grat.

UFF: corsodylt hasznalok.. az megfelel?

muadidi: az ilyen szajhuszarok egy csirket nem lennenek kepesek megolni plane embert "jajj igy meg ugy kitepem a szivet.. majd en megmutatom"
olyan nagy szerencse, hogy soha egyik ilyen bator legeny nem volt soha az ilyen esemenyek kornyeken, ahol ha lett volna amugy o biztos majd kiosztja a nagy igazsagot es felkezevel ledzsudoz mindenkit...
szanalmas.

whitepride 2008.01.13. 16:41:24

KopaszMercis:

"cigányok 60%-a bunozo" -> ti felteszik a kérdést miért?

Azért mert egy lusta, buta nép akik semmire nem képesek csak a segélyekért sirni, meg hogy milyen szemét a magyar hogy nem ad nekik pénzt... de a munka az gecire büdös... még egy szaros kinti budiért is könyörögni kell nekik hogy a többi ember ne kapjon hepatitist miattuk... tessék ez nem lehet közveszély okozás? FERTŐŐŐŐ!

KopaszMercis 2008.01.13. 16:44:15

whitepride:
a munka mindnekinek budos...
inkabb sirnak, hogy a keves fizetesrol a gyurcsany meg a kormanyzati negyed tehet.
Dolgozni mar nem akar senki csak nyafogni...

Ezek utan a magyar milyen nep?
En nem vagyok hajlando elfogadni, hogy emiatt barki is kijelentse, hogy a magyarok ilyenek meg olyanok. Akkor sem ha reszben igaz.

Muad'Dib 2008.01.13. 16:45:41

KopaszMercis 2008.01.13. 16:36:54
A szánalmas az, hogy szerintetek mindig az az áldozat, aki szúrt nem az akit megszúrtak...
De téged is megkérdezlek? Hány embert kellene megölnie, hogy azt mondd nem okés a kölök?
Egyébként meg láthatóan write only módban vagy, mert el nem olvasod amiket írok...
És a szokásos marxista hozzáállásod, amivel megint terelsz és fikázol ahelyett, hogy válaszolnál egy egyszerű kérdésre...

whitepride 2008.01.13. 16:48:48

KopaszMercis:

Most megin a politika van?

Tudod nekem van olyan ismerősöm aki elég durván manageri fizetést kap (900 ezer huf/hó), de ezért a munkáért kőkeményen megdolgozott, tanult, stb... durván a fizetés 50% át elviszi az adó... nah ezért azért kicsit utlzás a kormány részéről...
De most nem a politikáról van szó!

Amúgy elég sok ember van akinek nem büdös a munka, de mind1... mostmár látom Te is az az ember vagy aki reggeltől-estig sir milyen rossz neki! Inkább porbálj meg valamit alkotni!

Levi 2008.01.13. 16:51:07

Az ilyennek egyszerűen le kell vágni az egyik kezét, azt majd meggondolja, hogy a másikkal mihez kezd, lop vagy dolgozik....... Felháborító, hogy az olaszok ki tudják toloncolni egyik napról a másikra, minekünk meg el kell viselni az ilyen férgeket, tök mindegy hány éves, bűnös és ez még csak a kezdet.....

KopaszMercis 2008.01.13. 16:52:49

muacici:
Tudod mi a szanalmas:
hogy leirom, hogy szerintem a kisdzsippot ki kellene csontozni, es levagni a kezeit.. erre te par sorral lejebb azzal takargatod a sajat - objektiv - baromsagodat, hogy probalod ram huzni, hogy en valami rétinigger vedo liberalis fasz vagyok.
Na most ki nem fog valaszolni a kerdesre kiscsillag
Ime a kerdes:
Ha szeritem aki szurkal aldozat, miert vagatnam le a ket kezfejet?
Egyszeru a valasz.. magyarazd el te nagyon hulye.
Marxszal meg mi a bajod? Nem vettek fol anno a kozgazra (vagyis Marx Karoly egyetemre?) hiaba voltal rendes partkatona, es most igy piszkalod szegenyt?

Na valaszlolj: ha szerintem aldozat miert vagatnam le a kezet?
Vagy te is levagatnad minden aldozat kezet - ezert hiszed, hogy szerintem kiscigo az aldozat?

Pyra · http://www.youtube.com/eddievantotem 2008.01.13. 16:53:15

whitepride:

csak egy részük ilyen!
nem mind! de nagyon hangosak...

Egy nagyon jóbarátom pont a dzsumbuj közepén, a Teleki téren lakik. Rá tényleg azt lehet mondani: őshonos nyóckerületi...

Félig cigány...

Tehát benne is ott a vér...
DE!
Tanult ember, aki keményen dolgozik, becsülettel él! Mert otthon ezt látta, ezt tanították neki, ezt nevelték belé, hogy ez így helyes!

És én tűzbe mennék érte, akár!

Nem az határozza meg azt, hogy ki vagy, hogy minek születtél!

KopaszMercis 2008.01.13. 16:56:15

whitepride: en nagysagrendileg annyit keresek (ha osszeveszed a bonuszaim meg juttatasaim), mint a menedzser haverod, ugy hogy kozben mellette meg nappalis egyetemre is jarok.. nekem sem a munka sem a tanulas nem budos. Sot nekem nem is rossz.. kifejezetten jo. Nem is sirok. Szemben azzal a napi 10-15 emberrel akik jonnek hozzank interjura es aztan nem jonnek dolgozni. Es keves koztuk a cigany... de akad. Es rohogni fogsz, mert az a cigany aki eljon es felajanlunk neki ugynoki munkat altalaban elfogadja.. szemben a nem ciganyok 90% elmegy a gecibe.
Ez hogy van?

Muad'Dib 2008.01.13. 16:57:01

KopaszMercis 2008.01.13. 16:52:49
Az a jó, hogy te tulajképpen itt mindenkit fikázol.. .Hol ezt az embert, hol azt. Ha kell full egymásnak ellentmondó commentekkel. Más is leírta már neked, látjuk te vagy itt a megmondóember. A stílusod, pedig inkább vicces mint sértő. ROTFLMAO

whitepride 2008.01.13. 16:57:23

Pyra:

Ők a kivételek... és ha sikerül egész életében ezt tartania bünőzés nélkül, akkor respect és a magyar társadalom része!

de a többség nem ez!

ludman 2008.01.13. 16:58:39

Kopasz mercis te valóban sok sületlenséget összehordasz itt .egynémely kommenteddel cáfolod is a rákövetkezőt. ebben az esetben nem volt éppen ott olyan aki a te szóhasználatoddal élve "ledzsudozza" de hidd el sokan vannak azok akik megpróbálnak segíteni ha lehet,.és nem csak a szájuk jár

whitepride 2008.01.13. 17:00:11

Sajnos nem tudok neked hinni! :(

KopaszMercis 2008.01.13. 17:03:24

muacici:
es a kerdesre a valasz?
szoval te ilyen marxista vagy aki kikeruli a valasz adast...
tehat megegyszer:
"A szánalmas az, hogy szerintetek mindig az az áldozat, aki szúrt nem az akit megszúrtak... "
Ha serintem az az aldozat aki szurt, akkor miert vagatnam le a kezfejet?

Varjal az elobb ketszer leirtam nem valaszoltal ra.. ebben a postban inkabb 3x szerepel
Ha serintem az az aldozat aki szurt, akkor miert vagatnam le a kezfejet?
Ha serintem az az aldozat aki szurt, akkor miert vagatnam le a kezfejet?

Muad'Dib 2008.01.13. 16:45:41
"És a szokásos marxista hozzáállásod, amivel megint terelsz és fikázol ahelyett, hogy válaszolnál egy egyszerű kérdésre..."

Latom az elozo rendszerben nagyon eletkepes voltal.. =)

Tudod mi a kulonbseg kettonk kozott: hogy en azert taszitanam szakadekba amit tett, nem azert mert mashonnan jon... jah es en meg is akarom szuntetni az ilyet, nem pedig felhasznalni az akutalis politikai napirendemhez, mert engem zavar hogy ilyen kocsogokkel van tele az orszag, mint te meg ez a dizsppogeci, mert tul sokban nem kulonboztok.

Pyra · http://www.youtube.com/eddievantotem 2008.01.13. 17:03:39

whitepride:

sajnos csak kevés embernek adatik meg az, hogy olyan munkát végezzen, amiben igazán örömét leli és nem harcolja le a nap végére a mindennapos stressz, hogy alaktalan zombiként menjen haza...

ergo: ha közvélemény kutatnál a témában, bizony-bizony azt kapnád, hogy nem szerelemből, hanem muszájból dolgozik az emberiség többsége ebben a szépen, s jól kialakított fogyasztói társadalomban...
Ráadásul ezt úgy teszi, hogy folyamatosan level up van, azaz folyamatosan nehezedik a dolog!

Modern rabszolgasors...

ez egy primer függőségi viszony...

KopaszMercis 2008.01.13. 17:06:18

ludman:
micsoda veletlen, hogy meg soha egy ilyen eset kornyeken egy ilyen szajhos meg nem volt.
Keressel mar ket dolgot, ami ellent mond egymasnak..
leirtam, hogy legszivesebben levagnam a gyerek kezet.. DE realisan inkabb kellene egy olyan jogi kategoria, amivel korra es mindenre valo tekintet nelkul az ilyet fel lehet tartoztatni, vagy olyan helyre rakni a neveloket ahonnan maceras sajat labon meglepni (ahogyan teszik pl finnorszagban a sarkkoron tulra be az erdo kozepebe a minusz 30 fokba). Utana leirtam, hogy a hasonloan primitiv indulatos jobboldali allatok ugyanolyan fekelyek a nemzet testen, mint ez a kis roman geci lada.
Nem tudom ebben hol az ellentmondas... de kivancsian varom.

whitepride 2008.01.13. 17:07:54

Pyra:

Szép lakásba szeretnél hazamenni, azt szeretnéd hogy boldog legyen a családod, hogy megadhass nekik mindent és te is meg adj magadnak mindent amit szeretnél...???
Tanulás és munka még ha szar is, de éltessen az hogy amit szeretnél megkaphatod! Kis erőfeszítés kell csak...

whitepride 2008.01.13. 17:10:14

Sajnos te se vagy egy inteligens ember ha ilyeneket irsz... sajnállak :(

Pyra · http://www.youtube.com/eddievantotem 2008.01.13. 17:10:28

whitepride 2008.01.13. 16:57:23

én elítélem a prejudikációt...

miért ez a feltétel rendszer?

ha... HA?

basszus! már teljesítette!

a gépszíj bárkit elkaphat...
meg, lehet botlani, meglehet botlani...
kérdés: kézenállsz a kissertésen? ("Készen állsz a kísértésre?")
csak a "konzerveket kell levonni jól", ha hibázott az ember...

Majdnem minden a második esélyről szól...
DE NINCS HARMADIK!

KopaszMercis 2008.01.13. 17:10:39

whitepride:
volt olyan a gyori irodaba minden reggel MEZITLAB jart be a dzsippo stoppal. Aztan amikor 230-at keresett az elso honap utan, mar volt cipoje. Persze utana megunta es tovabb lepett, ahogyan kurva sokan teszik.
Az, hogy nem hiszed el szived joga. A valosag ez. Engem nem erdekel, hogy te elhiszed, hogy nekem 42-es a labam vagy sem. Attol meg az nem lesz 44-es vagy 40-es, viszont teged meg egy ici picit - jogosan - hulyenek nezlek, hogy nem hiszed el azt, ami VAN - TENY. En meg nem lattam nemcigany magyart stoppal mezitlab minden reggel 50 km-ert munkaba utazni. Ciganyt mar igen.
Itt a korulmenyek a fontosak, nem az, hogy milyen szarmazasunak szuletsz.
Es ez fuggetlen attol, hogy a ciganyok nagy resze bunozo es a bunozok tobbsege cigany.
Ket lehetoseg van: vagy megakarjuk a problemat oldani realisan.
Vagy ugatunk es hisztizunk es hagyjuk, hogy a fejunkre nojjon.
Mi ugatni es hisztizni fogunk.. ezt mar elore lehet latni.

whitepride 2008.01.13. 17:10:48

Ezt KopaszMercisnek üzentem...

KopaszMercis 2008.01.13. 17:13:33

te vájtprályd:
az intelligens asszem kettő db L :)
meg szerencse, hogy te dontod el, hogy ki az es ki nem =)

KopaszMercis 2008.01.13. 17:16:52

muacici
hol a valaszom, te marxista komcsi te:

Muad'Dib 2008.01.13. 16:45:41
"És a szokásos marxista hozzáállásod, amivel megint terelsz és fikázol ahelyett, hogy válaszolnál egy egyszerű kérdésre..."
Ha serintem az az aldozat aki szurt, akkor miert vagatnam le a kezfejet?

Szoval.. haho mi a valasz akerdesre?
Leleptel a gecibe kiscsillag..
Ugyanis ugy feltorolted magaddal a blog virtualis padlojat, hogy az aberraltabbaknak fel allt tole a fasza :)

whitepride 2008.01.13. 17:16:59

KopaszMercis:

Ha elveink nem is egyeznek politikailag, abban egyetértek hogy meg kell szüntetni a problémát!

Te azt mondod áldozat a srác... felelősök: szülők, háttér, életstilus.

Abban biztos egyetértünk hogy magyarországról való eltüntetése az egyetlen cél.
Nem kell lábtörés, kézötrés, kibelezés, karóbahúzás... egyszerűen kikéne toloncolni, csak ehhez kéne egy megfelelő törvény. De ha erre nem adnak lehetőséget (és nem akarják megoldani a problémát) akkor egyes emberek nem fogják tétlenül nézni hogy tovább garázdálkodjon és jön a rögtönitélés!

Viszont kérlek politikai hovatartozása miatt ne mocskolj senkit, és semmit!

Muad'Dib 2008.01.13. 17:18:50

KopaszMercis 2008.01.13. 17:13:33
Hát akkor bocs, ha azt írtad. Nem látom az összes kommentet. Én ilyeneket látok tőled:
"de az allapot adott, a problemat kellene megoldani. Ennek az az egyetlen modja, ha oktatassal kihuzzuk oket a gecibol."
Elégedett vagy?

whitepride 2008.01.13. 17:19:19

KopaszMercis:

jajj ne haragudj: Intelligens!
Remélem ezzel a kihagyott l-betűvel még kezdhetek valamit az életben!

(ezt megint egy felesleges kötekedés és beszólás volt részedről)

belső elhárítás · http://nincskegyelem.blog.hu 2008.01.13. 17:19:39

Muad'Dib: abban az esetben, ha csak akkor ölnéd meg sajátkezűleg ezt a 12 éves romániai késelős cigányfiút, ha nagyon muszáj lenne, vagy ha valamelyik szeretted lett volna az áldozat, nos, abban az esetben sajnos még mindig csak 1 emberes az a kivégzőosztag. Ilyen nehéz hidegvérű hóhérokat találni manapság? Hová tart ez az ország?
Látszólag nem tartozik ide: az abortuszt is ennyire határozottan támogatod? Vagy csak cigányok esetében?

Muad'Dib 2008.01.13. 17:23:58

belső elhárítás · nincskegyelem.blog.hu 2008.01.13. 17:19:39
Ne moss össze dolgokat. Egy magzat ritkán késel meg embereket az utcán. Vagy te másképp tudod?

Pyra · http://www.youtube.com/eddievantotem 2008.01.13. 17:24:04

whitepride 2008.01.13. 17:07:54

persze...
de ez az ember saját vállalása.
Megadni azt ami kell egy emberi élethez...
ezt önmagáért és a közvetlen környezetéért teszi.
viszont sajnos egyre nehezebb!

nem erről beszéltem!

Visszatérve az eredeti témához:

senkinek nem fogom engedni, hogy elvegye azt, amiért keményen meggürcöltem...

legyen az felnőtt, vagy gyermek...

Sőt ha látom hogy vkit inzultálnak, oda fogok menni, rendőrt hívok, stb!

Mert ez a helyes viselkedés! Nem pedíg az, hogy kiheréljük magunk!

A magyar jogrend szerint nem létezik a magántulajdon védelme...
Még nem...

ludman 2008.01.13. 17:33:58

KopaszMercis 2008.01.13. 17:06:18

pedig akár olvashattál is volna effélét az ujságokban is időnként(járókelök fogták el...stb) ennek valóban nem túl nagy az esélye figyelembevéve azt hogy valóban elenyésző azok száma akik önzetlenül és nem utolsósorban saját magukat is veszélynek kitéve segítségére sietnek annak, aki segitségre szorul adott helyzetben. így nem is hallhatsz túl sok ilyen esetről, enek ellenére előfordul. amit hallhatsz a médiában töredék része annak amit nap mint nap elkövetnek, így kisebb az esély tudomást szerezni az ilyenről. személy szerint többször segítetettem ilyen esetekben(táska lopás, hontalanon erődemonstráció láthatóan kevés sport multal) és döntöen sikeresen. és ezek közül bármilyen furcsa több tetlegesség nélkül megoldódott..persze ez lehet a diplomatikus hozzállás vagy a véletlen folytán. szóval mást is arra buzdítok ha teheti és úgy ítéli meg tegyen másért is.

Tábornok 2008.01.13. 17:36:58

Kiadtam a parancsot:
szökés közben agyonlőni, igy még az EU is elfogadja.

KopaszMercis 2008.01.13. 17:37:14

muacici:
igen ez az egyetlen egy modja, hogy a problemat megoldjuk es ne legyen tobb ilyen kis roman geci itt.
Ez objektiv.
Nyilvan az ilyen kozepkori gondolkodassal biro nepirtasra fasztvero szelsojobbosok inkabb latnak oket koncentracios taborokban elgazositva, de hat 2008-at irunk EU meg emberi jogok. Az ut tehat adott...

Ez objektiv:
ket dolog kovetkezhet be: vagy oktatjuk es integraljuk oket, mint ahogyan pl a negereket az usaban, ami egy sokkal elhetobb dologhoz vezetett...
vagy a fejunkre nonek es azt isten ovjon meg minket attol ami akkor kovetkezik majd.
Vagy az egyik vagy a masik bekovetkezik torvenyszeruen (nem szubjektiv).. az aki nem azt akarja, hogy magyarorszagnak jo legyen es felviragozzon, az minimum a ti retorikatokkal elve egy "hazaarulo" geci. Meg akkor is ha ezt arpadsavos bortangaban es turulmadaras mamuszban teszi. Az orszagnak az a jo, ha minel elobb elvegyulnek a gecik a normalisak kozott, mert eltanuljak a megfelelo kulturat es eletvitelt.

Ez teljesen fuggetlen, hogy speciel nekem is az elso latasra az ingerenciam, hogy a kezet is levagjam az ilyennek, mert kifordul a gyomrom tole. Csak o nem sokkal tobb kart okoz, mint az aki gyulelet szit ember tarsai kozott aktual politikai erdekek miatt, aminek hosszu tavon a haza issza meg a levet.

Ennyi a mondani valom. Nem sokkal tobb...

Nekem senki nem ellensegem, aki konstruktivan akar tenni a magyar honert. De nem eleg, hogy a szandek legyen jo, amit tenni akar az is jo kell, hogy legyen.

belső elhárítás · http://nincskegyelem.blog.hu 2008.01.13. 17:42:43

Muad'Dib:
Ha teszem azt anyja a terhesség idején elveteti Krisztiánt, és nem szüli meg a gyereket a - mint ahogy az interjúból kiderül - többszörösen börtönviselt apának, feltételezhetően nyomorúságos körülmények közé, akkor most ugyebár nem szurkált volna Budapesten.
Ha te lelövetnéd őt, azzal azt nyilvánítod ki, hogy meg sem kellett volna születnie.
Biztos, hogy ez összemosás?

hukk 2008.01.13. 17:46:33

El kéne kapni a gyereket, benyugtatózni, berakni egy zsákba, feltenni egy vonatra, Bukarestbe, és ha a vonat átér a határon, felhívni a román hatóságokat, hogy melyik vonaton van. Szenvedjenek vele a románok, ők legalább lesittelhetik az anyját/apját ha valamit csinál a kis rohadék.

KopaszMercis 2008.01.13. 17:47:32

Muad'Dib 2008.01.13. 17:18:50

tobb benned a gerinc, mint gondoltam ... (latod milyen rossz az eloitelet.. en most tevedtem - az eloitelet miatt)
Amugy ne azert valaszolj ezekre a kerdesekre hogy en vagy a vitapartnereid legyenek elegedettek, hanem varj el ennyit magadtol. Tanulj, tanulj, tanulj. En is tanultam ma olyat.. 10 evnyi forumozas utan belefutottam egy olyan jobbosba aki nem menekul uvoltve ha nincsen igaza. Ez jo. Kozelebb hoz mindenkit.

whitepride:
szerintem a srac a felelos en ot vonnam felelosegre, nem mast. A tarsadalmi jelensegert azonban a melyszegenyseg mint olyan a fo felelos.. vizsgalni kell, hogy lehet ezt a legolcsobban megoldani. Ennyi.

Szerintem aki felul az eloiteleteken alapulo babonas vallasi politikai mendemondaknak es eletkepnek azt lehet kritizalni.. ugyan ugy, mint az agyatlan balos gyurcsanyfanokat. Ez ilyen dolog.

ludman:
te vagy az udito kivetel. nem jellemzo.
altalaban aki kurva kemeny az interneten nyuszi amikor eppen 3 dzsippo garaszdalkodik a buszon.

Bobby Newmark 2008.01.13. 17:47:39

"Viszont itt még valóban egyikőtöktől sem hallottam, hogy legalábbis elhamarkodottnak tartanátok az a véleményt, miszerint egy 12 éves gyereknek feltétlenül össze kéne törni a csontjait."

Ez a vélemény itt gyakorlatilag _mindenkiben_ azért alakult ki, mert ez a kis görény megúszta eddig, ezt is megúszta, és ezután is meg fogja, még majdnem két évig.

Hidd el, ha nem lenne a büntethetőségnek alsó határa, és most a többrendbeni lopásért, rablásért, és ezért a súlyos testi sértésért(gyilkossági kísérletért?) megkapná a maga 10-15 évét valamelyik fegyházban, akkor bizony senki nem akarná kicsontozni a rohadékot.

Ellenben a csodás jogrendszerünk az égvilágon semmit nem tud vele kezdeni.

És itt kezdődik a blog témája.
Ezek csak javaslatok a probléma megoldására.
Javaslatok, amik _valódi_ megoldást adnának a problémára a társadalom szempontjából.

Te szintén semmi megoldást nem tudsz, ha ez még egy tucatnyi alkalommal előfordul, akkor tucatnyiszor fogsz idejönni, és azon sopánkodni, hogy jaj, mit akarunk szegénnyel művelni.

Egészen addig, amig nem a te fiadat késelik halálra. Akkor gyanítom, megváltozna a hozzáállásod. De persze ebbe bele se mersz gondolni, veled ilyesmi úgysem történhet.

KopaszMercis 2008.01.13. 17:48:51

Hukk:
egy ilyen nem fejlevagos kitoloncolasba meg benne is lennek.. menjen vissza az ilyen oda ahova valo.

jóskapista 2008.01.13. 17:50:26

Remélem elkapja valami skinhead csoport, és a szart is kiveri belőle. Akár ki is nyírhatják, végül is úgyse fog senkinek hiányozni.

KopaszMercis 2008.01.13. 17:51:46

böbe:

"Ellenben a csodás jogrendszerünk az égvilágon semmit nem tud vele kezdeni."

Azert ne tegyunk mar ugy, mint hogyha ez lenne a milliomodik roman kiskoru akivel nem tud mit kezdeni az igazsagszolgaltatas, es ha mar mindenkinek az utcaban lenne legalabb egy rokona, akit kiskoru roman dzsippo keselt halalra akit utana szabadon engedtek.

Ennek kisse ilyen rtl klub kokusz szaga van.. ugymond panikkeltes.

gart 2008.01.13. 17:52:55

nem tartjuk elhamarkodottnak. sőt a felsoroltak tükrében..időszerűnek

Bobby Newmark 2008.01.13. 17:57:06

Pyra:
"Sajnos az idióta és kegyetlen rajzfilmekből (pl. tom&jerry!), a video/számítógépesjátékokból, a filmekből kisugárzott tömény erőszak kezdi kifejteni a társadalom formáló hatását!"

"Egyre inkább érezhető a felnövő generáció tv-n nevelkedett agymosott gondolkodásmódja..."

Szerintem ezt a nézetet ne nagyon hangoztasd, ha nem szeretnéd, hogy hülyének nézzenek.

Szerinted ez a 12 éves mocsok azért ilyen, mert túl sok tévét néz, meg számítógépezik?

Ez egy rossz duma, egy politikai húzás, főleg Németországban, ahol a zombik seregeit ezzel be lehet etetni. A valósághoz az égvilágon semmi köze, és azok dőlnek be ennek a faszságnak, akiknek halvány fogalmuk sincs a valós okokról.

Bobby Newmark 2008.01.13. 18:01:52

KM:
"Azert ne tegyunk mar ugy, mint hogyha ez lenne a milliomodik roman kiskoru akivel nem tud mit kezdeni az igazsagszolgaltatas, es ha mar mindenkinek az utcaban lenne legalabb egy rokona, akit kiskoru roman dzsippo keselt halalra akit utana szabadon engedtek."

Ja, de szeretnéd, ha ez lenne már a milliomodik eset?

Ez precedens értékű, és már csak az elrettetés kedvéért példát kellene statuálni, főleg, hogy ekkora médiafigyelmet kapott. Elsősorban én is a törvényes megoldást preferálnám, de mire egy ilyen törvényjavaslat átmegy, lehet, hogy megöl valakit.
És ha törvényes úton nem megy, akkor marad a lincselés, önbíráskodás.

Egyértelmű üzenetet kellene küldeni a bűnözőknek, hogy ezt _nem toleráljuk_.

Ellenben mi most az üzenet? "Ügyes voltál, csak így tovább".

Sztálin a cigányevő 2008.01.13. 18:03:12

Kopasz Mercis! Sok beszédnek sok az alja. És te sokat locsogsz. Látom szereted a saját "hangodat" itt. Olvasom,hogy tanulsz felsőbbfokon. Rádfér.

Roquentin 2008.01.13. 18:04:06

Nyilván vannak olyan jogelvek, amiket szükséges betartani ahhoz, hogy létezhessen jogbiztonság. Ilyen persze az is, hogy egy bizonyos életkor alatt nem büntethető az ember.

Nyilván mindig lesznek olyanok, akik komoly fájdalmakat és sérüléseket okoznak másoknak. Az ellen, hogy ez veled is megtörténjen nem lehet garanciákat adni. Mondjuk, ha éppen rossz időben lépsz be egy móri bankfiókba, akkor sokkal kellemetlenebb élményben lesz részed, mint egy combonszúrás, pedig ott és akkor - valószínűleg - egyetlen cigány sem tartózkodott.

Ha viszont - eltúlzott rettegésünk folyományaként - feladjuk ezeket a jogelveket, akkor sokkal több veszélynek tesszük ki magunkat, mint amennyit most el kell viselnünk. Mert ismét csak lényegesen kellemetlenebb élmény egy önkényuralomi rendszerben élni, mint egy combonszúrás.

Pyra · http://www.youtube.com/eddievantotem 2008.01.13. 18:05:03

NuMark:

mé ne hangoztatnám és hangoztathatnám!

ez a véleményem!
alá is tudom támasztani jól!

sztem vedd le a szemellenzőt mert ok, hogy erre az esetre fókuszálsz most, de (csingiling, ébresztő!) sajnos nem egyedi!

vak vagy, ha nem látod!

mellesleg egy eset is több mint sok...

Kültürlü Birligi 2008.01.13. 18:06:15

ECSÉM,

a JOGÁSZOK általános minősítéséből VEGYÉL VISSZA,

mert

a TÖKÖDRE LÉPEK, Facsiga !!!

Most megmondom 2008.01.13. 18:06:35

Te Kopasz izé! Ne tanulj! Nem fog látszani rajtad.

D.mark 2008.01.13. 18:08:41

Bobby Newmark 2008.01.13. 17:57:06

ugye azt te sem gondolod komolyan hogy az eröszakot elöszeretettel ontó médiának(értsd:filmek, valóságshow, rajzfilmek-nem tom&jerry)valamint a sz.gépes játékoknak nincsen szerepe a gyerekek szocializálódásában. nem 1 valami valaminek az okozója,.. hanem része. többek közt az egyik ezek közt az előbb említett is..persze számos más és egyéb tényező is hatásal van erre de az túl hosszú lenne leírni így abba bele sem kezdenék.

Kültürlü Birligi 2008.01.13. 18:10:17

Szerintem meglátszik...

Én pl. egész KÖVÉR lettem a következtében, bajszom pedig mint Kövér Lacáé...

Nem látszik-e?

Bobby Newmark 2008.01.13. 18:10:50

"alá is tudom támasztani jól!"

Ez érdekelne, de ez itt nem a megfelelő fórum.

"mellesleg egy eset is több mint sok..."

Még egyetlen esetről sem tudok, ahol minden kétséget kizáróan bebizonyosodott volna, hogy a TV/számítógépes játék lett volna az oka egy bűncselekménynek.

Pyra · http://www.youtube.com/eddievantotem 2008.01.13. 18:15:12

Bobby Newmark 2008.01.13. 18:10:50

basszus!

te tényleg ennyire szűklátókörű vagy, vagy csak szórakozol?

"mellesleg egy eset is több mint sok..."

a gyermekek erőszakos viselkedéséről beszéltem, szenyor...

Még egyetlen esetről sem tudok, ahol minden kétséget kizáróan bebizonyosodott volna, hogy a TV/számítógépes játék lett volna az oka egy bűncselekménynek.

pl. san andreas...

de sztem ha túrod kicsit a netet, találsz még...

KopaszMercis 2008.01.13. 18:15:33

bobi:
special a gyucsany kiadhatna egy kormanyrendeletet, meg napriendre lehetne tuzni.. de ne kezeljuk ugy, mint egy lejatszott meccset. Pentek delutan tortent a dolog vagy mikor, meg mindig boven van ido ra normalisan reagalni.

sztalin:
gondolom oda kinnt a kossuth teren valo honapokon at szonoklasrol is az volt a velemenyed hogy sok beszednek sok az alja.
Klise agyu.. jo hogy legalabb eddig lejutottal, hogy kozhelyekben tudsz gondolkodni. Gondolom ez sem kis erofeszitest igenyelt a reszedrol.

Most megmondom:
inkabb iszom, azt legalabb te is felfogod es eszre veszed rajtam :)

d.mark igazad van, tiltsunk be mindent...
pl tudtad, hogy a gyilkosok 100%-a eszik kenyeret.
Tiltsuk be azt is, hatha ehen halnak tole... muahahah

Bobby Newmark 2008.01.13. 18:22:34

KM:
Szeretném, ha így is lenne.
Egyébként egy két szó megváltoztatásával, néhány plusz kitétellel meg is lehetne javítani a helyzetet.

Pl csak az a kiskorú nem vonható felelősségre, akinek szülője/gondviselője vállalja a felelősséget a gyerek tetteiért. Amennyiben nincs/szándékosan nem elérhető/nem vállalja a felelősséget, úgy a kiskorút is terhelje teljes büntetőjogi felelősség.

KopaszMercis 2008.01.13. 18:23:18

amugy tegye a szivere a kezet mindenki:
ha hetfon kiallna gyurcsany ferenc es azt mondana:
emberek ez tarthatatlan kiadom a koztarsasagi orezrednek PARANCSBA (ha egyaltalan a miniszterelnok parancsolhat nekik), hogy torvenyeket felreteve hajigaljak vissza a kis dzsippot romaniaba
ki az aki kiallna a gyurcsany mellet?
Ugyani...
Solyom "Fidesz szovivo" Laszo, az alkotmanybirosag haszontalan tagjai es Orban "dzsipponak szulettem de tagadom" Viktor egymas TORKAT vagnak at, hogy ki eshessen eloszor Fletonak. Es Fletonak ekkor kellene tudnia oda nyulni, hogy "de 10 millioan ertenek velem egyet" es amikor piszkaljak, akkor mindahanyan vagyunk fel kellene vonulni mellette, hogy van olyan, amikor a torvenyeket figyelmen kivul hagyhatja.
Es ez nem tortenne meg. Mert addig agalunk a dolgok ellen, amig tenni nem kell valamit, ami a szajunk izenek idegen. Alairom, hogy a sok "koltozzon hozzad a cigany" es "keselje meg a te gyerekedet anyadat" hozzaallasu BAROM elobb keseltetne meg a sajat anyjat, mint hogy pl utcara vonuljon egy ilyen intezkedes tamogatasa erdekeben, ha azt a fleto kezdemenyezi.
Es ezert draga honfitarsaim meg egy darabig ez a szarmocsing ott fogja baszni az anyjat a blahan, es bizony megint alkotni fog.

KopaszMercis 2008.01.13. 18:26:14

bobi:
en erre azt javasoltam hogy nagyon sulyos buncselekmenynel (az elsonel lassuk be egy kisgyereknel tenyleg nincsen mit tenni).. de az elso megtortenik kisgyerek be az orsre kihallgat feltartozta, amig gyam meg nem jelenik felelosseget nem vallal a kolokert, es lerak min 1 guriga ovadekot. Ameddig nem a gyereket feltartoztani, es 14 eves korban elengedni es ha utana csinal valamit akkor azt mar csak letoltendovel lehessen rogton buntetni.

Vmi ilyesmi kene igy elso blikkre..

D.mark 2008.01.13. 18:28:27

KopaszMercis 2008.01.13. 18:15:33

igazad van, tiltsunk be mindent...

ez nem volt éppen kapcsolódó de mivel több kommentre is aktívan válaszolsz így érthető ha idő hiányában nem tudod értelmezni.
egyébként messze nem erről szolt hogy hány % eszik kenyeret..ez sokkal inkább egy buta reagálás mintsem ahogy mondtad "rutinos" és nem utolsósorban okos.
mindent nem kell betiltani ezt te mondod. amit mondtam az az hogy vannak olyan dolgok amik elősegítik.

pp 2008.01.13. 18:31:00

megint kiszökött a kis hernyó

KopaszMercis 2008.01.13. 18:32:17

Persze, csak felesleges agalni ellenuk, mert ugymond "betiltatni" veszelyesebb, mint engedni.
Csak ugye a bibliababonas kollegaknak a "tiltani" az egyetlen megoldas. Kuras? Betiltani? Abortusz? Betiltani? stb stb...
Nincsen ertelme feszegetni ezt a temat, pont azert amit irtam. Hozzajarul a gyilkosok fejlodesehez a kenyer? Igen... jo lenne betiltatni ezert? Nem.
Ez ennyire baromi egyszeru elv. Persze nem PONT igy mukodik az eroszakos filmek kapcsan.. ott tobbet kell gondolkozni.. sajta es media szabadsaga, informaciohoz valo jog stb.
De az elv nem kulonbozik.
Biztos en vagyok kurva buta, hogy ezt igy gondolom.

Sztálin 2008.01.13. 18:32:28

Kopasz Mercis! Én nem pofáztam gyerekem a Kossuth téren. Néhány illetékest szájba vertem. Mondom sokat locsogsz,megnézve a kommentek számát. Olyan hintalovat formázol.Kicsit jobbra,-kicsit balra. Kicsit ide,-kicsit oda. Szájtépő vagy.

KopaszMercis 2008.01.13. 18:37:06

Sztalin:
te telleg ilyen kemenytsavo vagy, hogy nehany illetekest szajba vagtal?
Fu.. lehetek a haverod?
Van nektek toalett kacsad?
Az apukad erosebb, mint az en apukam?

uristen bazdmeg...

Kültürlü Birligi 2008.01.13. 18:47:15

NAGGYON TETSZIK:

Az Index.Blog.hu -n

1., a kommentelők EGYÖNTETŰEN semminek, nullának tartják a zsernyákságot, akik csak a MAGYAR dógozó verésében és szívatásában jele, amúgy egy belterjes, antiszociális szubkultúra;

2., A MAGYAR GÁRDÁTÓL követelik a megoldást; (!!!)

3., A cigányságról EGYÉRTELMŰ nemzetegyesítő álláspont alakult ki!

Hát mi is a baj a "nemzeti radikálisokkal"??!

Szerintem SEMMI......

Naah 2008.01.13. 18:47:26

A baj az hogy ez a kis genya azt hiszi magáról hogy az övé a Blaha és büntetlenül megtehet mindent. Csak azért mert a magyar impotens jogalkotók nem tudnak, de inkább nem akarnak foglalkozni az üggyel. Amerikában volt olyan eset hogy egy törvénynek a 21 éves életkorhatárát levitték 15 évre, hogy egy !!15!! éves sorozatgyilkost bezárva tarthassanak és megkaphassa azt ami jár neki.
Nos ez a kis genya most még csak combba szúrt (ami már önmagában megkérdőjelezi azt hogy a mentalításával és az elmeállapotával minden rendben van-e), holnap esetleg már hasba, vagy esetleg még több szúrást fog tenni, mert ebben a fosszarmocsadék országban MEGTEHETI. De gyanítom lesznek olyanok, akik majd jól elkapják a tökét, esetleg ő is kap pár szúrást. Mellesleg ráférne egy nevelő célzatú orrcsonttörés.

Bobby Newmark 2008.01.13. 18:51:33

"Ameddig nem a gyereket feltartoztani, es 14 eves korban elengedni"

Ez így nem jó. Most az a gond, hogy kiskorút nem csak felelősségre vonni nem lehet, de fogvatartani sem. Ha már fogva lehetne tartani, akkor már nyugodtan lehetne addig, ameddig a btk szerint "kell". Akkor viszont gyakorlatilag felelősségre van vonva a tettéért.

Tehát gyakorlatilag azt mondod, amit én. :)
Ha van szülő/gyám, aki felelősséget vállal, akkor csak nyugodtan, ha nincs, akkor bizony az elkövető a felelős.

Ilyen egyszerű lenne ez.

De amit (faszomtuggya, most hallottam félfüllel, hiradóból) Lamperth mond, az sem rossz, hogy az eseteket külön vizsgálni büntethetőség szempontjából.
De nem olyan jó megoldás, mint a mi változatunk. De hát nem kell ezen csodálkozni, ő politikus, mi meg ugye birtokában vagyunk a végső igazságnak... :P :D

VladisLav 2008.01.13. 18:54:33


Mindennap újabb és újabb példa születik rá hogy a magyar ember vagy debil vagy egy zseni és bekerül a történelemkönyvbe.

Túl sok filmet nézünk. Mi ez a "te utálsz de én akkor is szeretlek mert látom a csillogó szemedben a szeretet szikráját úgyhogy nekedadom bármikor mindenem amiért én dolgoztam meg és bármikor megölhetsz a családommal együtt ha úgy van kedved mert én civilizált vagyok és saját magam szúrom hasba a törvényeimmel" hozzáállás?

Legszívesebben karddal az oldalalmon járkálnék Pesten lovon ülve hátha úgy nem pécéz ki valaki hogy "jé má pont úgy néz ki mint akit le lehet húzni ha nem akkor meg demérgesleszek nyílik a bicska úgy"

És mostmár az se garancia ha küzdősport világbajnok vagy vagy min 90 kg tiszta izom golyóálló mellényben mert NEM védheted meg magad hivatalosan-és adott esetben a túlerő az aztán túlerő ilyenkor kell kockásfülű nyúllá változni és elrepülni gyorsan- hanem ha valaki kést ránt vagy kitudja fegyvert fog rád akkor neked szépen fel kell hívni a rendőröket akik másfél órán belül ott is vannak ha épp nincs sok dolguk-mert sajnos annak ellenére hogy nem 'ZUSA-ba vagyunk van elég dolguk. addig persze megkéred a jótevődet hogy várjon már 2 percet amíg konzultálsz a kollegákkal hogy most akkor módosítsd e a végrendeleted mielőtt nyélbe ütitek az üzletet. Aztán ha már valahol benned ficánkol a penge na akkor megütheted ha van még elég vér a karodban de csak úgy hogy nehogy beliluljon az arcocskája mert még a végén ha nem vérzel el és kijössz a kórházból élve és nem vár ott egy nagylétszámú társaság aki a csontjaid rugalmasságát aki majd kicsit porhanyósabbá teszi a csontjaidat na és ha ezután is hazajutsz persze minden "Jóakaród " tudja mostmár a lakcímed akkor még ajándékba vádat emelnek ellened súlyos testi sértésért vagy önbíráskodásért mert nem a fenyegetettségeddel egyenértékű mértékben léptél fel a támadód ellen sőt felderülhet a gyanú hogy a kés tiéd volt és rasszista indokból támadtál rá a szegény ártatlan rosszsorsú embörpalántára aki csak védte magát a "te késeddel amit kivert a kezedből" vagy valami hasonló. Szóval amíg nincs golyó a fejedbe vagy kés a vesédbe végülis abból kettő van miért ne. addig nem védheted meg magad mer hát te aztat hogyan bizonyítod hogy téged ki akartak rabolni az csak egy szándék nem anyagi dolog esetleg mindenki rögzíti az egész napját egy dvd mini kamerával?

Engem ez a tény rémít meg hogy nekem több következménnyel kell számolnom ha megvédem magam. Akkor végülis extrém esetben csak azt kell mérlegelnem hogy pont akkor vagy esetleg később akarok eltávozni ibolyát szagolgatni vagy megnyomorodni egy icipicit hogy anélkül érezzem a világ fájdalmát anélkül hogy Emo lennék.

és ez még elég "finom "kis affér szerintem a kb egy éve neten elterjedt Nyugati Aluljárós sztorihoz képest tessék csak szépen visszagondolni esetleg még tőlük is tartani kell? Nagy valószínűséggel igen.....

Persze egyszerű "nem kell a blahára menni" Akkor ahogy több helyen fordul majd ez elő akkor egyre több helyre nem kell majd menni ugye? Aztán majd ücsörgünk a hold szélén kis búvárpipával a szánkban.

Az anyák és apák írnak levelet az iskoláknak hogy ugyanmár szállítsák át az iskolát egy másik kerületbe

a hallgatók meg szépen megkérik a dékán bácsikat és néniket hogy építsünk már új telephelyeket máshova mert félünk a blahán átmenni mert az lesz az a hely "aminek nem ejtük ki a nevét " meg a kissrác úgy lesz benne a történelem könyvekbe hogy "akiről nem beszélünk"...............

mindig kérdezze meg magától hogy KITŐL IS FÉL MITŐL IS FÉL VALÓJÁBAN?

Az a nagy szomorú igazság hogy igen is le****juk egymást ha a szomszédnak jólmegy rádküljük az APEH ot karácsonyi meglepinek és ha már itt tartunk egyet nem tud a magyar nép ÖSSZETARTANI !

Minden mást igen.......ha mindenki eljut a felismerésig utána talán tettek jönnek majd. És nem a kinyírunk mindenkit szőnyegbombázás elvvel. Be kell ismerni SZIGOR kell és az embert legtöbbször sajnos csak brutális elrettentéssel lehet észheztéríteni. Ha pedig túl nagy biztonságban érezzük magunkat és lankad a figyelmünk akkor nem vesszük észre ha valami társadalmi rákfene felüti a fejét.

Igenis közeledünk ahhoz az állapothoz amikor sajátmagunkat fogjuk belehajszolni az egymás elleni paranoiás bizalmatlanságba.

KopaszMercis 2008.01.13. 18:54:38

imadom, hogy a rendoroket mindig szidjuk.. egy kicsit meg mindenkiben el a kommunizmus :)

frodo 2008.01.13. 18:58:02

állítólag elkapták a cigány kölket és betoltak egy magasszárú bocskortalpat a szájába lábbal együtt

frodo 2008.01.13. 19:02:44

valamelyik net rádio fél füllel, sajnos címet nem tudok..

Sztálin 2008.01.13. 19:04:51

Kültürlü! Megmondtad. :)
Kopasz Mercis! Te nem lehetsz a haverom. Apáinkat ne keverd ide. Néhányan megmondták neked itt már látom. Szívesen a szemed közé nézek kisfiam,de előtte az orrodat kifujjad. Kemény vagyok. Te pedig félművelt,de az is valami.

frodo 2008.01.13. 19:04:59

bizzunk az info hitelességében

Pyra · http://www.youtube.com/eddievantotem 2008.01.13. 19:09:07

elmélkedtem az ágyon fetrengve erről a kis korcsról....

aztán egyszercsak bevillant egy név: Magda Marinko

frodo 2008.01.13. 19:12:25

arra is ráfért volna..

Kültürlü Birligi 2008.01.13. 19:14:32

"kopaszMercis" profilja:

Taszítón - nem, NEM szocialista, de - GYURCSÁNYISTA, -

max. kocsmáros a társadalmi státusza, de

méginkább RENDŐR, mert igen erőteljesen kifejlett szopószerve van a ZSARUK felé,

antiszociális pszichopátiában szenved,

nacisztikus személyiségzavara van: nagyon menő, erős kisfiúnak képzeli magát,

mindenki kevés neki: OMNIPOTENS rögeszmében szenved.

A 11 éves ROMA SZÖRNYSZÜLÖTT mellett
VELED
is elbeszélgetnék,
"KopaszMercis"....az Ügyészségen.

Nagyfiú.


A KÖLKÖT a hatáskörét NEM ADEKVÁTAN gyakorló jogalkalmazó bénasága miatt nem helyezték MÉG a megfelelő intézménybe.

Ld. gyermekpszichiátria, zárt osztály.

KopaszMercis 2008.01.13. 19:22:09

sztalin:
es te tenyleg kemeny vagy?
mint a haromhetes oda fagyott kutyaszar?
vagy annal is kemenyebb?
szal apukad most akkor erosebb vagy nem?
a perem ala szartok otthon, vagy van toalett kacsatok?
mond mar meg plz.
tenyleg szajbavagdostal szakertoket.. hu te nagyon ugyes vagy. sokat vagdasol szajba? anyukadat is szajba vagdostad, vagy ot nem? ot mas vagdosta szajba?
Fuu te nagyon okos vagy meselj kerlek...
na hadd legyek a haverod, en is kemeny akarok lenni. es egesz muvelt, nem csak fel.. kerlek hadd legyek a haverod =)

MUAHAHAHHA HEHEHE HEHEHE IHIHIH :)))
hehe
juj... de sulyos forma.


Brigi:
eddig azert nem szoltam hozza, mert aszittem hulyeskedsz.. inkabb elhitetem magammal, hogy hulyeskedsz, sokkal jobb mint azzal a valosaggal szembenezni, hogy ennyire hulyek is vannak.

hoel 2008.01.13. 19:28:22

Engem az érdekelne főleg: mi ennek a " blognak " a célja? Ki mit gondol? Hogy most jól megmondja és akkormajd a szemét cigányokat kardélre hányják? Vagy fröcsög kicsit mindenki? Jó lenne, ha az összes fröcsögő pár hónapra-1-2 évre cigánnyá változna. Itt és most. Pl. A Blahán vagy ahol éppen van. Szivből kivánom minden gusztustalan bosszúszomjas fröcsögőnek.!

frodo 2008.01.13. 19:33:32

hoel: szóhasználatoddal élve te is "fröcsögnél" ha a fiad, lányod, testvéred szúrták volna lábon hogy majdnem elvérzett. ebbe légy egész biztos

Konrad 2008.01.13. 19:42:19

A hazai bűn-evolúció következő lépése:

1. Valamelyik helyi bűnöző összesszed egy 8-13 évesekből álló bandát. De csakis kőkemény pszihopata kölyköket, etnikai származásra való tekintet nélkül. A lehető legkiszolgáltaottabbak közül, ez is fontos kritérium.
2. Ezeket a kölköket eligazítja, kiküldi az utcákra, ahol nemcsak szubhumán ösztöneiket élhetik ki, de még keresnek is vele, igaz, a javak nagyrészét elszedi a bandafőnök, de a kölköknek is marad.
3. Újabbak csatlakoznak a bandához, a bűnesetek szaporodnak, súlyosodnak
4. Mivel a bandából egy sem büntethető, szabadon garázdálkodhatnak, egyre súlyosabb bűncselkményeket elkövetve
5. Ha valaki pedig önvédelemből felrúg egy-két ilyen kölköt, miközben azok ki akarják fosztani, akkor megnézheti magát. Egyszerre kell rettegnie a bandafőnök bosszújától, az "emberjogvédőktől", a kereskedelmi TV-stáboktól, és persze az elfogatóparancstól, amit kiadnak ellene. Mert megütött egy-két gyereket.

Amúgy ez nem poén: dél-Amerikában számolatlanul garázdálkodnak a kölyökbandák.

Ha ez így megy tovább, ezt mi is megérjük.

Jaj.

Konrad 2008.01.13. 19:49:52

Frodo:

Most lesz vége a híradónak a TV1-en, de eddig szó sem volt a kölök elintézéséről, sőt, az ügyről sem. A teletexten sincs semmi.

Ez persze nem jelent azt, hogy nem is történt semmi, legfeljebb nem mondják.

Na mindegy, várjuk i a végét...érdekes ügy, a hazai kriminalisztika történetében alighanem páratlan. De szerintem hamarosan lesznek követői, mert MEGTEHETIK, büntetlenül.

pikula · http://ilovebp.blog.hu 2008.01.13. 19:51:05

En azt nem ertem, hogy miert mehet ez igy? Meddig fog ez igy menni? Ez az orszag egesz egyszeruen hogy nem semmisult meg meg? Hogy nem omlott ossze, es hogyhogy nincs egesz egyszeruen egy kurva nagy fekete lyuk a Karpat-medencet helyen?

frodo 2008.01.13. 19:53:13

én is így gondolom hogy egyre inkább szaporodni fognak az efféle büncselekmények. persze a "megszokottak" mellett. ..én sem hallottam azóta.. meglátjuk

Bobby Newmark 2008.01.13. 19:53:59

"Na mindegy, várjuk i a végét...érdekes ügy, a hazai kriminalisztika történetében alighanem páratlan. "

Most mondták nemtommelyik hiradoban, hogy évente 1000 bűncselekményt követnek el kiskorúak.

Gondolom ennek azért több, mint a fele valami ártalmatlannak induló dolog...

De semmiképp sem egyedülálló.

part 2008.01.13. 20:01:01

nem az eset ..hanem ez a nagy visszhang ami egyedülálló inkább..bár régen is történt hasonló csak nem kapott abban az időben ekkora publicitást az újkori elektronikus és egyéb media hiányosságai miatt.. de igazad bizonyítandó legyen "semmiképp sem egyedülálló"

Konrad 2008.01.13. 20:10:28

Bobby és Part:

Azért gondolom, hogy egyedülálló az eset, mert 12 évesek ilyen antiszociális és veszélyes magatartással nem nagyon garázdálkodhattak szabadon...EDDIG.

Persze tudok a fiatalkorú bűnözésről, de mégis, 12 éves...és az teszi az esetet különlegessé, hogy láthatóan senki nem akar ennek gátat szabni. Az nyilvánvaló kamu, hogy a hatóság tehetetlen. A kölök közveszélyes, pszihopata, nem csak hétköznepi, de alighanem orvosi értelemben is.

NEM HISZEM, hogy ne lehetne becsukatni, legalább addig, míg elmeszakértők megvizsgálják, és kiállítják róla a diagnózist.

Aztán...

Gőzöm sincs.

part 2008.01.13. 20:16:46

Konrad. nincs vita ebben köztünk..valóban nem túl gyakori

bedoboember 2008.01.13. 20:17:33

Hát ha nekem odajönne magyarázni biztos nyakonbasznám, hogy elfeküdne, nem érdekelne ki mit gondol. Az ilyennek hiába magyarázol észérvekkel, mert nincs értelme.

bóember 2008.01.13. 20:20:48

ezt jól bedobtad, nem is érvelünk ellene

lupus · http://cheerleader.hu 2008.01.13. 20:23:11

Uraim! Ha sértegetjük egymást,gusztustalan stílusban mond-
juk el a véleményünket,nem visszük előre a dolgokat.
A gyermekbűnözés világjelenség,ami nálunk készületlenül érte az illetékeseket.Nincsenek megfelelő tövényes eszközök
a kezükben a kezelésére.DE! Ha rövidesen nem nem nő fel
a törvényalkotás,a bűnüldözés az eseteknek a társadalom i-
gazságérzetének megfelelő megoldására,előbb-utóbb még a
nyugis polgárok is elkezdenek a vadnyugati megoldásokra,
mint követendő példára gondolni. Reménykedem,hogy nem
lesz erre szükségünk.
Tisztelettel.lupus

Konrad 2008.01.13. 20:32:27

"bedobó":

Nyakonküldenéd, mint ahogy én is, ha le akarna lejmolni, de hidd el, mi húznánk a rövidebbet. Olvasd el a fenti beírásom, abból látni fogod, miért.

Ez van...

lupus · http://cheerleader.hu 2008.01.13. 21:00:06

Nem közvetlenül,de valamilyen módon ide tartozik,és kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Magántulajdonon alapuló társadalmi rendszerben élünk,adót
fizetünk abban a reményben,hogy az állam gyakorolja vala-
mennyi funkcióját,többek között a verejtékes,vagy uram bocsá..
kevésbé verejtékes munkával megszerzett tulajdonunk,testi
épségünk garantálását.Nap mint nap szembesülünk azzal a
ténnyel,hogy az erre hivatott szervek erre képtelenek.
Egyszerű tény,hogy már a fizikai erő kevés a legtöbb esetben,
az erőszakos,több elkövető által történő,fegyveres vagyonelle-
ni támadások elhárítására.Mégis a hatóságok - gondolom
félelmükben - lehetetlenné teszik,hogy megfelelő önvédelmet
gyakorolhassunk.Megváltozott a világ!Kívánatos volna a jogal-
kotóknak ezt tudomásul venni.Ha: monjuk a magánterülete-
men elkapnak valakit a kutyáim,ne azt kérdezzék,hogy hány ol-
tásuk van meg más érdektelen dolgokat firtassanak,vonják fe-
lősségre az illetőt,hogy mi a frinc-francot keres a portámon.
Az önvédelmi eszközök vásárlását olyan nehézzé tették,közem-
ber nem juthat törvényesen fegyverhez.Ez csak a bűnözők elő-
joga.Nyilvántartott fegyverekkel nem szoktak bűnözni! Ha!...
fennállana annak a lehetősége,hogy a betörőt néhány fémda-
rázs fogadja,vagy más módon a tulajdonos jogosan védheti
tulajdonát,biztosan jobban megfontolnák hogy megéri-e a koc-
kázatot.
Szerintetek ,hogy van ez?
Tisztelettel:lupus

o · http://www.index.hu 2008.01.13. 21:24:34

én nem vásároltam eddig még önvédelmi eszközt, de azt gondolom, vagyis szívesen hinnék benne, hogy nem véletlen fizetem a fizum majd hatvan %-át be a nagy Közösbe (a magántulajdonon alapuló társadalmunkban).

tény, hogy az USA-ban lelőheted a betörőt a házadban.

itt meg az lesz, hogy ha kiskorú vagy akkor hamarosan a szüleid lesznek büntethetőek, ha lógsz a békávén, de ha a késsel hadonászol, az rendben van.

Bobby Newmark 2008.01.13. 21:29:08

Lupus: Szép álom, de felejtsd el. Amíg ki nem hal a mostani politikusréteg, illetve az 50 év felettiek, eddig ez még csak szóba sem fog kerülni.

Félnek tőle. Ők leélték az életüket úgy, hogy nem kellett nekik fegyver, akkor neked most miért kéne?

Aztán az ellenzőknek kimeríthetetlen forrásuk van balesetekből, amit elő tudnak rángatni, aztán majd megkérdezik, hogy kell-e az neked, hogy a 4 éves gyereked fejbelője magát?

És az aduász: iskolai mészárlások. És sajnos ezen még csak fogást sem lehet találni, mert ezeket szinte mindig a saját legális fegyverükkel követik el. Persze, minek is szarakodna lenyomohatatlan fegyverrel, ha a végén úgyis fejbe lövi magát?

Úgyhogy bele kell ebbe törődni, hogy a hisztéria és a tudatlanság itt mindig meg fogja akadályozni a legális fegyvertartás bevezetését. Legalábbis amíg mi élünk, addig tuti.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.13. 21:40:32

a gyerekbűnözést csírájában el kell folytani, még mielőtt Brazília szintjére jutunk! gyorsan megfelelő, hatékony törvényeket kell hozni és azokat be kell tartatni.

Gyopár · http://gyopar.blog.hu/ 2008.01.13. 21:40:41

Kedves Vendetta, véleményem a blogomban.

Konrad 2008.01.13. 21:46:08

"Megmondom":

Köztudottan úgy van, ahogy az ön által belinkelt cikk írja, de nem hinném, hogy bárkit is meglepne.

Lupus:

Nem igaz, hogy a "hatóságok " félnek, mármint ha ez alatt a rendfenntartó erőket érti. A hiba három helyen keresendő:
1. A "politikai korektség" nevű szellemi pestis, ami megakadályozza, hogy nevén nevezzünk nyilvánvaló, bizonyítható dolgokat. Hangsúlozom: BIZONYÍTHATÓ dolgokat, nem agyament összeesküvés-elméleteket vagy propagandisztikus álhíreket, féligazságokat.
2. A jelenlegi kormány nem hajlandó erélyesen fellépni, mert; Egyrészt tart az ultraliberáls úniós közvéleménytől, azon felül koalíciós pártja folyamatosan zsarolja, másrészt, és itt jön a 3. pont:
3. A jelenlegi ellenzék elképesztően felelőtlen viselkedése, mely szerint, ha bármilyen balhé van, azonnal csináljon rendet a rendőrség, meg a kormány. Ha ezt a felszólítottak megpróbálják, akkor meg jön az óbégatás, hogy "pártrendőrség", meg hogy agresszív rendőri fellépés, és megyünk az ombudsmanhoz, kezdődik a műbalhé, FÜGGETLENÜL az adott intézkedés mértékétől és indokoltságától.

És a ráadás:
A magyar TÖRVÉNYHOZÁS (az összes parlamenti pártra vonatkozik ez) képtelen összehangolni azokat a lépéseket, amelyek az államrend megőrzésére alapvető fontossággal bírnának.

Na, ez van.

Konrad 2008.01.13. 21:48:43

Bukowszky:

Jó a meglátása, teljesen igaz, de ennek akadályát olvassa el az előző beírásomban.

impetus 2008.01.13. 21:58:18

Ha valakik átvinnék mondjuk Ausztriába a kiscsávót és otthagynák, a lehető legtávolabb a magyar határtól, akkor már az osztrák-román külügyek vitáznának, nem?

VladisLav 2008.01.13. 22:37:41

A gazt nem metszegetni kell hanem gyökerestől kitépni sajnos úgy is visszanő, de úgy azért sokkal lassabban.

Sztálin 2008.01.13. 23:01:18

Kopasz Mercis! Látom holdtölte lesz. Ugass csak. Elfér. Valaki itt már javasolta,hogy mosd ki a pofád mert nagyon büdös.Hát tényleg mosdatlan. Amúgy te könnyen provokálható vagy,tehát gyenge idegzetű. És ne tanulj te felsőfokon,nem fog rajtad. Te házaló senki. Itt egy piros rongy,ugass. Olvasd le a számról,ha nem érted. SENKI!

Jól Fésült 2008.01.13. 23:05:29

Kopasz Mercis! Sztálin elvtárs leházalózott téged? Csak cseszeget vagy tényleg házaló vagy?

Átlátó 2008.01.13. 23:13:49

Kopasz Mercis! Csíped itt a szemét nem kevés embernek a modorod okán. Megjegyzem te itt anyázol. Hát ne csodálkozz,ha úgy jársz mint a kis cigánygyerek. Tegyél egy rugóssámfát már a szádba.

A Tanú 2008.01.13. 23:22:29

Kopasz meg mercis meg házaló is? Cigány ez he!

VladisLav 2008.01.13. 23:31:04

Ennek az egésznek az lesz a vége hogy a nagyon megkeseredett és nagyon rettegő emberek egy magánbirtokon erdőbe vonulva saját elzárt közösségben próbálnak majd a világ mocskától elzártan élni :D.

Viccen kívül azért ha nem olyan nagybetűs címeket olvasnánk hogy "RETTEGÉSBEN TARTJA ......" akkor találn nem ülne meg passzívan a fejünkben maga a rettegés gondolata.
Annyiból tényleg jó hogy ráébreszt hogy mostmár nem csak a velem egymagasságúaktól számíthatok hátba combba karba szíven gyomron stb stb döfésre.

Vagy ha már ilyen címet ad a cikknek és tényként közli hogy az államunk és a rendőrség nem tud mit kezdeni akkor igen is buzdítson arra hogy csak magamra számíthatok ,de persze nem kell kaszával kiküldenie a rétre egy cikknek sem.

Ha pedig többen esnének neked akkor sem életbiztosítás a küzdősportos karrier vagy az önvédelmi fegyver mert egyszer minden tár kiürül és a fekete öv nem golyóálló. A másik meg nemhiszem hogy mindenki képes lenne arra hogy najó akkor elkerülöm a helyet alapon hirtelen az emberek 60%-a mondjuk taxival járjon mindennap iskolába vagy munkába és mindenhova ajtótól ajtóig autóban persze páncélozottban lehetőleg. A főnököt meg az iskolát szerintem nem érdekli ha halálfélelmed van ha jogos ha nem old meg. A munkahelyed és az iskolád nem költözik el a kedvedért és nem mindenki teheti meg hogy na akkor go költözök a világbéke városába.

Ha végképp nagy tömegekben eluralkodik rajtunk a félelem akkor tényleg csak fület farkat behúzva esetleg kicsit elvérezve fogjuk nézni márha nem szemen szúrnak éppen, ahogy ez az egész begyűrűzik majd és súlyosbodik és nem lesz pénzed vizitdíjra se mert azt is lehúzzák amit arra szántál miközben csorog a véred kifele

Sanctuary · http://avilagrol.blog.hu 2008.01.14. 00:14:09

Románok megöltek egy olasz nőt,azóta Olaszországból takairtják el a cigány putrika. Prodi leszarja (vagy ki van most hatalmon) az olasz-román kapcsolatokat.
Nem tudom,hogy nekünk miért is kellene félni? Az első világháború óta csak szivatnak minket és a képünkbe nevetnek.

Kültürlü Birligi 2008.01.14. 00:22:14

Vladislav:

A VÉGE elején
a "NAGYON ELKESEREDETT EMBEREK"
valami EGÉSZ MÁST
fognak csinálni,
de hogy elbújdosni majd NEM NEKIK KELL: az biztos!

Gürümcürü Köprüsü 2008.01.14. 00:36:34

Kültürlü Birligi! Osztom az itt és fentebb leírtakat.

VladisLav 2008.01.14. 00:38:13

Nem a tettre kész emberekre gondoltam Kültürlü Birligi

Csak eljöhetne már az az idő mikor ez a nagyon de nagyon büszke és civilizált emberiség nem a világégés előtt 2 mp-el kap észbe hogy hoppá geba van csináljunk valamit és ekkor alapos kivizsgálásba és évekig tartó tárgyalásba kezdenek aztán népszavazást tartanak róla kétszer hogy elég alaposan kivesézték e a dolgot aztán akkor tárgyalhatják az első esettől számított pl 2 évben elkövetett többi eseteket is és így sosincs vége de tapsoljunk törvényt hoztunk megbilincseltük magunkat lenyeltük a kulcsot aztán t*kön szúrtuk magunkat.

és közbe meg is haltunk mert 2mp-el a vége előtt kaptunk észbe.

Tényleg arra vágyunk tömegekbe verődve házakat járnva kaszákkal bozótvágókkal mérges kígyókkal a kezünkben szabadságharcot kelljen vívni? Vagy milyen mélységekben lehet ezt még kivetíteni?

nincs megoldás.....Polgárőrség....á tudom gond van:kinek van rá ideje? ki vállalná? "mind1 csak ne nekem kelljen?" a saját kezünk kötik meg a félelmeink

A szabályokat az élet védelmében sem rúgnánk fel persze csak papíron.

Beszéljünk még róla mint a pszihológusnál attól jobb lesz? Tegyünk valamit ? " á nem lehet munkába kell mennem" "á nem tudod hogy holnap suli" "ráérünk arra még"

Sam8888 2008.01.14. 00:53:55

orv 2008.01.13. 11:25:54
"Hopp:van egy javaslat! Rá kellene szoktatni valami drogra ,aztán segíteni a túladagolásban . Ez valahogy egész szolíd megoldása lehetne szerencsétlen országunk szerencsétlen lakói szerencsétlen által okozott problémájának! No?!"

Tehát akkor engedélyezzük a drogdílerek tevékenységét és akkor lassan kihullik a férgese! nemrossz ötlet!

Végítélet 2008.01.14. 00:56:46

Kopasz Mercis! Most,hogy végeztem az összes kommentel egy jó és egy rossz hírem van. A jó,hogy aktív voltál,-a faliújságon a helyed. A rossz,hogy innom kellett egy dzsegermájsztert,(az jó volt) mert a sok ződség amit összehordtál megcsavart. Ennyi ellentmondást és rosszindulatú személyeskedést összehordani,hát nem kicsi a baj,de az a fasza nagy. "A hülyeség csak szorgalommal párosulva baj." Láttam másnak is feltűnt ez. A továbbiakat az orvosoddal kéne megbeszélned.

Végítélet 2008.01.14. 01:03:55

Mercis! No még annyit gyorsan,hogy valaki azt írta,hogy hintaló vagy. Tényleg. Mint a politikusok.

Sam8888 2008.01.14. 01:11:54

Imperátor 2008.01.13. 11:33:50

Ja aztán megint te mennél a börtönbe... Mivel a kiscsávó a törvény szerint még késsel sem olyan veszélyes, mint te a gázhalálosztóddal. Neked, nekem, meg a többi törvénytisztelőnek joga van meghalni... A bűnöző meg bármit megtehet.

Sam8888 2008.01.14. 01:13:42

Apropó! Láttátok az Isten városa (City of God) című filmet?! Na azt tanulmányozzátok kicsit és rájöttök, hogy valamit tenni kell, mert hamarosan odajutunk...

AkinekSemmiSemTetszik 2008.01.14. 03:02:40

Roquentin:

Te egy igen intelligens embernek tűnsz. Legalább is úgy fogalmazol, mint egy inteligens ember. De azt nem vagyok képes megérteni, hogy miért védsz egy olyan gyereket, /bár én maradnék a hulladék megnevezésnél, mert aki lelkiismeretfurdalás nélkül képes egy embertársát szánt szándékkal bántani, az a szememben lényegesen kevesebb, mint egy ember/ akit mindenki, aki hallotta a hírt utál.
Miért utálják?
Talán mert bűncselekményt követett el. És mert nem fog megállni ezek után se. És senki nem tesz semmit ellene, mert egyszerűen nem tehetnek. Egy ilyen ellen tenni kell valamit. Ilyeneket soha nem mondtam, hogy megölni, meg megkínozni, mert akkor már az ő szintjére süllyednék és szégyellném magam.
Én azt mondom, hogy igenis az lenne a megoldás, ha lennének olyan esetek, amikor nem számítana, hogy mennyi idős a bűnt elkövető illető. Sok az ilyen, nem csak az "orc" mászkál az országban. Létre kellene hozni egy olyan zárt nevelőintézetet, ahol az ilyen eseteket elzárva lehetne tartani, amíg ténylegesen büntethetővé válnak, utánna mehetnének szépen a dutyiba.
Szép is lenne, deh sajna itt csak arra várhat az ember, hogy majd valaki, akinek nem tetszett elkapja és elveri eltünteti stb..
És én is azoknak a "pityergő" embereknek a táborába tartozom, akik igen is féltik a családtagjaikat.. vagy akár azokat az ártetlen embereket, akikbe beleköthet, egy ilyen kiskorú bűnöző. Most komolyan akár én is félhetnék pedig 184cm/98kg-al nem vagyok egy nyeszlett félénk valaki, de vagyok olyan jóhiszemű, hogy nem várom mindenhonnan, hogy esetleg kést döfnek belém, szóval ha akarna simán leszúrhatna sunyiban, aztán lehet aggódni, hogy elvérzek-e, vagy mákom van.
Kedves Roquentin, ajánlom próbáld elképzelni, hogy mi lenne, ha te lennél az akit combon szúrtak /tudom én hogy veled ez soha nem történhet meg de mégis képzeld el/ A halál küszöbén billegtél de túlélted. Ki tudnál még utánna menni a tett színhelyére, hogy ne verne hevesebben a szíved? Tudnál még úgy emberek között járni, hogy ne azt lesd, hogy ki akar bántani? Mert egy ilyen trauma után ezzel igen gyakran szembe kell nézni az áldozatoknak.
Remélem szántál annyi időt rám, hogy idáig eljuss.
Ha így van köszönöm a figyelmed!

Mike36 2008.01.14. 04:18:31

azt kell eldönteni, akarunk-e adni adni a kissrácnak lehetőséget a normális életre vagy kidobjuk mint "hulladékot" ugye - mint az előttem felszólal kedves hulladékgazdálkodó említette.
Erre a kérdésre azonban vannak kompetensebb személyek is mint Pista bácsi és mari néni, a mostani szabályozás nem jó, de bízzuk ezt a dolgot a szakemberekre
az meg hogy ki szarik kire érdektlen, én leszarom az afrikai éhezőket, más meg nem, mégsem bazstataom, mekkora fasz, kinek kellenek azok a hulladékok, nem jók semmire

Mike36 2008.01.14. 04:24:03

ugyanmár kedves rettegők
hány meber mászkál ma Bp-n, és abból hányat rabol ki 10 éves? mikor volt utoljára, hogy gyerekek vkit megkéseltek? 5 évente egyszer?
"karddal járnék Bp-n" minek?
ne legyünk már ennyire amcsik

AkinekSemmiSemTetszik 2008.01.14. 04:35:53

Mire adnál neki lehetőséget? Bocsáss meg de kicsit érdekes a dolog. Neki nem kell lehetőség. Nem igényli! Ő köszöni szépen jól elvan az utcán, jól megél a maga módján, lop csal hazudik /szúr XD/ lóg a cigi a pofájából, az "összes bulát meghúzza, akit akar" keziccsókolom tessék hagyni garázdálkodni.
Jah és hogy hány ilyen eset van? Rengeteg, csak azok nem kapnak ilyen nagy hírverést, mint ez a kis semmirekellő.
És hogy hány embert rabol ki 10 éves? Hehe, láttad a videót a gyerekről, volt nála pénz, szted megdolgozott érte? Igen persze.. és nincs egyedül, csak a többit nem mutogatják a TVben.
A késelés meg most történt meg, de hát tudod, ha valami egyszer megtörténik, akkor máskor is megtörténhet.

Dr. Stein (törölt) 2008.01.14. 06:25:44

"Ennek az egésznek az lesz a vége hogy a nagyon megkeseredett és nagyon rettegő emberek egy magánbirtokon erdőbe vonulva saját elzárt közösségben próbálnak majd a világ mocskától elzártan élni :D."

Nem új a dolog, lakóparknak hívják, biztonsági őrrel.
Egy ismerősöm most ért haza Peruból (amit eddig nyugis helynek gondoltam) és meséli, hogy a középosztály 4 méteres falak mögött él elzárva. Odakinn pedig a mocsok.

Jó ötlet, csak pénz kell hozzá.
Inkább akkor a csuklótördelés, olcsóbb.

Konrad 2008.01.14. 08:44:08

Sanctuary 2008.01.14. 00:14:09 :

Rosszul tudod, sajnos nem úgy van. A következő történt Itáliában:
Romániai kafferok halálra erőszakolták azt a bizonyos középosztálybeli nőt, de az eset már csak a hab volt a tortán, hiszen a románinai cigány "bevándorlók" naponta követtek el bűncselekményeket, súlyosakat is.

AZ eset miatt felmerült a tömeges önbíráskodás veszélye, EZÉRT az olasz hatóságok azóta ÖSSZESESN nem több, mint 150-250 söpredéket toloncoltak ki (a többi kb. 350.000 maradt), és felszámoltak pár cigány-lepratábort a nagyváros környékén. Az összes többi viszont maradt.

Szóval, nem történt semmiféle tömeges takarítás, ahogy te azt gondoltad. Megállt a dolog, max. annyi, hogy a legkritikusabb helyekn megerősített rendőri jelenlét van, de ennyi.

Semmiféle tömeges kitoloncolás, vagy az EU-n belüli migráció rendkívüli megszigorítása, az EU-n kívüli bevándorlás teljes betiltása, az ÖSSZES veszélyesnek minősített bvándorlói "enklávé" (cigány, muszlim, stb.) azonnali felszámolása.

Semmi. Szó nincs ott az általad említett tömegs rendteremtésről.

Sajnos.

Mike36 2008.01.14. 09:23:17

ötletes megoldsom van, a frusztrált, kasztrálni akaró hímek helyett, bizzuk a dolgo megoldását nőkre. Van egy tippem, ha netán ideírt valaki a "gyengébbik" nemből, biztos nem azzal kezdte, hogy verjük össze, törjük el a csontjait, vágjuk le kezét, lábát, golyóit.

(ez is egy érdekes feltevés: mit gondoljunk olyan férfiakról, akik azon fantáziálnak, hogy kasztrálnának egy serdületlen fiút)

szal ez a véleményem: a megolás kulcsa a nők és nem a férfiak

Mike36 2008.01.14. 09:25:47

egy gyerek meg gyerek
nem felnőtt
nem 20 éves
még van esélye normális életre, persze ehhez több kéne pár habzó szájnál

Konrad 2008.01.14. 09:41:53

Mike 12:

Alapvetően egyetértenénk, de van két gond:

- Ez a kölök nem normális, veszélyes bűnözőként szocializálódott, beleégett az agyába ez az életmód. Itt nincs mit tenni, mint elzárni. Ugyanúgy lehetetlen beillszteni a társadalomba, mint mondjuk, az afrikai emberevő "gyerekkatonáknak" nevezett ágyútöltelékeket. Mármint, akik valahogy kikerülnek abból a pokolból. A nevelői munka eredményessége esetükben igen csekély.
- Senki nem tud, és nem is akar rendet tenni ezen a téren. Nem csak idehaza, de ez a fajta impotencia az összes EU-országra érvényes. A gyerek és a bevándorlóbűnözés az únió leg akutabb problémái közül való, amivel szintén nem kezd senki semmit, pedig már ég a ház a fejünk felett.

asztrografológus 2008.01.14. 09:51:25

remélem valakinek sikerül mind a 10 ujját eltörni!

AkinekSemmiSemTetszik 2008.01.14. 10:05:31

Mike12:

Ennek már nincs esélye normális életre.. mint mondtam, ez nem akar megváltozni.. nem is fog, de ha akarsz tehetsz egy próbát. Vedd magad mellé és neveld meg, hogy ejnye-bejnye nem szúrkáljuk a másikat.
Tudod mit fog reagálni? Arconköp, kiröhög, és kizsebel és elmenekül :D
Hidd el, ezt se nő se férfi nem képesmegoldani..

Amúgy reggel a hírekben láttam, hogy már gondolkoznak a megoldáson, csak azt nem tudom, mikor lesz ebből valami..
www.stop.hu/articles/article.php?id=257007

vajki 2008.01.14. 10:17:22

Nem tudom hallottátok-e a "kisgyermek" önéletrajzát - saját előadásban. Ott ugyanis elmeséli, hogy apuci 15 évet ült emberölésért, nagyon kemény csávó, fel is néz rá. Ezek után minek beszélünk integrációról meg nevelésről meg iskolázásról? Teljesen felesleges! Ilyen előélet után miért gondolják egyesek, hogy segíteni lehetne rajta?! Vonatra szépen fel, Bukarestben leszállhat (Pestre is "véletlenül" érkezett, azt nyilatkozta), aztán örülhet ha tényleg minden végtagja épen maradt... kis szarházi!

Hozzászólok 2008.01.14. 10:51:29

Mike 12! Mari nénik (aki ugye nő) és Pista bácsik helyett a törvények intézték eddig az ügyet. A tények szerint nevetségesen és tehetetlenül. Hát utána az úgy szokott lenni,hogy a többségi társadalom az íratlan törvények szerint jár el. (Még nincs rajtam a fehér csuklya,de keresem,-más indítékból.)

Trek · http://rapidreszeg.blog.hu 2008.01.14. 10:51:33

Miért nem toloncolják ki az országból,ha egyszer nem is Magyar állampolgár?!

Gergő bá' 2008.01.14. 10:55:00

felháborító hogy nem tesznek semmit, de legalább a vezetők most próbálnak kidolgozni valamit ellene. bár szerintem előbb-utóbb elkapja valaki.

Hozzászólok 2008.01.14. 10:58:09

"....már gondolkodnak a megoldáson..." a tehetségtelen bürokrata barmai, hivatalaink vezetői. Összezárnám őket a "kiccsávóval" és tanulnának egymástól. Főleg a "kiccsávótól" a gyakorlati megoldásokat. :)

VladisLav 2008.01.14. 11:26:24

"hány évente történik ilyen 5 évente egyszer?"

Ugyanmár, attól hogy nem lehet megírni mindent az újságban honnan lehet tudni is hány ilyen történik.
Még akkor is ha máshoz viszonyítva nem számottevő.

És mi van akkor hacsak mondjuk tényleg 5 évente van ilyen akkor az azt jelenti hogy 5 évente legyek óvatosabb mint minden péntek 13-án mert nem vagyok babonás de sose tudni ?

Szeretnénk megvárni amíg minden hétre jut majd egy ilyen hír? Mert amíg csak néha előfordul addig nem zavar?

borsalino 2008.01.14. 11:38:53

Tegyük már félre az a nézetet,hogy még gyerek.Afganisztánban.Irakban is a 10-12 éves gyerek /is/ lött a katonákra akik azért nem löttek rá mert hiszen gyerek és ezért nem veszélyes.De az!! Ha nnak idején Hitlert vagy Sztálin ennyi idös korában kiiktatják egészen másként alakul minden.Persze ezt elöre nem lehetett látni.Itt viszont igen.

Cagnazzo 2008.01.14. 11:53:35


Tisztelt szerkesztoseg!!!


Van a vilagnak olyan szeglete, -gondolom, es hiszem- ahol mar nem a szenzacio, annak keresese, mindenaron torteno eladasa elvez prioritast, talan az erkolcsi ertek is szerepet jatszik, oly' esetekben, mikor borzad a lelek.

Az utobbi 3 evben Londonba kot a munkam, s maganeletem, ha megengedik inkogitoban maradnek, a media vilagan belul "elvezkedem" magam is.

Elrettenessel, es nemi undorral olvastam az Indexen (szeretem, szeretek innen tajekozodni az otthoni esemenyekrol, osszhangban egyeb forumokkal, termeszetesen) 1 vagy 2 honapja is tan a roman kisgyerekrol, aki kedvere garazdalkodhat, lophat, csalhat a Blahan. A hir magaban is verlazito, higgyek, higgyetek el, londoni kollegaim sem derultek a hiren, es nem a hir ertek miatt. Nem kell mondjam, del- es kelet -London szamos helyen tortennek bandahaboruk, keselesek, ami szornyu tragedia az angol tarsadalomra nezve. Talan a CCTV-k, azaz terfigyelokamerak elhelyezesevel picit javul a helyzet. Tehat a hir magaban senkit nem mozgat meg.

Deviszont! (igy, egyben) Az, hogy az Index videoval tarsitott jopofa cikkben szolal meg, miszerint a kis srac milyen cool, es jopofa, es a videon roghognek otthon, hat, bavallom, ilyet piciny palyafutasom soran meg nem tapasztaltam. Amennyiben a kisfiut nem lehet elitelni, illetoleg kiebrudalni az orszagbol, en azt gondolom, kell lennie megoldasnak, de semmikeppen a star-shining - sztarolas a megfelelo gesztus jelen esetben. Mindig biztam, s toretlenul bizom az Index itelokepessegeben, ez esetben azonban valahol elgurulhatott az a gyogyszer. Es mit ad Isten? Mult heten eletveszelyesen megsebesitett egy 15 eves fiut az Mp3 lejatszojaert!!!!! Atyaeg! Tehat ha jol ertem: egy romaniai magyar kisfiu, a jo eg tudja, hogy kerult az orszagba, (azt a hirt kihagytam, de tan mellekes is) tartja rettegesben az EU conform Magyarorszag fovarosanak egyik teren levoket?! Uj torvenyt irni ennyi ido alatt nem tudunk, de legalabb egy elrettentessel, es teljes elutasitassal irott cikkel picinket javithatnak a kepen, ugy hiszem. Mindazeonaltal a legjobb, es legcelravezetobb megoldas jelen esteben, ha egyszeru bunozokent nem allitjuk jopofa kis teremtmeny targyava szerencsetlent. Hozzateszem, minden eromre, neveltetesemre, akar jelen poziciom segitsegere szukseg van, hogy ne ruhazzam fel olyan jelzokkel , melyet magam is megbannek.


Tisztelt szerkesztoseg!

Nem remelem, hogy levelem sarkabol forditja ki kelloen elkorcsosult "hiresakaroklennibarmiaron" vilagunkat, nem vagyok mar annyira naiv. Jelen esetben azonban nem a "kisfiu" akart ismertte valni, Onok, Ti tettek (esetlegesen a tobbi mediummal karoltve) egy kis celebrity-ve a Blahan.

Megis bizom benne, hogy jobb belatassal, mas oldalrol torteno hirkozlessel eltavolithato lesz ez a piciny szugas fog a Blaharol. Es kezdodhet az oszinte, ertelmes ujitas az orszagban!

Ehhez kivanok kello erot, meltosagot es kitartast!


AM.


London

12/01/2008

Rékuc · http://fika.blog.hu 2008.01.14. 12:50:07

Már az Utálatbeszéd c. postomban is megírtam: az ilyen esetek azért fordulhatnak elő, mert hagyjuk. Könyörgöm mindenkinek - egyelőre többségben vagyunk. Legyen 0 tolerancia az ilyenekkel szemben. Magatartásunkkal, összefogásunkkal mutassuk meg, hogy az ilyen viselkedést nem tűrjük el! Ne az legyen, hogyha valaki szólni mer, akkor a járókelők/utastársak elfordulnak és nem segítenek. Támogassuk egymást, másképp végleg a fejünkre nő a cigányság és a magyar 'white trash' is.

KopaszMercis 2008.01.14. 13:03:51

Sztalin:
hu de kiakadtal te nagyon kemeny.
igen hazalaok... ugyan ugy, ahogyan kopasz vagyok es mercim van =)

Ugyes vagy.. folyamatosan bizonygatod, hogy mennyi kozod van a valosaghoz...
szoval te akkor tenyleg igazandibol kemeny szajba veros gyerek vagy... nagyon lenyugozo. Amugy ugyan ugy vagy kemeny, mint en hazalos ugynok, vagy te tenyleg kemeny vagy? :)
Egyeb dolog, amit fontos Rolad tudni.. Marmint, azon kivul, hogy kemeny vagy, muvelt es nagyon okos, es nem szonokoltal a kossuth teren csak verekedtel?
Esetleg kis gyerekektol elveszsed a nyalokaikat? =)

Bohoc geci....

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.01.14. 13:05:40

ez a gyerek... még a kommunizmus kapuján is beléphetne... persze ha Béla (!) lenne.

Dr.White(man) 2008.01.14. 13:20:31

Nem igazán értem, miért vannak olyan sokan kiakadva ettől a kis takonytól, hiszen Kolompár Orbán már beígérte Magyarországnak: 2008 a cigányok éve lesz. Itt a kezdet: késelés, gyilkosság, nemi erőszak kísérlete, stb.
És még csak 13 nap telt el az évből...

Sztálin 2008.01.14. 13:45:42

Kopasz Mercis! Te házaló cigány! Csalódni fogsz. Nem veszem el a gyerekektől a nyalókát. Fröcsögsz mint egy cigány! Te cigány. Messziről fröcsögsz mint egy cigány,te cigány,ha gondolod adok egy elérhetőséget. De akár tőled is várom. Hogy lássam nem vagy cigány,te házaló SENKI. És emlékeztetlek te cigány,hogy itt egyedül te kezdtél el személyeskedni,anyázni,jelzőket használni. Mint egy cigány,te cigány KOPASZ MERCIS. Menj és házalj a paplanjaiddal.

KopaszMercis 2008.01.14. 13:56:13

Sztalin:
azt ugye tudod, hogy interneten kemenykedni, olyan mint a specialis olimpian indulni...
Ha nyersz is.. akkor is egy szellemi fogyatekos vagy :)

Nagyon sok spenotot kell meg neked egyel te manipulalhato egyugyu talaltgyerek te =)

Inkabb huzzal vissza verekedni a kossuth terre, te szabaccsagharcos te :)

aragorn67 2008.01.14. 13:58:13

Cagnazzo-val egyetértek, vérlázító az egész !! Hogy is van ez, hogy nekünk kell civil bandát szerveznünk, hogy eltüntessük ezt az emberi hulladékot országunkból ??? Kifene akar több adót fizetni? Normál, halálra adóztatott, tisztességes lakója vagyok az országnak, mint sok blogoló társam !! Több fórumon is leírtam saját érintettségemet: tavaly nevezett köcsög a Margitszigeten fosztogatta a tizenéves gyerekemet, fiamnál csak rablási kísérletig jutott, de barátját már kis is rabolta nagyobb társával a kisdisznó. Hetekig rettegve engedtem el úszni a mostani sérült fiúval egykorú, 15 éves fiamat. Rendőrségre bejelentést tettünk. Oszt??????? Számít ??? Igen szomorúnak tartom, hogy ebben az országban mindenkinek mindent lehet, csak annak a maroknyi, becsületes állampolgárNAK, aki még próbál tisztességes maradni, annak élni nem lehet !!!! Tessék minket megvédeni !!!!! Nekünk kell(ene) gyerekekkel ellátni ezt az országot, jobb megélhetési feltételekkel, alacsonyabb közterhekkel, nem a söpredéknek !!! TESSÉK MÁR MINKET MEGVÉDENI ÉS ÉRTÜNK DOLGOZNI !!!!!!!! MOST !!

Hozzászólok 2008.01.14. 14:05:07

Te Kopasz Mercis! Kissé ki van már a szád pállva a sok szófosásodtól. Húzz már a picsába.

A Tanú 2008.01.14. 14:08:07

Kopasz Mercis! Engem is érdekelsz. Ilyen névvel cigány lehetsz. Meg házalsz is. Lopsz is?

aragorn67 2008.01.14. 14:12:08

Tök gáz, ha személyeskedésbe megy át az egész. Térjetek már vissza az eredeti témához ! Akkor este 6-kor talizunk a Blahán, avagy sem ???

Végítélet 2008.01.14. 14:12:53

Hagyjátok már ezt a szerencsétlen Kopasz Mercist. Megtanult kissé írni és most örül. Már csak a helyesírásával van baj,igaz amiket ír azon röhögni kell. Engem szórakoztat. Hajrá!

KopaszMercis 2008.01.14. 14:14:53

aragorn67: amen...
az ilyeneket telleg el kell takaritani a gecibol
Engem is 15-16 evesen probaltak kisdzsippok kisebelni a margitszigeten.. fel is ment a pumpa bennem... de en nem vagyok csaknorisz mint Sztalin elvtars, ugy hogy en csak elkuldtem oket a faszba.
Ez van.

KopaszMercis 2008.01.14. 14:15:59

Na vegre egy pozitiv ember..
Tobb ilyet mint vegitelet.
Tudja mi a szerepe az eletben, tudja mi neki a szorakozas, es nem hisztizik hanem orul, hogy legalabb ennyit kapott.
Be positive :)

Bástya elvtárs 2008.01.14. 14:21:31

aragorno67! Igazad van,hagyjuk azt merdzsóst. Szívem szerint taliznék veled a Blahán,de az eszem szerint ott tömegoszlatásba ütköznénk. Habokra én már nem szívnám a könnygázt. Másrészt nem tudni ki ki ellen véd ott. A rendőr a jogért vagy a cigánygyerekért vagy én miattam vagy a közbiztonságért,........Ott most rend van,látatlanban mondom.

KopaszMercis 2008.01.14. 14:25:26

Ha tenyleg gyulekezesrol van szo... akkor inkabb egy ilyen ultimatum szerure lenne szukseg.
Ha ugyanis a kiskocsog erdeke / vedelmeben kell kitoloncolni, akkor ki lehet.
Ha felvonulnank, hogy amennyiben nem toloncoljak ki a gyereket, akkor polgari ellenallas kereteiben korbealljuk, amig ehen nem doglik, vagy valami hasonszoru "meggyilkolasszuk" fenyegetessel kiallunk, akkor megnyilna a jogi kapu es ki lehetne toloncolni a kis patkanygecit...

Jól Fésült 2008.01.14. 14:32:45

Na itt van megint a megmondó Kopasz Mercis. Ez olyan mint egy házaló. Az ajtón kidobod,bejön az ablakon. Osz (t)ossza az eszet. (Használj már vesszőt,ahogy magyar emberhez az illik.)
Mellékesen az újságok írják,hogy a házalókkal csak óvatosan. Pláne ha kopasz,meg mercis. Ezzel nem azt akarom mondani,hogy mind cigány,tehát csak akinek inge.

KopaszMercis 2008.01.14. 14:33:59

Na majd a minimalberes jolfesult megaszondja nekem :)

Jól Fésült 2008.01.14. 14:47:00

Mondom ez mindent tud! Banánt neki,ha már kiszabadult. Illett rá az ing is,felvette hát. Óvatosan az ilyennel.

Hosszú fekete haj 2008.01.14. 14:49:37

Hullik a hajam. Ezt a barmot ne provokáljátok,mert még kormányt vált és nem sebességet!

KopaszMercis 2008.01.14. 15:02:48

milyfura, hogy uj nickek amik el sem erhetok e-mailben azok, amik engem "egymast tamogatva" piszkalnak...
valakinek tul sok szabadideje van =)

Gátőr 2008.01.14. 15:03:34

Ezt a tetűt nem kell komolyan venni. Gyakoroltathatnánk vele az aknamezők mentesítését.
Kopasz Mercis. Te komolyan veszed magad. És ezt el is hiszed.Ez se kicsi baj,de olyan érzése van tőled az embernek mint amikor rálépne egy féregre. Aztán mégse,mert hát had éljen. Elég baj az neki.

KopaszMercis 2008.01.14. 15:17:50

Gator:
lelkesen "bizonygatjatok" hogy akarhany nicken lehet regisztralni...
elhiszem. Ne erolkodj tovabb.. felo, hogy bekakilsz :)

Dr.White(man) 2008.01.14. 15:28:19

"Takács Albert elmondta: a román állampolgárságú fiút az után küldik haza, hogy sikerült megállapítani személyazonosságát, a román családvédő szervezet pedig közölte: fogadja a gyermeket." Inforádió
Lám-lám, milyen gyorsan meg lehet oldani dolgokat ebben az országban, csak egy kicsit kell fenyegetőzni egy esti meeting-el.

vajki 2008.01.14. 15:40:25

whiteman: igen, nekem is ez volt feltűnő, abban a pillanatban, amint este 6 órára bejelentettek egy gyülekezőt a "kiscsávó" problémájának "szakszerű kezelésére", egyből haza tudják toloncolni :-)

KopaszMercis 2008.01.14. 15:42:39

vajki:
olvasd el a fenn idezet jogszabalyt...

remelem senkit nem zavar, hogy a torvenyeket komolyan veszik egy jogallamban.
Vagy igen? Es tartsuk itt a kis mauglit?

Dr.White(man) 2008.01.14. 15:45:25

Mindegy, holnap biztos megjelenik egy másik kisgörény, meg ne feledjük: a másik "igen kemény "15 éves bandafőnök még elvileg ott van.

VladisLav 2008.01.14. 15:45:56

És ha nagy erőfeszítés árán se sikerül megállapítani a személyazonosságát akkor mi van? Marad?

vajki 2008.01.14. 15:48:34

igen KopaszMercis, ez rendben is van, oké, csak tudod azt nem értem, hogy erre miért kellett ennyit várni? Gondolom Te is láttad a már "emberünk" legalább 1 hónapja közzétett "bemutatkozó kisfilmjét", amiből kiderül sokminden (hogyan lehet egy éjszaka 1600 ojrót lehúzni és hogy kié is a Blaha...). Én ezért érzek összefüggést a Whiteman által találóan meeting-nek nevezett ma esti gyülekező és a gyors miniszteri döntés között...

KopaszMercis 2008.01.14. 16:01:03

vajki:
jo ezt en ertem... de "bemondasra" csak nem osztogathatnak bortonbuntetest kiskoruaknak. A jogallammal ez a baj.. diktaturaban szol a diktator es borton. Jogallamban valaminek "tortennie" kell... es a szajhosseg az keves.
Gondolj bele, hogy hany embert lehetne innen (tobbek kozt engem is) sittre baszni, mert azt irtuk, hogy letepnenk a kis maugli fejet, es megbasznanak a toroknyilasat...
Szoval, most elkovetett olyat, amiert megerdemli.. ok.. kiadatni nem lehet csak ha az o erdeke.. most gyulekeznenek az emberek kinyirni, most az o erdeke -> vegre ki lehet toloncolni.
Inkabb orulni kellene annak, hogy mukodik a jogszabaly.
Nem annak, hogy ehhez combon kellet szurni egy 15 evest, meg nazikank gyulekezniuk, mind a ketto szornyu, de legalabb "normlisan" rendezodik a dolog.

vajki 2008.01.14. 16:10:59

KopaszMercis: persze, nyilván én sem gondoltam, hogy bemondásra hazatoloncolnak bárkit is. de egy ilyen video megjelenése után egyből vizsgálatot kellett volna indítani! A videon egyértelműen látható, amint kiccsávó munka közben mint jó dokumentumfilmes, kommentálja hogy éppen mit csinál és mennyi pénze lett (konkrétan lobogtat lóvét és egy elcsórt pénztárcát meg a többi, amire már nem is emlékszem) Aztán kiderült ám, hogy több feljelentés is volt már ellene, egy apa írta, hogy még tavaly ősszel a Margitszigeten az ő fiát is megpróbálta kirabolni, a fiú barátját sikerült is kifosztaniuk... szóval volt még eset a számláján bőven, csak azok nem kaptak nyilvánosságot, talán mert nem volt életveszélyes sérülés. Értem én a jogállamiságot, rendben is van, de amikor ilyen esetek történtek, igenis lett volna a T. Illetékes Elvtársaknak idejük/hatáskörük arra, hogy ezt az orkot időben hazatoloncolják.... akkor szegény mp3-as fiú is megúszta volna a késszúrást.... ezúton is jobbulást kívánok nek!

KopaszMercis 2008.01.14. 16:24:11

vajki:
szerintem sem tokeletes a rendszer, de akkor minden ilyet ki kellene vizsgalni, es az itteni "batrak"-at is siman be lehetne hivni az orsre.. az lenne csak felhaborito!

En szerintem az ami elvarhato belatszani kovetkezik. Pentek este szurkalt a kis geci hetfore mar meg lett a jogi hatter, hogy kitoloncoljak a gecibe. Remelem a heten megtortenik.
Ennyi

vszasza 2008.01.14. 17:10:11

BoomHeadshot

KopaszMercis 2008.01.14. 17:20:35

index.hu/politika/bulvar/haza6532/

Nesze basszatok meg en megmondtam:

Romániába viszik a Blaháról a késelő fiút
Akár néhány órán belül indulhat.

az igazságügyi minisztériumban dolgoznak olyan jogszabályokon, amik alapján 14 éves kor alatt sem maradna bűn büntetlenül.

na most kerem, amikor tavozik a vonat illik majd tapsolni.. varom a turbomagyarok reakciojat :)

Konrad 2008.01.14. 19:37:51

kopasz,
és mindenki:

Most mondta a híradó, hogy ezt a szubhumán korcsot visszapaterolják Romániába. Csak az a gáz, hogy pontos időpont továbbra sincs, és bevitték ugyan egy újabb gyerekotthonba, de hogy meddig nem szökik meg, az más kérdés. Gyanítom, ez még eltart egy darabig.

Ja, ésa gyermekvédő mittudoménkik szerint ez a féreg nem bűnöző, hanem segítségre szoruló "gyermek".

Hát, szívből kívánom az ilyen tutimegmondó ultralib "gyermekvédőknek", hogy pár alkalommal legyenek áldozatai hasonló szörnyetegek által elkövetett, lehetőleg súlyos bűncselekményeknek. Talán AKKOR megértik, mi a különbség a segítségre szoruló gyerek, meg egy torz agyú szubhumán között.

Konrad 2008.01.14. 19:42:13

még ezt:

Mikor megláttam a videókat erről a gyerektestbe ágyazott szörnyetegről, vagy 1,5 hónapja az elsőt, aztán sorban a többit, nekem nem a "segítségre szoruló gyerekek" fogalomköre jutott eszembe...
Egyáltalán, még csak nem is a gyerekek képe rémlett fel, mikor ezt a valamit megláttam.

Hanem egész más..

VladisLav 2008.01.14. 19:52:03

Híradó:

„Nem zárt intézményben, egy gyermekotthonban van, de MEGPRÓBÁLJÁK ELFOGLALNI és megakadályozni, hogy elmenjen” – mondta Radoszáv Miklós a Területi Gyermekvédelmi
Szakszolgálat igazgatóhelyettese.

Erre már tényleg No komment.......

Dr.White(man) 2008.01.14. 19:54:44

Nehogy azt higgye valaki, hogy majd vonatra teszik - neki, mint médiasztárnak már kijár legalább egy transzporter, de legalább egy járőrkocsi.
Különben miért van még mindig olyan sok rendőr a Blahán? Csak nem az állandóan ott lebzselő 10-15 fős "háttércsapat" miatt? És most nem a hajléktalanokra gondolok...

Dr.White(man) 2008.01.14. 22:00:09

Dehogy viszik! "Pár nap múlva kerül haza a Blahán késelő fiú." Addig meg holnap reggel újra megszökik, és legközelebb kit fog megkéselni/megölni?
Az ilyen kis állat, ha egyszer megérezte a vér szagát, utána mindig vért akar (ugyebár Maugli). Miért nem képesek ketrecbe zárni ezt a kis gennygócot, és bedobni a román nagykövetségre. Vigyázzanak rá ők, ha már az ő kölykük. Ennyi tehetetlen f*szt, mint ezek az "illetékesek"!!

csuránbogdán 2008.01.14. 22:06:19

még maradhatott volna egy kicsit míg megkapja az útravalót az arcába a kis takonyhernyó

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.01.14. 22:27:28

lehet, hogy nem büntethető... és a kiutasítással mi a helyzet? nem lehet simán kiutasítani az országból, örökre? addig is zárják be a román nagykövetségre. teljesen büntetlenül, szabadon ellehet ott felőlem, csak magyar földet ne érjen az a mocskos bűnöző lába.

KopaszMercis 2008.01.15. 09:18:02

latjatok hiszti hiszti hiszti meg akkor is amikor az van amit ti akartok.. szanalmas.

non 2008.01.15. 12:22:50

KopaszMercis 2008.01.15. 09:18:02 miről beszélsz?

abandi 2008.01.15. 13:55:29

Most akkor indula vonat, vagy nem??? Bangladesbe...

KopaszMercis 2008.01.15. 14:16:21

holnap ilyenkor mar otthon lesz a kis maugli

NIPPON 2008.01.19. 10:50:14

Sok probléma megoldodna ha a redörségünk láthatová válna
jelenleg csak akkor látjuk Őket ha van vagy már megtörtént
az esemény valamely formája!!!. Ahol én lakom 4(!) járőr(?) van összesen (az önkományzat ujság infója!!!), a genytszer váltásig 26 gyalogos 2-2fő gépkocsizójárőr volt (jelen voltam!). Akkor például a járörők köszötek is és továb metek,
ha ez megvalósulna a mai világba, Ön szerint javulna a
köbiztonág érzetünk?...

abandi 2008.01.20. 14:02:17

Úgy hallottam visszajött!!! Ha ez igaz, akkor:
Brávóval megtoldott gratula a határőrökkel megerősített rendőrség schengeni típusú mélységi ellenőrzésének hatékonyságához !!! Rettegj Ajrópa...!!!
süti beállítások módosítása